2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست
ميرى دكتر زنان تست پاپ اسمير ميدى ميگى ميخوام همراه با hpv DNA باشه همين هزينشم ٤٠٠ايناس

من پاپ اسمیر انجام داد خوب بود ولی مطمعنم ویروس تو بدنمه چون شوهرم‌هم داره ۳سال پیش واکسن زدم قبلش یکسال رابطه داشتیم پس حتما ویروس رو گرفتمه

اخرش 
عزیزم امینی مقدم دقیقه  فرح فرزانه هم خوبه  من پیش بهتاش عمل کردم بیمارستان بهمن حدود ۵ ...

عزيزم من تايپ ٥٢

سين ١ هستم نميدونم به نظر شما صبر كنم تا نوبت بعد عيدم برسه برم پيش بهتاش امروز رفتم پيش فرزانه گفت از نظر من هنوز مشكل حاد نشده براي عمل ولي حتما دكتر اميني چيزي ديده كه گفته بايد عمل كني ولي منم ميگم كه خب جواب ازمايش كلوپو و بيوبسي رو اوردم خب دكتر اميني اينو ديده گفته عمل كن ولي شما سريع نگفتي عمل بشو نميدونم چيكار كنم خيلي نگرانم و ميترسم امروز رفتم واكسن بگيرم گيرم نيومد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم امینی مقدم دقیقه  فرح فرزانه هم خوبه  من پیش بهتاش عمل کردم بیمارستان بهمن حدود ۵ ...

شما مشكلتون چي بود اگه ميشه بگيد شما سين چند بوديد و تايپ چند و علائمي داشتيد ببخشيد خيلي سوال ميكنم نگرانم 

شما مشكلتون چي بود اگه ميشه بگيد شما سين چند بوديد و تايپ چند و علائمي داشتيد ببخشيد خيلي سوال ميكنم ...

عزیزم درکت میکنم هر چقدر سوال خواستی بپرس 

عزیزم من تایپ ۳۱  و سین ۳ بودم 

تا امروز نه دیدم نه شنیدم که کسی سین ۱ رو عمل کنه 

ببین من قبل عملم لام کلپومو بردم یه ازمایشگاه دیگه هم ازمایش کرد 

پیش دکتر یارندی هم رفتم باز کلپو شدم ولی نمونه نگرفت فقط برای اطمینان که یکی دیگه هم ببینه 

نمیتونی زودتر بری بهتاش؟

سلام عزیزم ببخشید میشه بپرسم عملتون چی بود عمل لیپ انجام دادید ایا دکتر به منم گفته عمل لیپ باید بکن ...

نه خود عمل كه درد نداره بعد از عملم تا يه هفته مشكلي نداشتم ،يك هفته بعد از عمل پريود شدم كه خيلي درد و خونريزيم زياد بود و تا ٢ هفته ادامه داشت ولي بعدش اوكي شدم،بيشتر از نظر روحي دچار مشكل شدم چون جواب پاتولوژيم بدخيم بود وقسمت خيلي زيادي از دهانه رحممو تراشيدن،دكترم گفت ٢ ماه بعد از عمل بازم بيا تست،چون واسه من در عرض دوماه از سين ١ به سين ٣ تبديل شد.ولي شما اگه سين ١ هستين نيازي به عمل ندارين،ولي حتما ٣ ماه يكبار تست بدين 

نه خود عمل كه درد نداره بعد از عملم تا يه هفته مشكلي نداشتم ،يك هفته بعد از عمل پريود شدم كه خيلي در ...

اي بابا ،، همسر داريد ،

خب الان درمانتون به چه شكل داريد انجام ميديد چه روشي براتون انتخاب كردن بعد از عمل ليپ 

عزیزم درکت میکنم هر چقدر سوال خواستی بپرس  عزیزم من تایپ ۳۱  و سین ۳ بودم  تا ...

هر چي رفت مطب گريه كردم گفتم بزار برم تا هر ساعتي هم كه خواستي ميشينم نزاشت فقط جواب ازمايش هارو برد پيشش اونم نميدونم درست حسابي ديد يا نه اومد منشيش گفت اگه مشكلت حاد بود شايد ويزيت ميشدي برو بعد عيد بيا الانم داشتم تو همين سايت ميخوندم يكي گفت عمل ليپ انجام دادم سين ١بوده ظاهرا گفت بعد پاتولوژي جواب بد بود سين ١ تبدل شده به سين ٣خيلي نگران شدم نظر شما چيه

نه خود عمل كه درد نداره بعد از عملم تا يه هفته مشكلي نداشتم ،يك هفته بعد از عمل پريود شدم كه خيلي در ...

چطور از سين ١رسيده به ٣ منو خيلي نگران كرديد الان دارم ميميرم از نگراني 

عزيزم من تايپ ٥٢ سين ١ هستم نميدونم به نظر شما صبر كنم تا نوبت بعد عيدم برسه برم پيش بهتاش امروز رف ...

عزیزم دکتر منم امینی هست تقریبا یه سال پیش سین ۱بودم و نگفت عمل🤔من تحت نظرم فقط

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نوع چند بود اج پی وی تون؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم دکتر منم امینی هست تقریبا یه سال پیش سین ۱بودم و نگفت عمل🤔من تحت نظرم فقط

پس چرا به من عمل گفته واييي خدا نگران شدم 

پيش بهتاش ٢٣فروردين وقت دارم تا اون موقع فك كنم از اظطراب بميرم 

2810