2777
2789
عنوان

تنبلي تخمدان + رژيم غذايي

| مشاهده متن کامل بحث + 41303 بازدید | 137 پست
من اینارو ندارم مشکل دیگ ممکنه چی باشه ؟ 😥 نمیشه بدون این‌علائم تنبلی داشته باشم ؟ 

شاید باشه شاید نباشه.. من هیچ علائمی نداشتم پریودم تقریبا منظم بود.. یه ماه بیست روز تاخیر داشتم فهمیدم تنبلی دارم

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است           گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود..
چقدر طول ميكشه ب نظرت؟

بستگی داره به میزان سردی برا بعضیا زود بعضیا دورتر

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من خودم بخاطر سردی رحم سه تا سقط داشتم الانم بلطف خدا زیر نظر دکتر طب سنتی طبیعی باردارم و آخرای ماه ...

خداروشكر🙏🏻

فرزندم خیلی منتظرت هستم جایت خیلی خالیست جای دستان کوچکت که میز زیر تلویزیونی را کثیف کنی،چهار دست و پا راه بروی و به همه جای خانه سر بزنی و آت و آشغال کشف کنی و در دهانت بگذاری حرفهای بامزه بزنی برای من و بابایت شعرهای دست و پاشکسته بخوانی . و وقتی من کمی از تو دور شوم برایم گریه کنی و من تو را در آغوش بگیرم ...و آنوقت تو با صدای زیبایت بگویی مادرخدایا این حرفها را نمی شود به کسی گفت همه به من می خندند و حتما می گویند آرزو به دل.ولی با تو راحتم خدایا حداقل اجازه ی این را دارم که فرزندم را تجسم کنم..😔                          خدايا تو بخواهي معجزه ميشود🙏🏻 لطفا بگید آمین🙏🏻😘
بیشتر ببینید
من اینارو ندارم مشکل دیگ ممکنه چی باشه ؟ 😥 نمیشه بدون این‌علائم تنبلی داشته باشم ؟ 

علایم تنبلی چیزی ندارع ک ،شکمت چاقه نسبت ب جاهای دیگه ،هی شکم میاری ؟؟؟روی شکمت مو داری ؟؟؟پری نامنظم اکثرا ولی من منظم بودم قرصاشو ک خوردم نامنظم شد ی مدت ،البته تنبلی سر ی چیزای دیگه هم بوجود میاد ،مثل تیرویید و پرولاکتین ،هورمونیه 

بستگی داره به میزان سردی برا بعضیا زود بعضیا دورتر

ببين الان يكماهه دست ميزارم زير شكمم كاملا داغه قبلا ي تيكه يخ بود به نظرت گرم شده رحمم؟

فرزندم خیلی منتظرت هستم جایت خیلی خالیست جای دستان کوچکت که میز زیر تلویزیونی را کثیف کنی،چهار دست و پا راه بروی و به همه جای خانه سر بزنی و آت و آشغال کشف کنی و در دهانت بگذاری حرفهای بامزه بزنی برای من و بابایت شعرهای دست و پاشکسته بخوانی . و وقتی من کمی از تو دور شوم برایم گریه کنی و من تو را در آغوش بگیرم ...و آنوقت تو با صدای زیبایت بگویی مادرخدایا این حرفها را نمی شود به کسی گفت همه به من می خندند و حتما می گویند آرزو به دل.ولی با تو راحتم خدایا حداقل اجازه ی این را دارم که فرزندم را تجسم کنم..😔                          خدايا تو بخواهي معجزه ميشود🙏🏻 لطفا بگید آمین🙏🏻😘
بیشتر ببینید
من خودم بخاطر سردی رحم سه تا سقط داشتم الانم بلطف خدا زیر نظر دکتر طب سنتی طبیعی باردارم و آخرای ماه ...

دقیقا من دارم همینا رو مصرف می کنم جز گوشت گوساله.. پس چی مونده که بخوری

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است           گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود..
علایم تنبلی چیزی ندارع ک ،شکمت چاقه نسبت ب جاهای دیگه ،هی شکم میاری ؟؟؟روی شکمت مو داری ؟؟؟پری نامنظ ...

فقط پریم نا منظمه شکمم مثل زنا موی نااازک کرکی داره ن مردونه 

شکمم ندارم 

برم دکتر معاینم میکنه یا فقط علائم میخوادد ؟ من خجالت میکشم 😭

❤💍
عزيزم ميشه راهنمايي كني من صبحانه چي بخورم و كلا در طي روز چيا بخورم قرص متفورمين هم دارم ميخورم

صبحانه ارده شیره 

تخم مرغ محلی با روغن زیتون هفته ای دو عدد

مربا به.یا سیب یا هویج با شکر قهوه ای درست کنی

کره محلی با عسل و... 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
بیشتر ببینید
صبحانه ارده شیره  تخم مرغ محلی با روغن زیتون هفته ای دو عدد مربا به.یا سیب یا هویج با شکر قهو ...

من صبحا ارده و خرما ميخورم يا ارده و شيره خرنوب ببين نون چي؟ بخورم يا نه؟

بیشتر ببینید
ببين الان يكماهه دست ميزارم زير شكمم كاملا داغه قبلا ي تيكه يخ بود به نظرت گرم شده رحمم؟

خیلی هم خوب من با وجود بارداری هنوزم دست میزارم بعضی وقتها سرده دیگه توکل بخدا. ولی خوبه برا شما ک احساس گرما داری

بیشتر ببینید
نه فقط سونو می‌نویسه و آزمایش خون ،نگران نباش معاینه در کار نیست 

هزینه سونو و ازمایش چقده من شاید باور نکنی اصصصصلا ازین دکتر اینا نرفتم نمیدونم چقد برا ویزیت یا سونو و ازمایش باید ببرم حتی 🤦‍♀️

❤💍