2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من حس میکنم دیگه زندگیم به حالت عادی برنمیگرده

عزیزم فکر میکنم این  مرحله افسردگی رو هممون گذروندیم من انقدر داغون بودم اول رفتم روانپزشک و دارو  گرفتم بعدش سفر مشهد و کلی نذر و نیاز کردم کلاس یوگا رفتم باز هر کسی منو میدید میگفت چی شدی چرا انقد داغونی ۷ کیلو وزن کم کردم ولی الان که دو سال گذشته یادم میاد اون روزا میگم چرا انقدر تلخ کردم برای خودم برای شما هم همین میشه دو سال دیگه میبینی چقدر الکی بزرگش کرده بودی😍

عزیزم فکر میکنم این  مرحله افسردگی رو هممون گذروندیم من انقدر داغون بودم اول رفتم روا ...

یکی از دوستام میگه بیا برو روانپزشک من میترسم داروهاش سیستم ایمنیمو پایین بیاره . خیلی داغونم . من زندگیم سالم بود و ورزش و فعالیتم به جا بود وخوشحال بودم . همیشه میرفتم چکاپ  و از سلامتیم مطمئن بودم تا اینکه دو ماه پبش رفتم تست پاپ اسمیر بدم مثل همیشه، نه مریض بودم نه هیچی، دکتر برای غربالگری گفت بیا تست اچ پی وی هم باهاش بده من گفتم منکه نه زائده ای دارم نه زخمی نه هیچی  گفت خودت میدونی . منم وسواس شدم تست دادم ۱۶ و ۵۲ مثبت شد . خیلییی حالم بد شد . بدتر از اون وقتی جواب کلپوسکوپی اومد گفت شما سین ۲ هستی پس فردا بیا عمل کن . همه ی اینا در عرض کمتر از دوماه اتفاق افتاد 😭😭😭😭 

الانم که  دو روزه عمل کردم اصلا نمیدونم خوب میشه یا نه دکتر گفت اگه ویروس رو دفع نکنی ممکنه به واژن و لگن و اینا بزنه . من الان ۳ سال و نیمه که جدا شدم و ارتباطی نداشتم حدس می‌زنم این ویروس بالای ۵سال یا بیشتره که تو بدنم هست. میگن ویروس باید دو سال اول دفع کرد . الان من چجوری میتونم دفع کنم .

سلام.منم ۱ساله درگیر این ویروس لعنتیم.ازمایش اخرم cin2/3شده.هفته آینده وقت دکتر برای تصمیم نهایی دارم برای عمل مخروطی..خانوما منم مثل همهههه شماا افسرده و ناراحتم.من بعد ۲سال عقد تازه ۱ساله امدم سر زندگیم.با هزار امید و ارزو خواستم جهزیمو بچینم که جواب آزمایشم شد hpv مثبت نوع ۱۶و۳۱و باتعقیر سلولیcin1..گفتم برو سال دیگه بیا برای کلوپسکوبی مجدد .۲ماه پیش ۱سال از اون ازمایش گذشت و پسرفت نکرد که هیچ.پیشرفتم کرد..

خلاصه تمام این ۱سالی که گذشت و مخصوصاا این ۲ماه اخیر فقطططط گریه کردم.فقط فکرای بد کردم.از همه چی نا امید و افسرده.هیچی خوشحالم نکرد و حالا ک هفته اینده دارم میرم دکتر و مطمئا هستم عمل مخروطی دارم بیشتر حالم بد میشه..من از عملش نمیترسم.از نتیجه بعد عمل ک بافت هارو میدن برای پیگیری ک ببینن میزان درگیری به چ صورته میترسم خوب در نیاد..و در ادانه ش از اینکه نتونم باردار بشم یا بارداری سختی داشته باشم میترسم.خانوماا من این ۲.۳ماه اخیر طبق نظر پزشک تب سنتی بودم.به من گفتن زگیل از نظر تب پزشکی دلیلش فقط از رابطه جنسی نیست

تب سنتی گفتن وقتی رطوبت خون از بین میره خشکی به وجود میاد و این تبدیل به زگیل میشه..خانوما.دخترا از خوردن بادمجون.تخمه.انواع فست فود.انواع سس ها.سرخ کردنی ها تا حد امکان پرهیز کنید که زگیلو بیشتر میکنه.به من گفتن باید همون پارسال ک تستم مثبت شد تو مایع گوگرد مینشستم..باید تهیه کرد و هر روز ۲۰دقیقه تو تشت با اب ولرم به اندازه ۱قطره توش مایع گوگرد ریخت و نشست..البته من از ماه قبل دارم اینکارو میکنم به امید اینکه شاید پیشرفت کنه اما برا من چون رسیده بهcin2/3بعید میدونم،باید همون پارسال اگه این اکهی رو داشتم انجام میدادم به مدت ۳ماه...خلاصه ک این افسردگی برا هممون هست..من خوشحال میشم از بهبودیتون.برا منم دعا کنید به خیری بگذره.هفته اینده هم پیش بهتاش و هم پیش چراغی وقت دارم..بنظرتون پیش کدوم برم؟؟؟

ببخشید پر حرفی کردم..هیوا جان

شما از عملت میگی

بیهوشی بود یا بی حسی

چقدر هزینه عمل شد

ایا نیاز به همراه داره

ایا شب نگه میدارن یا سریع مرخص میکنن

ایا درد داره.خونریزی ..و یا اینکه میتونی راحت راه بری

اگه اینارو جواب بدید ممنونتون میشم خواهرم

2810