2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351566 بازدید | 2170 پست
پس چرا به من عمل گفته واييي خدا نگران شدم  پيش بهتاش ٢٣فروردين وقت دارم تا اون موقع فك كنم از ...

نگران نباش عزیزم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
چه جالب که هر دومون تو یه روز بودیم من ۳ وقت داشتم فکر کنم ۴ یا ۴/۳۰ انجام شد کارم  در حین کلپ ...

من ساعت ٥و نيم كولپو شدم نه چيزى نگفت،

اسفند پارسال ازمايش دادم ٣٣رو داشتم

فروردين كولپو كردم cin1 بودم 

الان نميدونم

سلام دوستان 😔منم hpvمثبت شدم ولی نمیدونم چه نوعیه دکترمم نگفت برام.کولپوسکوپی نوشته خیلی حالم بده .این نطرات و حرفای شمارو خوندم که نتیجه کولومعلوم.میکنه درچه حالیه دهانه رحم خیلی نگرانم 

سلام گلم میشه بهم بگی هزینه تست  hpvچقد شد و اینکه ازمایشش چطوره؟خون ازت گرفتن یا با محلولی چیز ...

هزینه hpv۴۰۰ و پاپ ۵۰ تومن کولپو میگن تو مطب یه تومن و بیمارستان دولتی ۱۰۰ .منم کولپو دارم نمیدونم کجا برم 

سلاممممممم جواب ازمایشم امد  ویروس کوفتی رو دفع کردم  خوشحالم و از صمیم قلم ارزو دارم ت ...

عزیزم چه قدر برات خوشحال شدم😍😍😍

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
لطف داری مهربون  خودم باورم نمیشد که انقدر زود دفع بشه  الهی همه دفعش کنید ❤️❤️❤️❤️❤️

سلام دوست عزیزم  من تازه عضو شدم،من پاپ اسمیر به علاوه تست اج پی وی دادم که پاپ اسمیر ascus زده بود

تست اچ پی وی واسه انواع کم خطر، پر خطر و میانه منفی بود حالا نمیدونم جواب آزمایشگاه چقدر  درست بوده،

ولی کلپوسکوپی کردم  LSIL    cin1    زده بود ، دکترم گفت  برو سال دیگه بیا و اصلا نگران نباش، گفت میتونی بچه دار هم بشی اقدام کنی

اما الان خوندم بعضی از دوستان نوشته یودن که سین ۱  در عرض دوماه به سین ۳ رسیده و این خیلی نگرانم کرد ، الانم تو شهرمون با توجه به اوضاع کرونا و شرایط بدش اصلا نمیشه دکتر رفت، تو عیدم هست 

منم الان سه چهار روزه زیر شکمم درد خفیف و مداوم دارم(پونزده روز از اولین روز پریودم میگذره)و توی ترشحاتم رگه خیلی کم رنگ خون دیده میشه خیلی نگران هستم 

2810