2777
2789
عنوان

دلم برا شوهرم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2523 بازدید | 124 پست

اسی توقعت عجیب شبیه توقعات شوهر منه با این تفاوت که از پدر من انتظار داره نه از پدر خودش

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان شوهرم مغازه خریده اصلا به چشمم نمیاد من پیشرفت تو خوته خریدن میدونم اونم‌خونه درست حسابی

عزیزم پله پله دوسال دیگه اون مغازه چنان بالا میره ک بیا و ببین ما سال ۹۶ ی خونه تو شهر مادرم اینا خریدیم تقریبا ۸۰متری ولی تو منطقه خیلی خوب اونسال ۲۰۰خریدیم الان ۵ ۶ برابر شده.مغازه ک دیگه از ملک خیلی بیشتر میرزه فقط به شوهرت انرژی مثبت بده امید بده.خودم مادرشوهرم واسه همه برادرشوهرام عروسی گرفت وسیله ها رو اون گرفت پول پیش خونشونو دادن اما شوهر من چون سرکار میرفتو حدود ۶ ۷سال بود ک مستقل شده بود همه رو انداختن گردن خود بیچارش یعنی هیچ حمایتی هیچی ولی الان میگم همون بهتر ک حتی ی قرون از اونا تو خونه زندگی من نیست

ما در قبال بجه ایی که به دنیا میاریم‌مسولیم جرا باید طرف ۵ تا بچه بیاره نتوته به هیچ کدوم‌برسه 

عزیزم بهت برنخوره اما شما پر توقعی اگه واقعا همه چی رو توی خونه انچنانی میدیدی اول ازدواج باید با یک ادم که داشته ازدواج میکردی البته همچین ادمهایی هم معمولا دنبال همسنگ خودشون میگردن که احتمالا همسنگ اون ادمها نبودی که با شوهرتون ازدواج کردی

هیچ پدر و مادریم وظیفه ندارن تا اخر عمر سرویس دهی کنن به بچه هاشون طبق قانون تا هیجده سالگی پسر و ازدواج دختر

والا تو خارجم اینجوری نیست پدر و مادرها برا بچه ها همه چی تهیه کنن دیگه خیلی پدر و مادر دلسوزی باشن یک حساب تحصیلی برا بچه باز میکنن در کنار تامین مخارج روزمره اش 

اگه شما رویایی رو داری همینجور که تا الان ساختی بقیه اش رو هم خودت بساز بدون منت و بدون توقعات اینده