2777
2789
عنوان

اقایون خانما درباره مهریه

44 بازدید | 3 پست

من خانم هستم .درباره مهریه خانمها میخواهم صحبت کنم .مهریه و تعیین میزانش دو طرفس.

این طور نیست که خانم هر میزان مهریه تعیین کنه اقا قبول کنه .

میزان مهریه را اقایون متناسب با توانایی تون تعیین کنید .یکی حد وسعتش اندازه پنجاه سکه است یکی اندازه یک رهن منزل ۱۴ سکه طلا....اگر خانواده ها تصمیم میگیرند چه میزان مهریه باشید بازهم بر اون میزان مهریه دوطرفانه تصمیم بگیرید .

ما پسرای فامیلمون اگر مرد خوب و از خانواده خوب باشند مهریه خانمش ۱۴ سکه است ‌.نهایتا پنجاه سکه .که عروس خانم دکتر بود.

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

آقا من معذرت میخوام شاید حرفممم درست نباشه اما من واقعا مخالف مهریه زیر صدتام چون تو جامعه و قوانین کشوری ایران در واقع بعد ازدواج حتی نفس کشییدن خانم طبق ققانون تحت اختیار آقا هست و واقعاا به نظرم. تا زمانن برابر نشدن حقوق زن و مرد مهریه باید پشتوانه زن باشه اما بعد از برابری من خودمم به نظرم. مهریه درس نیس در ضمن آقایی که میاد خاستتگاری یه خانم. میتونه قبول کنه میتونه نکنه مختاره مهرییه رو رسمم بوده که خانواده خانم مشخص. کنن

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقا من معذرت میخوام شاید حرفممم درست نباشه اما من واقعا مخالف مهریه زیر صدتام چون تو جامعه و قوانین ...

برابری وجود نداره ‌زن عادت میشه .و قادر به بارداری هست .

از نظر بلوغ عقلی هم زن نه سالگی اقا پانزده سالگیه .

وقتی طبیعت مرد و زن متفاوته هرگونه از برابری خودش نابرابریه .

درست اینه طبق طبیعت انسانها حقوق تعیین بشود.

زن نفقه مهریه میگیره .

و مرد از حقوق مهریه نفقه برخوردار نیست.

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ