2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست
شما فریز کردی ترشحات سبز رنگت از بین رفت و خوب شدی؟ 

سلام عزیزم بله با فریز خوب شدم ولی به صورت موقت

کلا فریز کردن روش خوبی نیست 

بهترِ قبل از فریز کردن پیش یه انکولوژیست تست اچ پی وی بدین و اگه خدای ناکرده جواب مثبت بود کولپوسکوپی شید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام میشه کمکم کنید من بهتون نیاز دارم

سلام عزيزم

جانم ؟ چه كمكي از من برمياد ؟ 

در مورد اين ويروس نگران نباش الان اكثر خانوما اين ويروس رو دارن 

حتي اگه رو دهانه رحم هم اثر بذاره جاي نگراني نداره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزیزم  امروز رفتم پیش دکتر خودم ازش خواستم ایشون عملو برام انجام بده چون ۱۵ ساله میشناسمش ...

عزيزم خوبي

عمل كردي

سلام عزيزم جانم ؟ چه كمكي از من برمياد ؟  در مورد اين ويروس نگران نباش الان اكثر خانوما اين و ...

امروز کولپو کردم گلم ولی انقد گریه کردم چشمام باز نمیشه دلم برا دخترم میسوزه،الان من بدترین نوعش و دارم۱۶ گفت سه شنبه جواب میاد اگ دهانه  رحم درگیر شده برش میدارم،ینی ب این‌زودی من سرطان گرفتم؟من ک هنوز چیزی ندیدم از زندگیم 

امروز کولپو کردم گلم ولی انقد گریه کردم چشمام باز نمیشه دلم برا دخترم میسوزه،الان من بدترین نوعش و د ...

عزيزم اين اصلا سرطان نيست 

من دهانه رحمم درگيره درجه ١ و اين مرحله پيش سرطانه يعني اگر ما متوجه نميشديم و ١٥ سال از اين موضوع ميگذشت شايد شايد ما دور از جون سرطان ميگرفتيم 

حالا كه فهميديم اگه درگير باشه و نوعش ٣ باشه يه لايه نازك ازش برميدارن 

اگه نه هر شش ماه ميري كلوپو و چكاپ ميشي اين درمانش كاملا قطعيه 

يكي از بچه هاي اينجا درجه ٣ داشته كاملا خوب شده بعد دو سال 

من خودم درجه ١ دارم و دارم زندگي عادي  ميكنم 

تازه خدايي نكرده يكي هم سرطان داشته باشه الان سرطان رحم با دراوردنش كاملا خوب ميشه 

اصلا ناراحت نباش برا بچه ات خوب نيست 

خوشحال باش ني ني داري لازم بشه ( خدايي نكرده )جراحي بشي با خيال راحت ميري من ني ني ندارم فعلا

امروز کولپو کردم گلم ولی انقد گریه کردم چشمام باز نمیشه دلم برا دخترم میسوزه،الان من بدترین نوعش و د ...

پيش كي رفتي؟

عزيزم اين اصلا سرطان نيست  من دهانه رحمم درگيره درجه ١ و اين مرحله پيش سرطانه يعني اگر ما متوج ...

فدای حرف زدنت عزیزم چقد بهم امید دادی دیشب تا صبح بیدار بودم،کاش اینجا بمونیم دور هم،کاش جواب منم پیشرفته نبلشه،ببخشد گلم میگم روزی ک کلنوسکپی شدین،دکتر با میکروسکوپ نگفتن،چیز خاصی میبینه یا نه

فدای حرف زدنت عزیزم چقد بهم امید دادی دیشب تا صبح بیدار بودم،کاش اینجا بمونیم دور هم،کاش جواب منم پی ...

نه ولي درجه ١ بود 

فداي تو مگه دكترت چي گفته

دکتر من گفت دهانه رحمت رو درگیر کرده و نمونه گرفت گفت احتمالا دهانه رحم رو برداریم😔گفتم خب پس هی دهانه بعد خودش بعد بالاش هی تیکه تیکه برمیداریم،گفت چرا فکربد میکنی شاید اومد و تا ی سال دیکه دفع کردی گفتم من چجوری دفع کنم ویروس رو وقتی تا فهمیدم اومدم و تازه دهانه رو باید بردارم

2810