2777
2789
عنوان

بررسی دبستانهای پسرانه تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 30159 بازدید | 313 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مریم جون مرسی بابت آرزوی زیبات.
امیدوارم فرزندان هممون سلامت، سعادتمند و عاقبت به خیر باشند.
فدای اون گل پسر شما که بهش انگ خرخونی زدی.پسرها کلاً بازیگوشن و مثل دخترا درسخون نیستن.
خوب دختر منم خیلی دوست داره. همش درحال کتاب تست خریدنه. ولی وقتش رو الان داره مدرسه پر میکنه. شاید پسر شما خیلی باهوشتره. به نظرم وقتشو بیشتر پر کن. راستش من خیلی دنبال اینم که درسا بجز درس به مسائل دیگه هم برسه و تک بعدی نشه.اینا تو خونه تکلیف و تست خیلی زیاد دارن. کار عملی و خط و قران و کلی کارهای اضافی
من نمیدونم مدرسه پسرتون چه جوریه. اینا کتابهای خودشونو که کار میکنن. جزوه هم بهشون فراوون دادن . وبرنامه تست و اینها هم که دارن. کتابهای سمپادم گفتن از هفته دیگه میاد.البته مدیرشون تاکید کرده برنامه هاشون بیرون عنوان نشه ولی سرفصلش همینا بود عزیزم..تکلیف درسا فراوون داره.نه خوب مدرسه اینا اینطوری نیست.چقدر این امضات قشنگه.عاشقش شدممممممممممممممممم.
آره هستی دقیقا...به دلیل مشکلاتی که قبل برام پیش اومده متاسفانه نمیتونم بگم کدوم فرزانگان میره.خیلی عذر میخوام .ولی اینجا برام یه مشکل بزرگی پیش اومد.اتفاقا از اینا حسابی خر خونی میکشن. تستها رو هم متاسفانه کلی برامون خط و نشون کشیدن که جایی عنوان نکنین. من خیلی ازت عذر میخوام.آره مطمئنا تست و این برنامه ها باید باشه. وگرنه تو کنکور به مشکل میخورن صد درصد یا تو المپادها که اینا خیلی روش متمرکزن
واقعیتش من از دوره راهنمایی فرزانگان می رفتم ولی حساب کن 25 سال پیش!!! (خاک بر سرم چه قدمتی دارم!) تا آخر دبیرستان... صد در صد الان سیستم فرق کرده با گذشته مثلا ما در دوره راهنمایی کل درسهای دبیرستان رو خوندیم!!!! بعد که دبیرستان اومدیم همون درسها رو دوباره خوندیم البته باهامون تست و المپیاد هم کار می کردند. معلم های خیلی خوبی هم داشتیم ولی باز اون چیزی که می خواستیم نشدیم.. من خودم به شخصه حس می کنم استعدادهایی که قبلا داشتم با این شیوه درس خوندن نابود شد .. آخر هم درسته که تو دانشگاه قبولی خیلی زیادی داد مدرسمون.. ولی این قبولی نه به خاطر عملکرد مدرسه بلکه به خاطر گلچین کردن بچه ها با آزمونهای مختلف بود!
الان رو واقعا نمی دونم این سمپاد چی جوریه.. من هم 5 سال دیگه در گیرش می شم انشالا...
من هم سایت علامه رو دیدم به نظرم خیلی موفقیت های خوبی داشتند بچه هاش... مارجا جان سلام یا علامه یا تیزهوشان؟؟
کتایون جون من سلام، علامه طبابایی و تیزهوشان(علامه حلی) مدنظرم بود.
ولی با تجاربی که هستی جون در مورد علامه حلی 3دارن که به مسیر مامیخوره، فکر کنم باید قیدش رو بزنم.
ولی هنوز هر سه تو لیستم هستند.
راستی دوستان مدارس نمونه دولتی با تیزهوشان چه فرقی دارن؟
نمونه دولتی نزدیک ما بعث هست روبروی بولینگ عبدو
کتایون قدمتت تو مایه های منه. بیخیال. دل و بچسب که خیلی جوونه.ههههههههههههههههه. من به یه چیزی معتقدم که اگر در کنار IQ،
EQ نادیده گرفته بشه شاید شرایط خیلی سخت باشه. من یکی از آشناهامون از بچه های حلی بود و خیلی درسخون و بهترین دانشگاه فرنگم رفت ولی استاد دانشگاه شد. به نظر من باید به بچه هامون یاد بدیم از موقعیتها چجوری استفاده کنند. پرورش EQ چیزیه که تو کشور ما کم دیده میشه یا بهش توجه نمیشه ولی خیلی مهمه. هستی جون باید خودمون بهشون کمک کنیم و اینکه فقط بسپاریم به مدرسه جواب نمیگیریم.امر بسیار واضحیه.
مارجا جون نمونه دولتی ها مثلا مدارس منتخب هر منطقه هستند که اونهم طبق آزمون پذیرش داره عزیزم.همون موقعی که آزمون سمپاد و میگیرن مدرسه نمونه دولتی رو هم انخاب میکنین . در واقع با یه آزمونه عزیزم
مریم جون
ما پاسداران سمت میدان هروی هستیم
من هم کلا معتقدم که مدارس منطقه 3 خیلی بهتر هستند نزدیک ما تعریف صلحا را خیلی شنیدم ولی نمیدونم واقعا تعریفی هست یا نه چون کسی که فرزندش اونجا بره و تجربه کسب کرده باشه هنوز نیافتم که ازش اطلاعات بگیرم میگم کار من از چند ماه دیگه شروع میشه که برم دم در این مدارسی که مد نظرم هست
راستش من سروش - سلام دیباجی - صلحا- احسان - برای غیر انتفاعی ها مد نظرم هست درسته که سروش و سلام به من کمی دوره ولی اگه اونطور که میخوام باشند حتما همونجا ثبت نامش میکنم
این مدیر علامه دیروز با من بسیار گرم و صمیمی در گفتگوی تلفنی شرکت کرد. مشکل من اینه که نمیخوام آمادگی پسرمو بزارم مدرسه و میخوام تو مهدش باشه. سلام و علامه خوشبختانه این مسئله رو قبول کردند.سلام که مسیرم اصلا نمیخوره..برام خیلی سخت میشه و اینکه غرب هم شعبه نداره