2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست
منم مرداد پارسال عمل شدم با بهتاش خداروشکر عمل سبکی بود نیلو جان خیلی کمک کرد تا الان چکاپ شدم سالمم ...

وای چه خوب که دفعش کردید،میتونید راهنمایی کنید که چطوری دفع کردید؟چیا خوردین؟

عزیزم اگه تو سایت هستی تو روخدا جواب بده من جواب نمونمه برداریم شد sin1قرار شده بعد ۶ماه بازم نمونه ...

وقتی cin 1 میشین باید هر ۶ماه یکبار کولپو بشین تا ببینین پیشرفت یا پسرفتی داشته یا نه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چه خوب که دفعش کردید،میتونید راهنمایی کنید که چطوری دفع کردید؟چیا خوردین؟

عزیزم من کار خاصی نکردم مولتی ویتامبن خوردم سبزیجات بروکلی ورزش کارای عادی خودش کم کم دفع شد دوستامم همین بودن نگران نباش

بچه ها من تو بارداری دونه زد بیرون تو ناحیه خصوصی.چون زایمانم طبیعی بود سوزوندمشون.بعد زایمان رفتم ازمایش pcr دادم گفتن جوابش منفیه.یعنی ویروس دفع شده ؟

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
دوستان کسی دکتر یارندی و دکتر بهتاش رو میشناسه متخصص انکولوژی؟اگه کسی مشکل hpv داره راهنمایی کنه ممن ...

فریبا یارندی توی بیمارستان محب یاس تهران هستش برای ازمایشات وبیوپسی دقیق من رفتم پیشش...من هم پارسال فهمیدم که ویروس hpvدارم که5نوع بود یکی ازاونانوع16بودکه خیلی پرخطره خودم کرج هستم.پیشه مریم فیضی میرفتم امابرای ازمایشات وکولپوسکوپی دقیق ترمنومیفرستادپیشه دکتریارندی.اردیبعشت ازمایش دادم خداروشکر ازمایشم منفی بودالان کاملا ازبدنم دفع شده وجواب پاپ اسمیرم نرمال بود.بامصرف ویتامین وبالابردن سیستم ایمنی بدن100درصدازبین میره.اینکه بعصیامیگن ازبین نمیره ودفع نمیشه اطلاعات دقیقی ندارن فقط شنیدن که دفع نمیشه وخطرناکه.من اولاکه متوجه شده بودم توگوگل اینقدسرچ کردم واومدم نی نی سایت اینقدکه گفتن پرخطره افسردگی گرفته بودم.اما با مصرف قرص وچندتادستورغذایی خداروشکر الان خوب شدم

فریبا یارندی توی بیمارستان محب یاس تهران هستش برای ازمایشات وبیوپسی دقیق من رفتم پیشش...من هم پارسال ...

چیا بودن دستور غذایای و چطور سیستم ایمنیمون رو قوی کنیم ممنون میشم اگه بگی

سلام . من اچ‌پی وی نوع پر خطر شماره ۳۱ را داشتم . امسال باز پاپ اسمیر دادم و‌خوشبختانه دفع شده بود . یه سری ویتامین به تجویز دکترم خوردم البته نه روی نظم ولی واکسن گارداسیل را دو دوره زدم اما دوره سوم دیگه پیدا نشد. اینجا نوشتم که نگران تباشید . این ویروس میتونه دفع بشه. من عفونت های مکرر بعد زایمانم داشتم و حتی زخم که مجبور شدم فریز کنم . کولپوسکپی کردم و ... با این حال دفع شد خدا را شکر . ان شاا... همگی سلامت باشید 🌸

سلام منم تجربم رو مینویسم شاید کمکی بکنه 

ابان پارسال میخواستم برای بارداری اقدام کنم تست پاپ اسمیر دادم جواب cin3 بود دمتر مدرس گیلانی ، قایم مقامی و یارندی ویزیت شدم اخر دکتر مدرس رو انتخاب کردم اذر پارسال بیمارستان اتیه لیپ انجام دادم که کل بیهوشیم یک ربع بود صبح رفتم بیمارستان شهر مرخص شدم هزینه عمل حدود ۲ میلیون و پونصد شد جواب بایوپسی هسین ۲ و ۳ بود ولی حاشیه ها منفی بود و درگیری نداشت دکتر گفت برو بهمن بیا برای کلپوسکپی ولی چون فتو میخوام باردار بشم گفت من نظرم اینه بهمن یک بار دیگه ریکونوزاسیون بکنی که خیالمون راحت باشه حاشیه ها اصلا سلول پیش سرطانی نداشته باشه بخاطر کرونا عمل دومم رو بیست  روز پیش انجام دادم و جواب بایوپسی نشون میده که هیچ درگیری ندارم حتی سین ۱ هم ندارم خدا رو شکر و دکتر بهم گفت میتونی برای بارداری اقدام کنی

راستی دکتر یارندی بعد از عمل دومم ویزیتم کرد گفت برو باردار بشو لازم نیست عمل ریکونوزاسیون انجام بدی احتمال برگشت سین ۳ کمتر از ۱۰ درصدِ، ولی من از اونجایی که استرس داشتم گفتم نه و باز با مدرس گیلانی عمل کردم که خیالم راحت بشه 

توی پست های قبل دیدم بعضی خانوما نوشتن که ما خدا رو شکر ویروس رو دفع کردیم ببینین عزیزانم ویروس ممکنه امروز توی ازمایش اچ پی وی خودش رو نشون نده و به اصطلاح برو توی حالت کومون و غیر فعال بشه که دلیلش هم میتونه بالا رفتن سیستم ایمنی تو این مدت باشه ولی شش ماه بعد باز جواب ازمایش اچ پی وی مثبت بشه نمیخوام نگرانتون بکنم فقط در جریان باشین اگر جواب ازمایش اچ پی وی منفی بود به جای چک اپ معمول که ۶ ماه یکبار باید کلپو بشین تا یکسال میتونین کلپو نکنین چون ویروس در حالت غیر فعال هست ولی بعد از یکسال مجدد باید توسط دکترتون چک بشین

اها اینم بگم برای من تایپ ۱۶ و ۱۸ هر دو مثبت بود

هزینه عمل دومم بیمارستان اتیه حدود ۴ میلیون شد 

در مورد قرص ها و کارایی که برای سیستم ایمنی و جلوگیری از پیشرفت بیماری هست : همه دکترایی که رفتم گفتن واکسن گارداسیل حتی بعد از ابتلا به ویروس اچ پی وی باز هم به کند شدن پیشرفت سین ها کمک میکنه یعنی وقتی شما واکسن میزنین هم به تایپ ۶ و ۱۱ و‌۱۶ و‌۱۸ واکسینه میشین هم کلا اگر هر کدام از تایپ ها را داشته باشید بدنتون بعد از واکسن شروع میکنه به مبارزه با ویروس و روند پیشرفت سین کند میشه 

قرص پاورفیت و ایمیوننس معمولا تجویز میشه ولی چون پاور فیت ممنوعیت بارداری داره من نخوردم ویتامین ای و سی و زینک و فولیک اسید هم تجویز میشه که البته دکتر من گفت این ویتامین ها خییلی کمک زیادی نمیکنه

2810