2777
2789
عنوان

امروزکلی لباس نی نی خریدم 😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2235 بازدید | 86 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله تاپیک باردارشدنتو ببینیم

ممنون انشاالله همه منتظرهاجواب بگیرن منم توجمع اونا

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
بیشتر ببینید
انشالله تو همین ماه عزیز دامنت سبز بشع

ممنون 🥰

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
بیشتر ببینید

انشالله سالی دیگه عید با نی نی بری عید دیدنی 

برا منم دعا کنید بچمو به موقع و ب سلامتی ب دنیا بیارم خیلی استرس دارم

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

الهی بگردمتاپیک قدیمی بود که

بله مال سال۹۹بودومن همچنان درانتظار🥲

بیشتر ببینید

ان شالله سال دیگه روز اول نوروز ۳ نفره و نی نی به بغل برین عید دیدنی😍🥰😘

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
الهیان شاالله سال دیگه استفادشون میکنی

عزیزم تاپیک براسال۹۹هست دوستان پرسیدن باردارشدم یانه جوابشون رودادم به روزرسانی شدتاپیو

بیشتر ببینید
ان شالله سال دیگه روز اول نوروز ۳ نفره و نی نی به بغل برین عید دیدنی😍🥰😘

ممنون دوست عزیز😍

بیشتر ببینید