2777
2789
عنوان

بررسی دبستانهای پسرانه تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 30159 بازدید | 313 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کتایون جون خداروشکر که راضی هستید.
ولی پسر من سه تا از همکلاس های جدیدش تو پایه ی ششم از دبستان سروش اومدن.
اونم به خاطر معیارهای اولیا هست دیگه.
من از دبستان 5سال گذشته ی پسرم ناراضی بودم، ولی خیلی ها هم راضی بودن و هستن.
هستی جون پسر من سلام میره.
من گزینه هام برای راهنمایی سلام ، علامه و تیزهوشان هست که شما الان اعلام نارضایتی می کنید.
ولی مسئول پایه ی پسرم میگه هنوز زوده.میگه بزار از بهمن مدارس راهنمایی رو سبک و سنگین کن.
چمیدونم والله
آره من که راضی هستم البته الان پیش دبستان هست ، ولی از والدین دبستانی ها که می پرسیدم و البته تو سایت مدرسه هم برنامه هاشون رو چک می کنم خوب بوده... حالا نمی دونم اونهایی که می گی از سروش اومدن بیرون دلیلشون چی بوده.. البته من هم اگر مطمئن بشم مدرسه بهتری هست می برم پسرم رو.. این محدوده(منطقه 3) بهترین مدارس تهران رو داره..
... پسر شما کدوم مدرسه میره الان؟
کتایون پسر من سال ششمه.
دبستان سلام پیروز میره تو همون منطقه 3.البته ما خودمون منطقه 1 هستیم.
دبستان های سلام سال دوم تاسیسشون هست.
ولی دبیرستان هاش بسیار خوبند.البته من تو این یک ماه از مدرسه خیلی راضی بودم و اصلاً قابل قیاس بادبستان قبلی پسرم(رشد فرمانیه نیست).با اینکه مدرسه ی رشد اسم و رسمی واسه خودش داره و قدمت هم داره .
مارجا جان من هم بین سلام و سروش مردد بودم.. ولی سروش رو به خاطر نزدیکتر بودنش انتخاب کردم.. حالا برای اول دبستانش باید بیشتر تحقیق کنم و با توجه به اینکه عملکرد سروش رو هم دیدم یه تصمیم بگیرم که بالاخره یا سروش یا سلام..! چون ترجیح می دم پسرم دیگه کلا تو یک مجتمع از دبستان تا دبیرستان رو تحصیل کنه و با یک برنامه پیش بره...
ممنون از راهنماییت.. ایشالا گل پسرت همیشه موفق باشه..
البته من بعدها هم مزاحمت خواهم شد برای گزارش عملکرد و ارزشیابی سلام
سلام به همگی
مهسا جون میشه بگید پسرتون چه مقطعی هستند من به خاطر نزدیکی راه پسرم رو گذاشتم مهر ولایت البته پیش دبستانیه با خوندن پست شما نگران شدم
دوستان اگه ممکنه تو محدوده ولی عصر بلوار کشاورز یوسف آباد مدرسه پسرونه بهم معرفی کنید
وای هستی جون راس میگی؟از علامه حلی 3راضی نیستید؟
چون پسر من اگه تیزهوشان قبول شه باید بره علامه حلی 3.پس تا آخر سال بیشتر مزاحمتون میشم تا بیشتر از نظراتتون راجع به علامه حلی بدونم.

مریم جون موسس مدارس سلام ، همین موسس انرژی اتمی بوده دیگه.
پس سیاست هاشون یکیه.
انرژی اتمی فقط یک دبیرستان داره.

کتایون جون باید خودتونم بیشتر تحقیق کنید.چون پایه ی پسر شما اول خواهد بود ولی من تااونجا که بتونم براتون اطلاعات میگیرم.
2810