عزیزم تمام مراحل عملو برات مینویسم امیدوارم بتونه بهت کمک کنه که استرست کمتر بشه
قبل از عمل یه ازمایش خون میدی ، بهتره تازه پربودت تموم شده باشه بعد عمل کنی
اگر مشکل قلبی داری اکو هم میکنی اگر نداری که هیچی فقط همون ازمایش خون کافیه
صبح روز عمل یا شب قبلش بستگی به نامه دکتر داره میری بیمارستان بستری میشی
دکتر من گفت شب قبلش برم شب ساعت ۱۱ بیمارستان بهمن رفتم کارای پذیرشو انجام دادیم و رفتم تو بخش ، توی بخش یه فرم ساده دادن و پر کردم و رفتم توی اتاق
شب قبل از عمل شام سبک میخوری در حد یه سوپ یا هر غذای سبک دیگه ای و از ساعت ۹ دیگه چیزی نمیخوری
وقتی بستری شدی پرستار میاد برات انژیو کد میزنه که من چون ترسو هستم گفتم لطفا همون صبح بیاید و برام انزیو کد بزنید
شب خوابیدم و صبح حدود ساعت ۶ پرستار امد انژیو کد رو زد و ۲ سی سی خون گرفت لباس اتاق عملو داد که بپوشم
حدود ساعت ۸ امدن دنبالم که برم اتاق عمل با ویلچر بردنم تو بخش عمل و دم اتاق عمل یه پرستار اسم و مشخصاتو چک کرد و باز یه اطلاعت ساده ای ازم گرفت و رفتم خوابیدم رو تخت اتاق عمل سرم رو وصل کردن، دکتر بیهوشی امد ازم در مورد سابقه بیهوشی و عمل و... پرسید من گفتم نمیخوام بیهوشی بگیرم و بیحسی از کمر میخوام ، روی تخت نشستم پاهاموخم کردم و با دستام پاهامو گرفتم و امپول بیحسی رو زدن و بعد روی تخت دراز کشیدم حدود ۲ دقیقه بعد بیحس بودم پرده رو روی پاهام کشیدن و دکترم کارشو شروع کرد حدود ۲۰ دقیقه طول کشید و بعد پرده رو از پاهام برداشتن و منو گذاشتن روی یه تخت چرخدار و بردن تو اتاقم ، در حین عمل بهم سوند وصل کردن
نه درد داشتم نه حس بد اما خوب من از سوند خاطره بدی داشتم و کمی نگران سوند بودم ، تا شب در حالت خواب و بیدار بودم شب شام خوردم و خوابیدم صبح فردا ساعت ۹ دکترم امد و برام از عمل گفت که راضی بوده ومراقبتهای بعد از عملو گفت ، همون موقع پرستار دوباره ازم خون گرفت و سوندمو برداشت ، دکتر پانسمان داخل واژن رو برداشت که درد داشت اما سریع تموم شد
مرخص شدم و یکراست رفتم پاساژ برای پسرم کادو خریدم یعنی در این حد سرپا بودم و رفتم خونه ، من خیلی پر تحرکم و برام سخت بود استراحت کردن برای همین خونریذیم طول کشید
یک هفته بعد از عمل رفتم مطب دکتر و معاینه کرد و به و به و چهچه کرد که چه عمل تمیزی کرده😂
دوهفته بعد از عمل جواب پاتولوژی اماده شد و رفتم پیش دکتر نشون دادم دارو داد و بهم برای ۴ ماه بعد وقت داد که پاپ اسمیر بدم
امیدوارم چیزی از قلم ننداخته باشم عزیزم باز هر جی بادم بیاد برات مینویسم
نگران نباش و اگر دکتر عملو برات تجویز کرده دست دست نکن و سریعتر اقدام کن ، نمیدونم کدوم شهر زندگی میکنی اما هر جا هستی بهترین دکتر و بیمارستانو انتخاب کن ، این عمل خیلی ساده تر از چیزی هست که به نظر میاد اما بار روانیش زیاده فقط همین
من چنان ترسیده بودم از سرطان که خودمو کشتم که کلا رحممو در بیارن که خدارو شکر دکترهام هیچکدوم قبول نکردن و الان میگم چه خوب شد رحمو در نیاوردم بابا اج پی وی و عمل لیپ اصلا انقدر ترس نداره به امید خدا هممون دفعش میکنیم میره پی کارش
❤️❤️