2777
2789

اصلا داغونم من بیچارع گریه میکرد من فقط فحش میدادم

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟

من واقعا شرایط شما و مدل فکری و شخصیتی همسرت رو نمیدونم عزیزم اما چیزی که میخوام بگم فقط بر اساس تجربیات خودم تو نوجوونیه. اگر میتونی، حتما درباره روش‌های تربیتی و همه این مسائلی که مربوط به حساسیت شوهرته باهاش حرف بزن، لازمه کتاب بخونید، پیش متخصص برید، تاک‌های مختلف ببینید و... . من پدرم آدم حساسی نبود سر این مسئله به‌طور کلی. (با این که سر مثلا بیرون رفتنم حساس بود، یا وقتی دانشجو بودم اوایل وقتی بیرون بودم مدام بهم زنگ میزد تا بپرسه کجام و... ) بارها بهم گفت که اگر توی رابطه‌ای هستم شفافش کنم و حواسم به خودم باشه و بدونم انتخاب‌های بهتر و بیشتری هم دارم. (گرچه که من سر مسئله‌ای هرگز نگفتم😁) اما این باعث میشد من از ارتباط نترسم، حتی وقتی همسرم که اون زمان با هم دوست بودیم بهم زنگ میزد بدون مخفی‌کاری باهاش صحبت کنم و استرس مضاعف نداشته باشم و حتی یادمه این روی کنکورم هم تاثیر گذاشت. نقطه مقابل من دوستم بود که با وجود موقعیت‌های خوب و برخلاف خواسته خودش مجرد مونده چون یه ترس و گارد ناخودآگاهی توی ذهنش از رابطه و پسرها هست و این به‌خاطر سخت‌گیری‌های پدرش بوده.

نمیخوام بگم خدایی نکرده دخترشما درآینده دچار مشکلی میشه یا همسرتون قطعا آدم سخت‌گیری خواهد بود، ولی فقط دوست داشتم این رو بگم که دو طرف جریان رو که من دیدم شما هم ببینی. حالا صرف‌نظر از همه موارد خطری که ممکنه در اثر پنهانکاری پیش بیاد برای یه آدم.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته اون خانمی که گفت ،شوهرش یه بچه ی هشت ساله رو بغل و بوس کرده،اینم بگم که کلا بهتره مردای غریبه زیاد بچه های بالای ۳-۴‌ سالو بوس نکنن،این توی روایتا هست،من زیاد مذهبی نیستم،ولی واقعا یه سری ملاحظات لازمه.ولی نه دیگه در حده شوهر اسی،واقعا متعجبم از این افکارش

لطفا واسه نیتم یه صلوات بفرستید :)🌹
گویا فقط تفکر شوهر اسی نیست بعضیام این تفکر وحشتناکو دارن  پسر من و دخترای جاریم یه عالمه عکس ...

دقیقا... بعضی کامنتا رو میبینی؟ عجب؟ شوهر اسی میگن چون مرد هستش شکاک و بد دله.... شما که زن هستید چتونه😲

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
البته اون خانمی که گفت ،شوهرش یه بچه ی هشت ساله رو بغل و بوس کرده،اینم بگم که کلا بهتره مردای غریبه ...

اینو باهات موافقم!شوهر اسی خیلی دیگه حساسه ولی منم با بعضی چیزا موافقم مثلا عکس لخت نگرفتن از بچه و لخت گذاشتن جلو مردم و بوس و ماچ با بچه های بالای۶سال چه دختر چه پسر از بس بیمار پدوفیلی زیاده😑

رقیه بانو که می گن منم من😊عااااااشق زندگی ام و عاشقانه ام زندگی می کنم😍عاشق خودم،آقایی جونم و خانوادم و همه آدم خوبای دنیا💜هیچی و هیچکی نمی تونه حال بد کنه چون من میدونم که خدایی دارم که دوسم داره و مواظبمه😍💜من خشبختم و برای زندگیم تلاش می کنم و از خدا می خوام شمام این طور باشین😘دوستتون دارم💜💜💜                    
یواش یواش به خوردش بده.  مشکلات فرهنگمون رو بگو.  نه که مستقیم اشاره کنی، اما یه چیزایی ...

حتما باید همین کارو بکنم. شوهر من آدم بسیار خوبیه. توی خیلی مسائل هم واقعا بروزه. اینجور نیست که بعضی از دوستان گفتن بچه زندانی میشه و.... نسبت به یه چیزهایی هم کلا زمین تا آسمون تفکراتش با من فرق داره نمیدونم واسه فرهنگ و منطقه است یا چی. کلا خانواده ی همسر من از اینایی هستن که با هیچکی ارتباط ندارن

خدایا سپاس...
حتما باید همین کارو بکنم. شوهر من آدم بسیار خوبیه. توی خیلی مسائل هم واقعا بروزه. اینجور نیست که بعض ...

اهان. احتمالا همون تاثیرات خانواده هستش. 

اصلاا بد به دلتون راه ندین. تموم افکار منفی رو از ذهنتون پاک کنید. 

خودتون حسابی به کار درست فکر کنید. بعد خیلی قوی انجامش بدین. 

هیچ کاری نیست که یه زن نتونه تو محیط خانوادش انجام بده😉

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
بچها منم یبار یکی از دخترای فامیل هفت سالشه اما هیکل داره.اومد نزدیک شوهرم شوهرمم بغلش کرد بوسبدش من ...

یاخدا

تاخدایاراست برسلطان مپیچ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گرخدابرگشت صدسلطان که هیچ.🙏🙏🙏🙏
من واقعا شرایط شما و مدل فکری و شخصیتی همسرت رو نمیدونم عزیزم اما چیزی که میخوام بگم فقط بر اساس تجر ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت. خیلی کمک کننده بود

خدایا سپاس...