2777
2789
اهان. احتمالا همون تاثیرات خانواده هستش.  اصلاا بد به دلتون راه ندین. تموم افکار منفی رو از ذه ...

من زیاد اهل تاپیک زدن نیستم. ولی تاپیک زدن اینجا بار فکری اضافه ای برای آدم میاره. بعضی ها نثل شما خیلی کمک میکنن الیته اما بعضی ها بیشتر با قضاوتشون نمک به زخم میپاشن که حال آدم از اون چیزی که بود بدتر میشه

خدایا سپاس...
یکی دو تاییشون ایستادن دارن به پایین نگاه میکنن. دومی هم روبروی هم ایستادن دختر من پشت کرده و پسر دو ...

هوووو

گفتم حالا چ عکس گرفتی😑

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم از روابط دوستانه اي كه خانوادگي بشه خيلي خوشم نمياد و مخالفم  ولي برا بچه ها بايد مراقبشون باشي هيچوقت با هم تنهاشون نذارين اگه با هم بازي ميكنن  در معرض ديد خودتون باشن

هرکس نظری داره و محترمه نمی‌دونم چه منظوری داشته ولی شوهر منم گاهی دوستام شوخی میکنن میگن عروس ماست خیلی بدش میاد انگار خواستگار سر پل وایستاده میخواد دخترشو ببره 

بابا مردا خلن 

بهترین کار رو می‌کنی که بحث نمیکنی و حساسش نمیکنی دو سه روز دیگه پی می‌بره که دختر باید زندگی اجتماعی داشته باشه و بپسنده و پسندیده بشه 

من زیاد اهل تاپیک زدن نیستم. ولی تاپیک زدن اینجا بار فکری اضافه ای برای آدم میاره. بعضی ها نثل شما خ ...

متوجهم. منم اغلب سعی می کنم درمورد مشکلاتم تاپیک نزنم. چون هرکس طبق تجربه ش پیشنهاداتی میده و هیچ دلیلی وجود نداره که اون تجربه رو منم کسب کنم و برام تکرار بشه. 

هیچکس به اندازه خود آدم به آدم کمکی نمیکنه. 

اروم باشین، خیلی زود همه چیز رو مدیریت میکنین و این یه دونه اخلاق خاص همسرتونم درست میشه 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍