2777
2789
عنوان

خون دماغ

26 بازدید | 4 پست

سلام پسرم ۶سالشه از دوسالگی خون دماغ میشه خیلی دکتر بردم ازمایش اینا هم گرفتم همه میگن بخاطر خشکیه پماد ویتامین ا بزن خوب میشه روزی چن بار پماد میزنم ولی دوباره خون میاد.ما ک خسته شدیم ب کنار پسرمم خسته شد دیگه.اصلااا دماغشو دست نمیزنه ک بگیم ور میره خون میاد.تازه تو شمال زندگی میکنیم اصلا هوا خشک نیس بخاری هم روشن نمیکنیم ک هوا خشک نشه فقط شوفاژ روشنه.هوا سرد هم اصلا بیرون نمیره تابستونم هوا گرم بود بیرون نداشتم بره.حتی مشهد رفتیم انقد خون اومد بردیم بیمارستان دکتر.....ی پانسمان جذبی رو بزور گذاش بچه رو زجر داد انقد.اخرشم دوساعت بعد پانسمان خودش افتاد دوباره خون اومد.استان خودمون هم ۴ تا دکتر گوش حلق بینی بردم.هیچکی سردرنمیاره.توروخدا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.پسرم دیگه کم خونی گرفت.اگه دکتر متخصص گوش حلق بینی اطفال خوب میشناسید خواهشا عاجزانه معرفی کنید

کاری نداره ان شالله خوب میشه یه دکتر متخصص خوب پبدا کنبن اون مویرگ های ک پاره میشن باعث خونریزی میشن ...

دکترا همه میگن اصلا رگی پاره نیس بسوزونیم😔 بینیش حساسه و دایم باید چرب بشه.اصلا جواب قطعی نمیدن.نمیدونم کدوم دکتر خوبه تو اینترنت هم گشتم ی دکتر ملکوتی پیدا کردم ک اونم رفته کانادا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=361551353]دکترا همه میگن اصلا رگی پاره نیس بسوزونیم😔 بینیش حساسه و دایم باید چرب بشه.اصلا جواب قطعی نمیدن.نمی ...[/QUO 

خدا ان شالله شفای عاجل بده ولی خون الکی ک نمیاد از مویریگ بالاخره پاره میسه ک همینخور میاد چکاب کلی هم ازش گرفتین؟

[QUOTE=361551353]دکترا همه میگن اصلا رگی پاره نیس بسوزونیم😔 بینیش حساسه و دایم باید چرب بشه.اصلا جو ...

اره ازمایشای انعقاد خون هم گرفتیم مشکلی نداره.دیگه نمیدونم چیکار کنم ممنون دعا کردید