2777
2789
عنوان

تنبلي تخمدان + رژيم غذايي

| مشاهده متن کامل بحث + 41402 بازدید | 137 پست

خانما من تحركم كمه اون يكم ماه هم چون شوهرم خونه بود باهم ميرفتيم پياده روي الان كه نيست باز تو خونه ام اما چون رژيمم كلي لاغر شدم توي همين يكماه تو خونه چيكار كنم ورزشم نمياد ي راه حل پيشناهاد كنين

فرزندم خیلی منتظرت هستم جایت خیلی خالیست جای دستان کوچکت که میز زیر تلویزیونی را کثیف کنی،چهار دست و پا راه بروی و به همه جای خانه سر بزنی و آت و آشغال کشف کنی و در دهانت بگذاری حرفهای بامزه بزنی برای من و بابایت شعرهای دست و پاشکسته بخوانی . و وقتی من کمی از تو دور شوم برایم گریه کنی و من تو را در آغوش بگیرم ...و آنوقت تو با صدای زیبایت بگویی مادرخدایا این حرفها را نمی شود به کسی گفت همه به من می خندند و حتما می گویند آرزو به دل.ولی با تو راحتم خدایا حداقل اجازه ی این را دارم که فرزندم را تجسم کنم..😔                          خدايا تو بخواهي معجزه ميشود🙏🏻 لطفا بگید آمین🙏🏻😘
بیشتر ببینید
هزینه سونو و ازمایش چقده من شاید باور نکنی اصصصصلا ازین دکتر اینا نرفتم نمیدونم چقد برا ویزیت یا سون ...

دفترچه تکمیلی باشی بعداً هرچی خرج کنی میگیری ،ولی آزاد من پارسال ،۱۷۰سونو دادم ،۱۵۰هم آزمایش هورمونی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقیقا من دارم همینا رو مصرف می کنم جز گوشت گوساله.. پس چی مونده که بخوری

ناچارم... تجربه سه تا سقطم بهم ثابت کرد تغذیه چقد تاثیر داشت در حال حاضر چهارمین بارداریم دارم تجربه میکنم و به یقین تاثیر تغذیه رو در حفظ جنین دیدم(البته همش دست خداست) کلی فکر میکنم گرسنگی میکشم اوایل بارداری ک گریه میکردم گاهی از گرسنگی ولی تسلیم نمیشم. بلاخره وجود این بچه از همه غذاهای دنیا برام شیرینتره...وقت برا پر کردن شکم همیشه هست 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
بیشتر ببینید
من چقدر اینارو میخورم ،تا چند ماهگی بخاطر سردی سقط میشد گلم میشه جواب بدی  

دوتا اولی تقریبا پنج شش هفته 

سومی هشت هفته و شش روز رشدش متوقف شد و من تا 12 هفته خبر نداشتم حتی سونو قلبم دادم قلبشم تشکیل شده بود ولی هنوزم باید رژیم رو ادامه بدم. 

چون سردی بیش از حد تا هر ماهی که باشه دوتا بلا ممکنه پیش بیاره یا رحم بخاطر رطوبت بالا تحمل نگهداشتن جنین رو. نخواهد داشت و باز میشه یا جنین از شدت سرمای رحم یخ میکنه.. دکتر طب سنتی من وقتی با چندتا همکاراش درمورد منمشورت کرد سر اون سقط آخر نظرش این بود ک. جنین یخ کرده از شدت سردی

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
بیشتر ببینید
قدم بزن داخل خونه خیلی خوبه 

بابا خونم ي وجبه چند قدم بردارم تموم شده😬

فرزندم خیلی منتظرت هستم جایت خیلی خالیست جای دستان کوچکت که میز زیر تلویزیونی را کثیف کنی،چهار دست و پا راه بروی و به همه جای خانه سر بزنی و آت و آشغال کشف کنی و در دهانت بگذاری حرفهای بامزه بزنی برای من و بابایت شعرهای دست و پاشکسته بخوانی . و وقتی من کمی از تو دور شوم برایم گریه کنی و من تو را در آغوش بگیرم ...و آنوقت تو با صدای زیبایت بگویی مادرخدایا این حرفها را نمی شود به کسی گفت همه به من می خندند و حتما می گویند آرزو به دل.ولی با تو راحتم خدایا حداقل اجازه ی این را دارم که فرزندم را تجسم کنم..😔                          خدايا تو بخواهي معجزه ميشود🙏🏻 لطفا بگید آمین🙏🏻😘
بیشتر ببینید
بیمه ندارم  عه خب بازم خوبه 😂 من رو یکی دو تومن فک میکردم😂

اينجا به خاطر كرونا دكتر زنان بستس فقط چند تا بازه كه اونا هم مردن و من بي هيچ عنوان نميرم🤦‍♀️

بیشتر ببینید
دست میزنید سرده ؟ برا من گرمه 😐 یا توی دلتونو میگید ؟

چهار انگشت افقي بزار زير نافت ببين گرمه يا سرد؟

بیشتر ببینید
بابا خونم ي وجبه چند قدم بردارم تموم شده😬

منم همین بودم ولی چاره چیه ،خیلی میخابیدم ،دیگه دوماه صبح ساعت ۸بیدار میشدم ،صبخانع می‌خوردم تخم‌مرغ ،بعدش دیگه دراز نمیکشیدن هی قدم میزدم ،کار خونه میکردم ،میرقصیدم ،البتع من چاق یا اضافه وزن نداشتم هیچ لاغرم هستم ،ولی تنبلی داشتم دیگه دوسال بچم نشد 

الان بر گرمی شکم چی بخورم ،منم شکمم سرده چیکار کنم ؟؟

من ب خاطر گرميجاتي كه خوردم گرم شده موقع ظرف شستن هم اصلا نميزارم شكمم خيس بشه

بیشتر ببینید
من صبحا ارده و خرما ميخورم يا ارده و شيره خرنوب ببين نون چي؟ بخورم يا نه؟

خرما زاهدی بخور، خرمای کبکاب سودازاست... خرنوب هم والا نظراتی ک من تا حالا درموردش دیدم متفاوته.. نون هم سعی کن سبوس دار باشه...ظلمی در حق بدن ما شد عجیب وقتی سبوس رو از نون و برنجمون حذف کردن

بیشتر ببینید