2777
2789
شوهرم عزیزم همه کسم دوهفته پیش در اوج جوانی در یک سانحه تصادف به دیار باقی شتافت من موندم و یک دختر1سال و نیمه و یک عمر بی کسی
دلم می خواهد با همه واقعیت ها خداحافظی کنم بگویم بروید من با خیالم تنها می مانم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفم -خدا رحمتش کند و به شما دو نفر صبر بده.لطفا سعی کن شرایط رو بپذیری و با اوضاع جدید خودت رو وفق بدهی . خدا بزرگ است به خدا توکل کن و به زندگی امید داشته باش .بالاخره روزهای سخت و تنهایی هم به سر می رسد
وای خدا هرچی فکر میکنم نمیتونم تصور کنم .
تسلیت میگم بهت عزیز دلم .
خدا دخترتو و پدر و مادرتو برات نگه داره

خیلییییییییییییییی خیلیییییییییییییی سخته
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
خیلی سخته بچه ها اومده بود دنبال من و دخترم که ما رو بیاره خونه ما مسافرت بودیم منتظرش بودیم ولی همه انتظارهای ما به سراب تبدیل شد اشکام خشک شده دیگه هیچ اشکی نمونده نمی تونم دوریشو تحمل کنم اون فقط 27 سالش بود خیلی حیف بود واسه خاک دلم واسه بغل کردنش یه ذره شده واسه صدا کردنش نمی تونم ای خدا چرا من چرا به من این مصیبتو دادی اگه می خواستی بگیریش چرا جلوی راه من قرارش دادی ای خدا نمی تونم
دلم می خواهد با همه واقعیت ها خداحافظی کنم بگویم بروید من با خیالم تنها می مانم...
عزیزم تسلیت میگم واقعا سخت خدا بهت صبر بده. هوای دختر نازت رو داشته باش این روزا فکر می کنم بیشتر از همیشه به محبت تو نیاز داشته باشه. به امید اینکه این روزای سخت برات هر چه سریعتر سپری بشه و دیگه تو زندگیت غم نبینی