2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست

بچه ها اصلا نمیخام حرف منفی بزنم ولی واقعا به منفی مثبت بودن جوابها ظاهرا اطمینانی نیست، خانومه اومده بود و‌زگیل داشت میگفت تست اچ پی وی سه بار دادم منفی میاد، واقعا اعصابم خورده دلم میخاد سرمو بکوبم به دیوار از اوضاع ازمایشگاهها😭😭 

بچه ها اصلا نمیخام حرف منفی بزنم ولی واقعا به منفی مثبت بودن جوابها ظاهرا اطمینانی نیست، خانومه اومد ...

عزیزم درکت میکنم حقداری منم همیشه ناراحتم راستش 

من موندم اگ کلپوسکپی درسته چرامیفرستن پاپ واچ پی وی ازاول بفرستن همون کلپو

من فقط ازدردش میترسم وگرنه دوسدارم انجام بدم 

شماچمدته بعدنزدیکی خونریزی داری؟

میشه درخواست دوستیم روقبول کنی ازت چندتاسوال بپرسم 

منم تست منفی شده س باربعنی ممکنه اشتباه شدخ باشه😣

الان شمایبادسین شدی دفعه بعدمثبت 

راستی ازبهتاش راحت وقت گرفتی؟اگ رفتی حتمابرام بنویس نظرش جیه 

ممنون میشم 

کددم ازمایشگاه رفتی هردوسری؟

وخدایی که بشدت کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم درکت میکنم حقداری منم همیشه ناراحتم راستش  من موندم اگ کلپوسکپی درسته چرامیفرستن پاپ واچ ...

درخواستتو قبول کردم عزیزم منتها من تازه عضوم بلد نیستم‌چجوری چت کنم، ببین کولپو کار دردناک و‌پرهزینه ایه، به راحتی انجام نمیدن، وقتی جواب پاپ اسمیر یا اچ پی وی نوع پرخطر باشه چک میکنن،من دوبار حین نزدیکی خونریزی دادم بار اول قبل پریود بود بار بعد یه هفته مونده بود که پریود شم سریع رفتم دکتر اونم بدون پاپ اسمیر کولپو کرد، ولی من الان هنگ ازمایشگاهام اخه یعنی چی؟ چه غلطی میکنن اینا اونجا؟ زنگ زدم دوستم ازمایشگاه کار میکنه میگفت خطای ازمایشگاهی فوق العاده زیادتر از چیزیه که تصور کنی، به بچه ۱۸ ساله گفتن سرطان تیرویید داری ، جراحی کردن دیدن سالم بوده کاملا🙈 

درخواستتو قبول کردم عزیزم منتها من تازه عضوم بلد نیستم‌چجوری چت کنم، ببین کولپو کار دردناک و‌پرهزینه ...

الان ک قبول کردی من بهتون پیام میدم اون بالابغل اسم کاربریت پیامم میادبازش کن زیرش نوشته شمام تایپ میکنی میفرستی برامن اگ نتونستی بازهمینجاریپلای کن من بفهمم 

وخدایی که بشدت کافیست

بچه ها من رفتم پیش بهتاش امروز ، گفت اصن جواب ازمایشات غیر قابل قبوله ولی گفت چون زدن سین۱/۲ این یعنی بدترین حالتش میتونه ۲ باشه، گفت تو سنی نداری که بخایم جراحی کنیم فعلا برو چهار ماه دیگه بیا دوباره کولپوسکوپی کنم بفرستیم ازمایشگاه درست حسابی، واکسنم بهم داد که میخام بزنم، بهم دارو داد و پاورفیت فعلا، خدا خیرش بده یکم ارامش پیدا کردم

خوبه وضعیت.ازمایش دادم hpv پاک شده و زندگی نرمال دارم

خداروشکر عزیزم

پیش امینی مقدم میگرفتی دیگه؟

دارو چی خوردی همون پاورفیت ؟ 

اچ پی وی نوع چند بودی؟ 

بازم کلوپو شدی یا فقط آزمایش دادی؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خوبه وضعیت.ازمایش دادم hpv پاک شده و زندگی نرمال دارم

سلام دوست جون

خدا رو شکر خیلی خوشحال شدم

انشالله قسمت همه ما بشه

بعد از چند وقت مجدد آزمایش دادی که منفی شده؟

چه داروهایی مصرف کردی؟

چه چیزهایی نخوردی و کنار گذاشتی؟

ببخشید اینقدر سوال میپرسم آخه خیلی خیلی نگرانم

2810