2777
2789
عنوان

شوهرم رفت و داغ تنهایی روی دل منو دخترم موند........

| مشاهده متن کامل بحث + 53921 بازدید | 214 پست
خیلی ناراحت شدم عزیزم،تسلیت می گم،تصورش هم سخته، خدا صبرت بده، داشتم فکر می کردم تموم مشکلات چاره داره به غیر مرگ، می دونم سخته ولی سعی کن قوی باشی که امانتشو ،دختر گلتو ،لایق و بزرگ بار بیاری ، اون طوری که باباش آرزو داشت بشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازینین عزیزم میدونم هیچ حرف و هیچ کاری نمی تونه از ناراحتیت کم کنه ولی امیدوارم بتونی با این مسئله دشوووووووووار کنار بیای عزیزم از خدا برای خودت و دختر نازنیت صبر میخوام ........
نازنین جون
واقعا متاثر شدم نمی دونم چی بگم فقط اینکه خدا بهت صبر بده و برای شادی روحش قرآن بخون این برای خودت هم خوبه آروم تر می شه برای تسکین درد خوبه و کمی آرومت می کنه از خدا می خوام روحش شاد باشه و به تو صبر بده تا یادگاریش رو بزرگ کنی
ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا آخه چراااااااا؟؟ نازنین عزیزم چشام پر اشک شده برای دل شکسته و غمگینت. نمی دونم چی بگم ؟؟ اصلا مگه میشه چیزی گفت>> برات دعا می کنم که .... واقعا نمی دونم چی بگم عزیزم بهت از صمیم قلبم تسلیت می گم
نازنین عزیزم سلام انشااله به حق این ماه عزیز خدا بهت صبر بده و همون طور که از دستت رفته از دلت هم بره هر چند که خیلی سخته و مطمئنا تو لحظه لحظه زندگیت جای خالیش رو حس می کنی ولی با این روزگار و چرخ گردون نمیشه جنگید مواظب خودت و دختر کوچولوت باش و بدون که خدا همیشه یار و یاورته و بهمت کمک می کنه قوی و با ایمان باش و به خدا توکل کن / بای