2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من hpv16و۱۸ دارم با سین ۱به نظرتون امکان داره خوب بشم یا حتما سرطان میشه؟

عزیزم دکتر بهت چی گفته؟ من بعد عملم چند سال گذشته و hpv پاک شدم جوای عملم هم خوب بود اما الان چرا دوباره cin 1 شدم .ای خدا نگرانم ، کسی میدونه جریان چیه کمکم کنه‌ ؟

فریبا یارندی توی بیمارستان محب یاس تهران هستش برای ازمایشات وبیوپسی دقیق من رفتم پیشش...من هم پارسال ...

سلامخواهش میکنم یکم بیشتر توضیح بدین تو چند ماه دفع کردین؟رژیم غذایی چی بود؟ تا الان که ۱۴۰۳ هستیم بر نگشته؟

سلام من hpv16و۱۸ دارم با سین ۱به نظرتون امکان داره خوب بشم یا حتما سرطان میشه؟

سرطان دهانه رحم خیلی شایع نیست

Cin1ام که اصلا چیزی نیست با تقویت سیستم ایمنی دفعش میکنی

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

من اچ پی وی نوع ۱۶ گرفتم که واقعا دیوانم کرده بود شب و روزم شده بود گریه که خدایی نکرده سرطان نگیرم خداروشکر توسط یه دکتر طب سنتی خوب درمان شدم که واقعا باور نمیشد خدا خیرش بده دکتر کاظمی رو ، شمارشو براتون میگذارم حتما برای درمان به ایشون مراجعه کنید ویزیت آنلاین هم انجام میده

09367461816

من يكسال پيش تست hpv دادم و ١٦ داشتم نتيجه پاپ اسميرم توش نوشته بود كه hpv دارمكولپو كردم و cin3 بود ...

سلام عزیزم شما چند سال پیش بودی خوب شدی؟ منم همین حالتو دارم ولی دکتر میگه بدون برداشتن خوبت میکنم

عزیزم دکتر بهت چی گفته؟ من بعد عملم چند سال گذشته و hpv پاک شدم جوای عملم هم خوب بود اما الان چرا دو ...

سلام عزی م منم مثل شما ۱۶ با سین بالا هستم ولی برای من برنداشت میگه درمانت میکنم با دارو شما چجوری خوب شدی؟ بچه دار هم شدی؟

2810