مهراوه جون من سال 90 که حدود 20 کیلو لاغر کردم دیگه تغییری نکردم البته عیدی 2-3 کیلویی هم چاق شدم ....اما در کل مراعات خوردن هام و حذف کامل تنقلات و میان وعده هام به جز میوه جات .... و از همه مهمتر شیردهی......
نگار جون والا همه که میگن کپ خودمه کیان البته من به این زشتی که تو عکس افتادم نیستمااااااااااااا(هییییی خودمو تحویل گرفتم) باباشم بچه گی هاش بور بود و رنگ چشماش هم به پدربزرگ پدریش رفته ......
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
رویا جون کی گفته زشتی؟ ماشالله به این خوشگلی و با نمکی تو عکس افتادی.....
می گم شما ها چه جوری لاغر کردین؟ من که هیچ رژیمی بعد زایمان و شیردهی نگرفتم! اما خوب چند ماه پیش به وزن روز عروسی ام برگشته بودم : 57 . الان هم متغیرم بین 59 الی 60. اما کاش همت شما ها رو داشتم و رژیم می گرفتم!!!1
واااااااااای نگین و رویا! میکشمتون اگه تند تند عکس نزارین !! یعنی خسته نباشید بود ایناااااااااااااااا! خواستم بگم که خیلی ذوق کردم از دیدن عکسای این شاپسراتون... خدا حفظشون کنه و همیشه به ددر!
من همیشه عاشق برسام بودم وهستم دلم یه سیر ماچ کندن ازش میخاد فریناز جون دلم میخاد به اونایی که به وزن گرفتن و نگرفتن برسام گیر میدن بگم آخه ذلتون میاد اینهمه زیبایی و نمک این بچه را ول کنید گیر بدید به 200گرم کم و زیاد وزنش
رویا جون در مورد کیان هم میخاستم همیننو بهت بگم ما که هیچوقت به نطرم قد کیان جون کوتاه نبوده اون چیزی که من میدیددم ماشالله هزار ماشالله خوشکلی و نمک این بچه است (میزنم به تخته تو هم اسفندتو دود کن .....)
مانار جون (ونگین جان)دوربین ما مدتیی به دست گلپسرمون خراب شده مدتیه عکس نگرفتم آخرین عکسمون از این شازده عکس آتلیه سفرمشهده که به محض اسکن میزارم اینجا
در مورد خودمم حقیقتشو بگم با احترامی که به همه شما عزیزان دارم راستش تمایلی به اینکه عکسمو تو نت بزارم ندارم خوش عکسم نیستم اصلا اما از محمدآیین قبلا زیاد عکس گذاشتم احتمالا دیدی
سلاااااااااااااااااااااااام بوس گنده واسه همه جیگرای خوشگل و مامانای خوشگلتر....
به نام خدا جیگر ساینا نبات با اونهمه ناز و عشوه.... بابا سمانه جون دیگه می خوای چیرو آب کنی... هایا عسل نانازی ... با اون لباسای محلی که من عاشقتممممم آقا مبین گل که مثل همیشه آقا.... چه عکسای خوشگلی داری جیگر... نگین جون به نظر منکه هیکلت بهت میاد خیلی هم خوبی... واییییی برسام که من عاشقتممممممممممممممم..... عکس سه نفرتون حرف نداره.... خودتم خوشگل بودی خوشگلتر شدی تغییر جدید خیلی بهت میاد... :) رومینا عسل ... عاشق اون عکس پرتغالیتم.... کیان جیگر خوشگل... اون عکس سه نفرتونم که من عاشقشم....