2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست
چه قد خوب .میشه بگی چیکارا کردی ک خوب شدی من نوع ۵۶ دارم

سلام عزیزممم 

من قرص پاورفیت و ویتامین سی مصرف کردم حدود ۸ ماه

و سبزیجات فلفل دلمه ای و قارچ و کلم بروکلی 

چایی سبز هم روزی ۳-۴تا لیوان میخوردم 

لیمو تازه تو آب میچکوندم میخوردم و گه گاهی سیر خامو مثل قرص استفاده میکردم 

نگران نباش اصلا 

تا جایی ک میتونی فقط سیستم ایمنیتو قوی کن مطمین باش جواب میگیری 

جواب ازمایشم منفی شد الانم تو اقدامم واسه نی نی😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جانم عزیزم 

عزیزم منم تقریبا دو سال پیش دوتا زیگل زدم ک رفتم فریز کردم دیگه زیگل ندیدم تقریبا ۷ماه پیش دکتر برام آزمایش نوشت ک فقط نوع پرخطرشو برام نوشته بود ک خداروشکر نوع پرخطرشو نداشتم بنظرتون کی ی آزمایش کلی بدم ببینم ویروس دفع شده یا نه؟؟شماتغذیه خاصی داشتین؟ببخشید بچه دارین؟؟امکان داره یکی رو بدنش زیگل داشته باشه اما ویروس دفع شده باشه ؟؟ببخشید سوالام زیاد شد شمادرمورد تبخال تناسلی ام اطلاعات دارین؟؟

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁
عزیزم منم تقریبا دو سال پیش دوتا زیگل زدم ک رفتم فریز کردم دیگه زیگل ندیدم تقریبا ۷ماه پیش دکتر برام ...

عزیزم شما یکسال روی سیستم ایمنی بدنت کار کن بعد برو‌ازمایش 

تغذیه خیلی مهمه 

فسف فود رو حذف کن بجاش سبزیجات کلم‌بروکلی قارچ‌ فلفل دلمه ای زیاد مصرف کن 

کپسول پاورفیت و قرص ویتامین سی هم خیلی میتونه بهت کمک کنه 

اب لیموی تازه رو بریز تو یه لیوان اب 

و صبح ها سیر تازه رو مثل قرص با اب بخور 

خیلی میتونه کمکت کن 

سعی کن بی خوابی هم نکشی 

تبخال تناسلی مثل زگیل نیس خطری نداره 

من امروز رفتم دکتر کلپومو دید گفت سین ۲ هستی این هفته بیا عمل لیپ انجام بده .  شما بعد از عمل ...

عزیزم تو پی وی برات نوشتم موقع عمل لیپ هم سلول هایی مه تغییر شکل داده رو برمیدارن هم از حاشیه ها که سالمه نمونه میدن ازمایشگاه بعد ازون باید ۶ ماه بعد کلپو بشی

عزیزم شما یکسال روی سیستم ایمنی بدنت کار کن بعد برو‌ازمایش  تغذیه خیلی مهمه  فسف فود رو ...

مرسی گلم آره بیشتر اینارو رعایت میکنم خیلی ممنونم ازتون💕💕💕ببخشید اگه کسی موقعه زایمان تبخال نداشته بلسه میتونه طبیعی زایمان کنه؟؟راستی قرص آسیکلویر ک برا تبخاله برا بارداری مضره؟؟میشه ماه آخر بارداری استفاده کرد ک تبخال نگیره آدم؟؟ممنونم از راهنماییت عزیزم خیرببینی 

زگیل رو بدنت در اومد؟؟؟یا آزمایش اچ پی وی دادی

بستگی ب نوعش داره...نوع پر خطر که دور از جونت منجر ب سرطان هست خیلی کم هستن که اونم تحت نظر پزشک باید بادار بشی ..ولی اگه معمولیه بی خطره ..بارداری مشگلی نداره و حتمن باید سزارین بشین 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
مرسی گلم آره بیشتر اینارو رعایت میکنم خیلی ممنونم ازتون💕💕💕ببخشید اگه کسی موقعه زایمان تبخال نداشت ...

عزیزم ویروس همیشه تو‌ بدنتون هست و نمیتونین طبیعی زایمان کنین 

راستش درمورد مصرف قرص ها تو‌بارداری از دکتر‌ بپرسین اطلاعی ندارم ولی فک میکنم منع مصرفی داره

عزیزم ویروس همیشه تو‌ بدنتون هست و نمیتونین طبیعی زایمان کنین  راستش درمورد مصرف قرص ها تو‌بار ...

عزیزم ممنونم از راهنماییتون 💖💖برا منم دعا کنید 

2810