2777
2789
عنوان

بررسی دبستانهای پسرانه تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 30159 بازدید | 313 پست
ممنون مارجا جان.. مسلما خودم هم تحقیق می کنم... ولی خوب نظر شما رو هم به عنوان کسی که پسرش اونجا تحصیل می کرده می تونه موثر باشه... به نظرم بهترین تحقیق البته بعد از تحقیق در مورد شیوه های تدریس و اولویتهای یک مدرسه همین مراجعه به مدرسه و پرسیدن از والدین بچه هاست...
بازم ممنون..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هستی جون سلام سهیل هم زیرمجموعه همین مجموعه مدارس سلام هست دیگه.
برو تو سایتش.به نظر من خیلی خوب کارمیکنه.
پارسال دبستان سلام پیروز 21دانش آموز ششم داشته که 7تاشون تیزهوشان قبول شدن.
ولی میدونم 2نفر از این 7نفر که تیزهوشان پذیرفته شدن، رفتن علامه -شعبه میرداماد.
چندتاشونم سلام سهیل.
یعنی پسر شما از سال اول راهنمائی علامه حلی 3میرفته؟ازهمون سال اول راضی نبودید؟
منم خیلی از علامه حلی تعریف نشنیدم.. به خصوص اینکه خودم هم زخم خورده ی مدرسه ی فرزانگان هستم! ترجیح می دم حتی اگه پسرم تیزهوشم باشه نره این مدرسه ها چون واقعا هیچ برنامه ایی جز کشتن استعدادهای این بچه ها انگار ندارند!!!!!
البته در کل اگه بخوای حساب کنی سیستم آموزشی مون داغون و بی برنامه س.. :(
کتایون جان البته الان سیستمشون با قبل فرق کرده . مخصوصا فرزانگانها که الان با قبل خیلی عوض شدند. کمی از بچه ها انتظارشون زیاده ولی خوب دارن بهشون سرویس میدن عزیزم. به نظر من کمی سیستماتیک تر از قبل شدند و به مسائل روانشناسی اش بیشتر توجه میکنن.البته اینکه کل سیستم زیر سواله یه جنبه دیگه است ولی در کل به نظرم مشکلات مدارس غیر انتفاعی رو هم نداره
هستی جون دختر من فرزانگان میره.ولی من میبینم که دارن خیلی باهاشون کار میکنن. و به کلاس بیرون هم نیاز ندارن.مطالب اضافه هم هست . ولی کتابشونم دارن باهاشون خیلی قوی کار میکنن.مطالبو طوری درس مسدن که کتاب اصلا به چشمشون نمیاد
هستی جون خیلی خوشحالم که شما رو پیدا کردم تا اطلاعات خوبی درخصوص علامه حلی به دست بیارم.

دوستان من بیشترشون دختر دارن که 3تاشون فرزنداشون فرزانگان میرن و تقریباً راضین.میگم تقربا چون یکیشون میگفت معلم اجتماعی دخترم رفته حج، تو این یک ماه معلم جایگزین براشون نیاوردن و گفتن خودتون درس بخونید که این به نظرم جای تامل داره.
هستی جون حالا بین سلام و علامه طباطبایی مردد شدم.
سلام هم خیلی با بچه ها کار میکنه.

آزمون مرآت دارن.آزمون جامع دارن.
آزمون هماهنگ مدارس برتر دارن(این از زمستون شروع میشه)

تست زنی رو به صورت جدی و با سطح بالایی شروع کردن.
واقعاً موندم.
وای بچه ها به نظرمن اینجوری هم که میگبن نیست .همه چی بسته به خود بچه هم داره. که بتونه از هر محیطس چه استفاده ای بکنه. رفتن مدرسه تیزهوشان مطمئنا دلیل کافی برای موفق بودن نیست. استفاده از اون یا هر محیط دیگه ای به بهترین نحو هم خیلی مهمه
مارجا جون خواهش میکنم عزیزم. من برای پسرت بهترینها رو آرزو دارم عزیزم. خیلی دوست دارم درگیر این مدارس پسرونه بشم. روحیه پسرها خیلی فرق میکنه و مارتیا پسر من ذاتا آدم خر خونیه.از کارهای الان تو مهدش هم مشخصه اهل عمل و این حرفها زیاد نیست. جون میده واسه خر خونی
2810