2777
2789
عنوان

دلم برا شوهرم میسوزه

2523 بازدید | 124 پست

من شوهرم از اول تا الان هبچ پشت و پناهی از لحاظ مالی نداسته یعنی هرچی که الان داره همش از زحمت خودش هیچ کس بهش جز خدا بهش کمک نکرده من میببنم بیشتر مردا پدراشون بهشون کمک مبکنن یا خوته براسون میخرن یا پول رهن خونه میدن خلاصه کلی دست پسرشون میگبرن ولی شوهرمن کسی کمکش نکرده الان یه مغازه ۸۰۰ تومانی به تارگی خریده یه مغازه دیگه هم احاره کرده از اول که توش با کلی سرمایه کارش نقره هست ولی هیچوقت کم نیوردیم از پس مخارج زندگی به راحتی برمیاد ولی همش به عقده و کینه تو دلم‌ از پدرش که چرا کمکی به شوهرم‌نگرده ما از صفر شروع کردیم در حالی که اگر پدرس مثل خیلی از پدرهای ویگه دست شوهرمو میگرفت شاید زودتر از این پیشرفت میکردیم هرگی دیدم خانوادش ساپورتش کردن ولی ما هرچی داربم همش از زحمت خود شوهرمه فعلا فقط یه مغازه داریم از خودمون با ماشین خونه نداربم که همش تاراحت اونم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلت نسوزه مرد وظیفش کارکردنه

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

شوهر من شرايط بدتر شوهر تورو داشته اون رنگ پدرم نديده تك فرزند و مادر شوهرم مجدد ازدواج ميكنه اون الان پشتوانه ماليه حتي داداش ناتنيشم هست 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

اکثرا همینن

ماهم کمکی بهمون نکردن

من_شاه_شطرنجم.💗مرسانا1996💗elnazi75💗💗اینا کاربری های قبلمه نوشتم تا دوستای گلم منو بشناسن.....خیلی دوستون دارم دوستای مهربونم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘