2777
2789
عنوان

شوهرم 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چی میسه جنین اهدایی بگیرید؟

اگر مشکل برعکس بود چی؟ شما تخمکهاتون مشکل داشت و شوهرتون میگفت نه فقط باید از خودم بچه باشه؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

عزیزم امیدت به خدا باشه دیدت مثبت نگه دار که خدا بخواد میشه ان شاءالله بزودی باردار میشی 

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دل تو امروزیه قصه دوست داشتن رو باور نداره    دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره 

عزیزم توکلت به خدا باشه

خواهر منم دکترا بهش گفتن شوهرش اصلا اسپرم نداره و هیچوقت بچه دار نمیشه خواهرم حتی یه لحظه هم به ذهنش خطور نکرد که بخواه از شوهرش جدا شه حالا فکر میکنی چی شد ماشالا خواهرم الان ۴ تا بچه داره😊😊😊😊😅😅😅

من اشتباه خوندم یا واقعا اینطور نوشتین!؟انگار سبزه بودنش عیب و نقصش بوده😐

نه منظورش به سبزه بودن و عیب و نقص گذاشتن نیست

منظورش اینه به پدر و مادر شبیه نیست 

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
من اشتباه خوندم یا واقعا اینطور نوشتین!؟انگار سبزه بودنش عیب و نقصش بوده😐

اشتباه خوندین،منظورش اینه شبیه خودشون نیست حتی رنگ پوستشم فرق میکنه معلومه که جنین اهدایی بوده و از خودشون نبوده

ببین گلم من زمانی که شوهرم اومد خواستگاریم گفت بچه دار نمیشه ولی من چون خیلی دوستش داشتم گفت همه چیز ...

مشکل همسرتون چی بود که بهتون گفت بچه دار نمیشم؟

منم همش احساس میکنم قرار نیست خدا بهم بچه بده چون شیش ماهه اقدامم و اگه خدا میخاست تو این شیش ماه بهم میداد یه بار دکتر هم رفتم گفت که مشکل داری انگار دربارش تحقیق کردم دیدم خیلی کم پیش اومده با مشکل من بزور خدا بهشون یه بچه داده 

همسرم خیلی بچه دوست داره و خیلی با هم خوبیم و همو دوست داریم هم اون منو هم من اونو ولی گاهی با خودم فکر میکنم اگه خدا بخواد بهم بچه نده پی درمانش میرم اما اگه سال های زیادی درمان کردم و نشد دیگه جدا بشم چون دوست ندارم همسرم حسرت بچه تو دلش بمونه منم خودم خیلی بچه دوست دارم من مشکلم رو هنوز پیگیری نکردم گفتم تا عید نوروز صبر کنم بسپرمش دست خدا اگه خدا خودش صلاح بدونه بهم بچه میده اگه که تا عید نوروز خدا بهم بچه نداد دیگه اصولی بیفتم دنبال درمانش اما خدا می‌دونه چقدر اشک ریختم به خاطر این موضوع 

بیست و دو سالمه سنی هم ندارم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛