2777
2789
عنوان

از چند هفته نباید مستقیم خوابید خانومای باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 71 پست
ن نگران نباش بعد چندماه از شیر دهی یدفه لاغر میشی. منم تو قبلی یدفه شدم۸۵کیلو بعد زایمان انگار بادم ...

اخه من اصلا اراده رژیم ندارم خیلی شکموام البته سر پسرم بعد زایمان شدم ۷۲اینا خیلی کم کردم ولی باز بعد به مدت وزنم رفت بالا 

خداکنه سرراین‌جوجه حسابی لاغر شم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم😍 نه عزیزم رژیم نداشتم، ویار و تهوع هم ندارم کلا

خدانکنه🥰

خب خداروشکر شما از بندگان برگزیده خدایی اینهمه موهبت😄❤️ ماشالله بهت الهی همیش تنت سلامت باشه 

وقتی خانومای باردار رو‌میبینم ک لاغرو قشنگن لذت میبرم میگم چ سعادتی دارن من چرا اینقدر چاق میشم خدایا😁

اولی چی بود دومی چیه جنسیتش؟من اولی پسر بود خیلی تر و فرز بودم شکمم جمع بود. وزنمم کم اضافه شداینو ه ...

اولی پسر بود دومی دخمل 🥰 

منم سر دخمل خانومم خیلی تنبل شدم همش خوابم طفلی پسرم همش تنهاس 

دختر بزرگم کلاس سومه ،کوچیکه ۵ سال و نیمشه شما چی ،خودتون خواستید سومی رو ؟

خدا حفظشون کنه عزیزم.راستش من خودم میخواستم ولی دوست داشتم بچه هام یذرع بزرگ بشن بعد باردار بشم خدا یدفه سورپرایزم کرد فهمیدم باردارم بدون برنامه ریزی پسرم پنج سالشه دخترم دوسالشه یکم سختمه ولی باز خداروشکر 

خدانکنه🥰خب خداروشکر شما از بندگان برگزیده خدایی اینهمه موهبت😄❤️ ماشالله بهت الهی همیش تنت سلامت با ...

قربونت برم🥰🥰منم از قبل اضافه وزن داشتم ۷۴ بودم... فکرکنم‌ منم کم کم وزنم‌ اضافه بشه بخصوص تو سه‌ ماه سوم

قربونت برم شما‌ هم سلامت باشی و قطعا یه مامان زیبایی 🥰

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
خدا حفظشون کنه عزیزم.راستش من خودم میخواستم ولی دوست داشتم بچه هام یذرع بزرگ بشن بعد باردار بشم خدا ...

ماشالله خدا حفظشون کنه ❤️خیلیم خوبه بچه هات هیچوقت تنهایی رو‌حس نمیکنن پسر من پنج سالشه خیلی تنها بوده و هست 

خدا از دهنت بشنوه خواهر مرسی❤️🥰

فدات. اره بابا مطمئن باش من انقد چاق شده بودم داشتم میترکیدم ولی یدفه کم کردم الان برعکس مولتی ویتامین میخورم یکم اشتهام باز بشه چاق بشم آنقدر لاغرشدم تو بارداری همه بهم میخندن

ماشالله خدا حفظشون کنه ❤️خیلیم خوبه بچه هات هیچوقت تنهایی رو‌حس نمیکنن پسر من پنج سالشه خیلی تنها بو ...

فدات شم همچنین بچه های شمارو عزیزم ن اینجور فکر نکن الان سن پسرت عالیه مطمئن باش هم بازی خوبی میشن از تنهایی درمیاد 

قربونت برم🥰🥰منم از قبل اضافه وزن داشتم ۷۴ بودم... فکرکنم‌ منم کم کم وزنم‌ اضافه بشه بخصوص تو سه‌ م ...

خدانکنه عزیزدلم 

انشالله خیلی اظافه نکنی سخته کم کردن بعدش😅 

مرسی دوست خوبم قلبت زیباس ❤️