2777
2789

خونه ای که پارسال با فروش 340 گرم طلا بع علاوه 80 میلیونم رهن خونه خریده بودم امسال همش 100 میلیون زیاد شده اما طلام بود 600 میلیون گرونتر شده بود چقدر خر بودم من که این حماقتو کردم خونم داشتم خواستم مثلا یه سرمایه گزاری ایمن تر کنم میترسیدم طلامو دزد ببره اما فقط خودمو بدبخت کردم و همه داراییمو به باد دادم

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه ملک جواب نمیده برای سرمایه گذاری 

میگی طلا هم یک سری میان میگن از اینستاگرام یاد گرفتین

ولی پست های چند سال پیش منو پیدا کنید از قدیم گفتم طلا و طلا ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 

خونه خیلی وقته راکده نباید اینکارو میکردی و الان هم بخوای بفروشی قطعا مشتری نیست ولی کاریه که شده خودخوری نکن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
من دیدم قیمت خونه ها فضایی شده چند برابر شده بود

نه بابا من مسن مهر شهر خودمون خریدم الان تو دیوار دیدم نهایت 100 میلیون گرون شده بود شایدم کمتر انقدر گریه کردم چشمام پف کرده

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤