2777
2789
عنوان

امروزکلی لباس نی نی خریدم 😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2234 بازدید | 86 پست

@kafkaaa   ببخشین تگتون کردم میشه بگین من کی بچه دارمیشم وبچه ام دختره یاپسروتاچندوقت دیگه هست

ازاین دکترم نتیجه میگیرم یانه😢

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

@kafkaaa   ببخشین تگتون کردم میشه بگین من کی بچه دارمیشم وبچه ام دختره یاپسروتاچندوقت دیگه هس ...

سلام بله نتیجه میگیرید

پسر دار میشی 

تا خرداد ۱۴۰۱ باردار میشی ان شا الله 

سلام بله نتیجه میگیرید پسر دار میشی  تا خرداد ۱۴۰۱ باردار میشی ان شا الله

ازتون ممنونم انشاالله 

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
بیشتر ببینید

اولا از زمانی که بچه نداری استفاده کن برو مسافرت خوش بگذرون ...بعدها حسرت همین دونفرتون میخوری ...دوما بی خیال باش وداروهایی که همین جا نی نی سایت برای تقویت آقا وخانم هست استفاده کن ..پیا زدرمانی ..رازیانه ...عرق فدراسیون ..عرق بومادران وقرصهای تقویتی برای خانم ..برای آقا هم جیسینگ وگرده نخل و آجیل ودارو ....مرحله اصلی هم اینکه ختم ودعا بردار و دیگه بسپار به خدا ...راستی هر لباس بچه گرفتی بزن به ضریح امام زاده ای اگر پیشت هست یا حرم امام رضا ...الان اکثر ناباروری ها درمان داره ...قدر لحظه های زندگیت بدون ...خوش باش بچه هم میاد 

اولا از زمانی که بچه نداری استفاده کن برو مسافرت خوش بگذرون ...بعدها حسرت همین دونفرتون میخوری ...دو ...

ممنون عزیزم چشم لطف کردین گلم

بیشتر ببینید
سلام باردار شدی عزیزم؟؟؟

سلام نه گلم

بیشتر ببینید
سلام باردار شدی

سلام نه عزیزم

بیشتر ببینید

آخی امشب نذر کن انشالله حاجت میگیری

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

خدا بهت یک بچه سالم و خوشگل بده

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید