2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351574 بازدید | 2170 پست
من پارسال ۵۲ و ۱۶ مثبت شدم بعد کلپو شدم و دیدیم  cin ۲ هستم و  مخروط برداری انجام دادم و ۳ ...

وقنی اچ پی وی منفی شدی یعنی دیگه ویروس رفته. کلپو کن بیا نتیجه رو به ما هم بگو. میگن اکثر کسایی که عمل لیپ میکنن بعدش منفی میشن. منم همین شرایط و دارم امیدوارم خلاص شیم ازش

وقنی اچ پی وی منفی شدی یعنی دیگه ویروس رفته. کلپو کن بیا نتیجه رو به ما هم بگو. میگن اکثر کسایی که ع ...

عزیزم من حدودا ۲ سال و نیم از عملم میگذره ۴ ماه هم بعد از عمل تست دادم منفی شد و تا الان همه چیز خوب بوده ولی باید تحت نظر باشم ، تا یه مدت ۶ ماه یکبار میرفتم الان باید سالی یکبار برم ولی نمیدونم تا کی ، فقط میدونم که حالا حالا ها باید برم ، نمیتونم کلا ولش کنم. چون دکتر به من گفت احتمال فعال شدن ویروس هست ، ولی من از چندین دکتر دیگه هم پرسیدم و موارد زیادی که توی مطب ها دیدم ، احتمال برگشتش کمه و اصولا کسایی که بعد از عمل تستشون منفی شده تا جایی که من دیدم چندین ساله که همچنان خوبن . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
عزیزم من حدودا ۲ سال و نیم از عملم میگذره ۴ ماه هم بعد از عمل تست دادم منفی شد و تا الان همه چیز خوب ...

خدا رو‌ شکر 

دیگه می تونی خیالت راحت باشه

منم یک ماهه عمل کردم تا بیست روز خونریزی داشتم بعد نسبتا قطع شد ولی  بعد سی و سه روز ک از عملم گذشته باز خونریزی کم دارم رنگ قهوه ای، شمام اینطور بودی؟

سلام چند ساله از این پستی که گذاشتین میگذره. کاش بشه جواب بدبن که الان حالتون چطوره؟ اچ پی وی درمان ...

سلام عزیزم 

امیدوارم خوب باشید 

بله بعد از عمل خوب شدم 

۶ ماه بعد از عمل دوباره اج پی وی تایپینگ دادم و دفع شده بود و توی ازمایشهای بعدی پاپ و کلپو هر بار باز اج پی وی تایپینگو دادم که منفی بود 

خیلی دوران بدی بود اما اصلا نگران نباشید چون با پیگیری حل میشه 

اگر دکتر گفته عمل کنید سریع عمل کنید 

من پیش دکترای زیادی رفتم ، تهرانیان ، قهقایی، یارندی دو تا دیگه هم رفتم که متاسفانه اسمها خاطرم نیست شاید توی پستهای قبلی نوشته باشم 

اما نهایتا پیش دکتر بهتاش عمل کردم خیلی ازش راضی هستم دکتر جدی و بد اخلاقیه اما ماهره و اصلا ریسک نمیکنه و بسیاااار هم محتاطه که بنظر من خیلی مهمه 

امیدوارم هر چه زودتر ویروسو دفع کنید 

من چت های ازمایشگاه نیلو رو میخوندم و همینطور دکتر انتظاری تغییر تایپ امکان پذیره 

وقت به خیر

اتفاقا منم چتهای نیلو خوندم و صراحتا دکتر یونسی گفته تغییر تایپ امکان پذیر تیست مگر در صورت مواجهه. یا اینکه جواب ازمایشها بررسی بشه. مثلا تو جواب من زده تیپ ۳۵. میگه این مدل جوابها اصلا قابل استناد نیست. من ایکرین شات هم ازشون گرفتم.

استاد ژنتیک دوستم هم گفته بود جهش در سلول به علت بدخیمی رخ میده نه در مقیاس تایپ.

من بهترین پزشکهای زنان هم در زمینه ویروس به نظرم اطلاعاتشون به روز نیست. در حد جراحی و کولپو و اینا خوبند

بچه ها من یک سالی هست بچه دوم میخام نمیشه

دیروز رفتم دکتر سونو آزمایش دید گفت اوکی هستی یه کم تخمدان تنبله

گفت عفونت سوزش ترشح گفتم ندارم

بعد گفت پاپ اسمیر دادی گفتم 5سال پیش

گفت برو دراز بکش بعد نمونه گرفت گفت زخم داری 

آزمایش hpv هم می‌نویسم برات

الان خیلی ترسیدم 

چرا hpv هم نوشت 

اونجا هل کردم چیزی نتونستم بپرسم

بچه ها من یک سالی هست بچه دوم میخام نمیشه دیروز رفتم دکتر سونو آزمایش دید گفت اوکی هستی یه کم تخمدا ...

عزیزم نترس 

چون زخم داشتی گفته ازمایش اچ پی وی بده

حتی اگر جوابت مثبت بود اصلا نترس

من به عنوان کسی که اچ پی داره بهت توصیه میکنم نترس چون درمان داره عزیزم

سلام دوستان 

مادرم مبتلا به اچ پی وی شدن .اول ضایعه داشتن و نوع شیش و یازده تشخیص داده شد ولی الان بعد از هشت ماه دوباره ازمایش داده و نوع ۱۸/۵۱/۵۶نمایان شده 

چجوری عوض شده نوعش به نظرتون ؟

دکتر گفته واکسن بزنه .مگه واکسن برای پیشگیری نیست دیگه چه فایده ای داره ؟

خیلی نگرانم دارم دیوونه میشم ده روز دیگه وقت کلوپوسکوپی داره 

توروخدا اگه میدونید سوالامو جواب بدین حالم خوش نیست 

از طرفی میترسم به ما هم منتقل شده باشه از طریق توالت مشترک یا صابون و....

مادرم قبل از اینکه بفهمه این بیماری رو داره از پسرم نگهداری میکرد میبرد میشستش وقتی دستشویی میکرد.پسرم الان یک سالشه.دارم روانی میشم.شما ک بچه دارین خدایی نکرده نگرفتن بچه هاتون ؟

سلام عزیزم اصلا نگران نباش.این ویروس از طریق رابطه جنسی منتقل میشه نگران فرزندتون نباشید.کلوپوسکوپی انجام میدن که ببینن تغیرات سلولی ایجاد شده یا نه.اگر نشده باشه با بالا بردن سیستم ایمنی ویذوس از بین میره.اگر ایجاد شده باشه که باید ببینن توی چه مرحله ای هست.اکر cin1 باشه با تقویت ایمنی امکان بهبودی زیاده اگر ۲و ۳ باشه با صلاح پزشک عمل میشن 

2810