2777
2789

جهان در لحظه ای در جلوی چشمانم فرو پاشید

و قلبم...

وای از قلبم

وای از سوز جگرم

۳ ماهه زندگی نکردم از ته دل نخندیدم تا مرز دیوانگی رفتم.......

خداروشکر کنید منم همیشه فکر میکردم سرطان مال بقیه ست

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وای بمیرم واسه دلت من💔🥺

نگران نباش خوب میشه باشه؟

عُقوبَت دآره لِه کردن... ولی تُ سآده رَد میشی؛ خَبر دآری زَمین گِرده !؟ لَگد کردی لَگد میشی...! 💭🖇🐚                                       اِسفَند ۱۴۰۳ هَمه چی عَوض شُد🫂 خُدآیا شُکرِت:)🌱☁️🎀         ‌‌                                      

بیشتر ببینید

منم جیگرم سوخت با سرطان مامانم . جیگرم میسوزه وقتی تن نحیف و سر بی مو و رنگ و روی زرد رنگ پریده شو میبینم. اینکه چند ماهه اسیر رختخواب و بیماری و شیمی درمانی شده . خوب درکت میکنم من با تمام وجود

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
منم جیگرم سوخت با سرطان مامانم . جیگرم میسوزه وقتی تن نحیف و سر بی مو و رنگ و روی زرد رنگ پریده شو م ...

ب نام مادر......... ب نام پدر..........

خدا😭

مامانم تو جاش افتاده بی حال و جون و درمانم نشد که شروع کنیم

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

ب نام مادر......... ب نام پدر..........خدا😭مامانم تو جاش افتاده بی حال و جون و درمانم نشد که شروع ک ...

بنظرت خدایی که مامانامونو افرید قادر به از بین بردن اون توده های لعنتی و دادن سلامتی بهشون نیست؟ ناامید نشو از درگاه خداوند. من که میدونم کسی دست خالی برنمیگردونه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چرا نشد

چون لاغر بود دکتر گفت باید لوله تغذیه بذاره تو معده اول دکتر نتونست بعدم مامانم دیگه راضی نشد و دکترا هم گفتن عمل لوله گذاری خطر مرگ داره 

چون لاغر بود دکتر گفت باید لوله تغذیه بذاره تو معده اول دکتر نتونست بعدم مامانم دیگه راضی نشد و دکتر ...

الهی که ضامن آهو ضامن مامانامون بشه. غصه نخور عزیزم. خودتو قوی کن. محکم باش . روحیه بده به مامانت