یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختر بزرگم کلاس سومه ،کوچیکه ۵ سال و نیمشه شما چی ،خودتون خواستید سومی رو ؟
خدا حفظشون کنه عزیزم.راستش من خودم میخواستم ولی دوست داشتم بچه هام یذرع بزرگ بشن بعد باردار بشم خدا یدفه سورپرایزم کرد فهمیدم باردارم بدون برنامه ریزی پسرم پنج سالشه دخترم دوسالشه یکم سختمه ولی باز خداروشکر
خدانکنه🥰خب خداروشکر شما از بندگان برگزیده خدایی اینهمه موهبت😄❤️ ماشالله بهت الهی همیش تنت سلامت با ...
قربونت برم🥰🥰منم از قبل اضافه وزن داشتم ۷۴ بودم... فکرکنم منم کم کم وزنم اضافه بشه بخصوص تو سه ماه سوم
قربونت برم شما هم سلامت باشی و قطعا یه مامان زیبایی 🥰
فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
فدات. اره بابا مطمئن باش من انقد چاق شده بودم داشتم میترکیدم ولی یدفه کم کردم الان برعکس مولتی ویتامین میخورم یکم اشتهام باز بشه چاق بشم آنقدر لاغرشدم تو بارداری همه بهم میخندن