2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خداکنه😭دارم دیوانه میشم.دختر بزرگم ۷ماه انتظار کشید آبجیش بیاد

امکان نداره اتفاق بدی بیفته...ان شاالله تا آخرش میرسی... وقتی من با خونریزیا، انقباضا و دردای شدید و سوراخ شدن کیسه آب تا هفته ۳۱ رسیدم و هنوز بچه مونده... پس بچه ی تو هم میمونه

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
اره منم فعالیتم زیاد بود مهمونم داشتم خیلی میترسم . الان استراحتمو بیشتر کردم . ولی همون آشپزی و شست ...

منم ازاولش ترشح دارم شماچندهفته ای؟؟من به همون ۳۷ یا۳۶هم راضیم پسرم ۳۷هفته دنیااومد خداروشکرمشکلی نداشت بعد۳۷دیگه نارس نیس

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
واسه همون طول سرویکس بود ؟ خیلی میترسم . خجالتم می کشم روم نمیشه برم با اینکه خانمه 

اره منم ازخجالت پاهام میلرزیدولی خب چاره چیه مجبوریم

منم ازاولش ترشح دارم شماچندهفته ای؟؟من به همون ۳۷ یا۳۶هم راضیم پسرم ۳۷هفته دنیااومد خداروشکرمشکلی ند ...

من تازه ۱۹ هفته و ۶ روزم 😖 من اولاش ترشح نداشتم اصلا از هفته ۱۴ یهویی شروع شد . آره بخدا به همون ۳۷ ، ۳۸ برسم هم راضی ام . 

جدی؟برا من هی میاد پایین تر آخر

بببین کلا دکترم مبگه  رحم مثل بادکنک هست

هرچقدر باد بشه  اون قسمت انتهایی ازش کم میشه دیگخ

خب بچه داره بزرگ میشه رحم کش میاد

سرویکس کم میشه‌

خودت سرچ کن

حتی ماه هشتم نهم  سرویکس ۱۵ هم میرسه 

شاید  برا منم الان کم باشه ولی من سونو نمیرم

تازه  از ۳۰  ببعد دکتر میگفت سر بچه رو روی واژن حس میکنی

واژنمم تیر میکشه

دو روز هم درد  پریودی  زیر دل داشتم  که طبیعیه  تو کمر داشتن خطرناکه 

الانم استرس نگیر 

استراحتت رو بکن  ولی من مطمئمم ان شاالله  تا ۴۰ هفته هم میرسونی 

خیالت راحت

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
من تازه ۱۹ هفته و ۶ روزم 😖 من اولاش ترشح نداشتم اصلا از هفته ۱۴ یهویی شروع شد . آره بخدا به همون ۳۷ ...

حتماسونوواژینالوبروانشاالله که میرسیم ماهم نی نیامونوصحیح وسالم بغل میگیریم خداکریمه خودش به همه مامانای منتظرکمک کنه انشاالله 

بببین کلا دکترم مبگه  رحم مثل بادکنک هست هرچقدر باد بشه  اون قسمت انتهایی ازش کم میشه ...

واقعا درد کمر خطرناکه ؟ من الان ۱۹ هفته و ۶ روزمه ، کمر درد بدی دارم . طول سرویکسم هفته هجده ۳۱.۵ بود . خیلی میترسم 

امیدوارم،هربار میرم دکتر ناامید برمیگردم😭

به دکترا توجه نکن

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
واقعا درد کمر خطرناکه ؟ من الان ۱۹ هفته و ۶ روزمه ، کمر درد بدی دارم . طول سرویکسم هفته هجده ۳۱.۵ بو ...

نه  درد پریودی تو کمر  تو هفته های ۳۰ ببعد

مگه برا شما پریودی ؟؟

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم