2777
2789
عنوان

دلم برا شوهرم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2523 بازدید | 124 پست
هیچوقت برا مردا دلتون نسوزه ازمن به شما نصیحت😁

😂😂😂وااای این نصیحتو یکی از فامیلای درجه یک شوهرم بم کرد گفتش هیچوقت دلت برا مرداد نسوزه همیشه بفرستش سرکار درحال پول در آوردن باشه تا سروگوشش نجنبه طفلی خودش ۶سال بعد عروسی هوو اومد سرش زنه عین ماااه میمونه 

وا اتفاقا پدرشوهر منم همینجوره اما من همیشه به شوهرم میگم بهت افتخار میکنم که رو پاهای خودتی و دستت تو جیب بابات نیس😊بعدم مهم خداست نه بنده اش

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پدر و خانواده کیه ک بخاد ب ادم کمک کنه .فقط بلید از خدا بخاهی

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
هیچوقت برا مردا دلتون نسوزه ازمن به شما نصیحت😁

دلم از این لخاط میسوزه که پدرش مثل خیلی ازپدرا کمکش نکرد حداقل کلی حلو بیفتیم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

به شوهر منم اصلا کمک نکردن خانوادش اصلا حتی یه کادو درست حسابی بهمون ندادن سر عروسی کمک که هیچ از اول خودمون تلاش کردیم ولی هنوز هیچی نداریم ☺

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   

شوهر منم دقیقا همین جور بود هرچی داریم و‌نداریم خودش بود و خودش تمام خانوادش هم عروسیمون اومدن مهمونی هیییچ کمکی برادرشوهرم حتی کارت عروسی رو هم پخش نکرد شب قبلش تو خونه مامانم حنابندون کوچیک برام گرفتن ما داشتیم‌کارت پخش میکردیم

اخرشم باباش نشسته پای بساط منقلش خوابش برد نیومد عروسی پسرش 

یعنی برگا‌همه ریخته بود 

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

خداروشکر که رو پای خودش هست!!عزیزم ماهم همینیم !بخدا مادرش اینا یه وقت خرید میکنن حتی پول نون هم تو حساب کتاباشون مینویسن!!هر چی کادو عروسی اعلام کرده بودن گفتن شیرینی و میوه و...خریدیم جاش

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!

عزیزم عوضش برای داشته هاتون منت هیچکی جز خدا رو ندارین بعدم دیگه کسی که کمکتون نکرده توقع کمکم نداره دیگه

من ساده ام ،ساده ساده ساده.من آگاهانه سادگی را برگزیده ام نه از روی بیچارگی ،برعکس سادگی عین چاره من است چاره رهایی ام از بنده مشغله های ریزو درشت مادی،سادگی پناه بردن به قاصدکی در دشت که اجازه میدهد پرهایش را به دست باد بسپارم و در ذهنم سرنوشت هر کدام را داستانی کنم و همراه با پرورش آنها در دشتهای دور تر داستانم را بارور تر کنم و سادگی اینکه در باغچه نعنای مادرم رد حلزونها را بگیرمو ساعت ها به رفت و آمدشان نگاه کنم و از خانه به دوشیشان احساس قوی بودن بگیرم. من آگاهانه ساده ام.ساده ساده ساده...

شوهرمنم از ٥سالگي تنهاست هم كار كرده هم درس خونده هم جهاز داده ب خواهرش هم عروسي گرفته براش هم عروسي خودش هيچكس بمام كمك نكرده پدر مادرش فوت كردن

هيچوقت خودتو با كسي مقايسه نكن واز زندگي لذت ببر. يكي تو ١٨سالگي ازدواج ميكنه 👸ده سال بعد بچه دار ميشه 🤱يكي تو ٢٨سالگي ازدواج ميكنه👰🏻 يكسال بعد بچه دار ميشه 🤰🏽يكي لباس مارك 👖🧥ميپوشه با اسنپ ميره مياد 🚕يكي لباس معمولي ميپوشه با شاستي ميره مياد🚘.يكي از اخراج شدنش خيلي خوشحال ميشه 🙃يكي از استخدام شدنش تو شركتي كه ارزوشو داشته😍يكي گوشي ٤٠ميليوني داره🤳 ماشينش پرايده 🚗يكي پرادو داره گوشيش ٤ميليونه📱يكي از ازدواج كردن باعشقش خوشحال ميشه 💑يكي از بيرون اومدن از يك رابطه سمي🚶🏻‍♂️.يكي٣ميليون ميده مو رنگ ميكنه🧝‍♀️ تو حسابش ٥ميليونه💶 .يكي٥٠٠تومن ميده مو رنگ ميكنه تو حسابش ٥٠ميليونه💵يكي هرسال وسيله خونه عوض ميكنه  مستاجره🏕يكي هزينه چنداني براي وسيله خونش نميكنه صاحب خونست🏡جهنم زندگي يه نفر ممكنه بهشت زندگي يكي ديگه باشه🎇🌈 اينكه كجايي تو چه سن 👼🏻🙋‍♀️🙋🏻‍♂️و موقعيتي تعيين ميكنه كه اتفاقات از نظر ما خوب باشه يا بد.هميشه يادتون باشه چي از زندگي ميخوايد و باچي خوشحاليد😍(كپي ممنوع🚫)

عزیزم پدرشوهر منم هیچ کمکی نکرده به پسرش حتی ازش پولم میگیره مثلا قرضی موقع پس دادن با دعوا وطلب میده بهش تازه ما عقدیم هستیم ولی برا اون پسر دیگش ک اونام عقدن همه کار کردن عقد ومراسم وطلا و خونه وماشین همه چیز اما برا شوهر من حتی هزار تومنم کمک نکردن خودش بوده وخودش

منم دقیقا مثل توام استارتر 

هرچی داریم از زحمت خودمونه خداروشکر با برکت هم هست درآمدش 

ولی آدم وقتی میسوزه که میبینه خانواده اش دارن و نمیدن، به بقیه میدن به این یکی نمیدن 

من که شوهرم خودش بارها اینو گفته 

میگه بابام بهمون نداد، راهنماییمونم نکرد که مجرد بودیم پس انداز کنیم لااقل 

حرفت غیر منطقیه منم پدر شوهرم پولداره ریالی کمکمون نکرده حاضرم قسم بخورم ریالی برامم مهم نیس پول خودشه اختیارشو داره به قول ادمای قدیمی میگن خدا اگه بخواد بهت بده تو خزینش خیلی داره من یکی ک حتی بخوان بهم‌کمک کنن قبول نمیکنم چون بعد صدسالم ک شده میزنن تو سرت شک نکن