دوستان من دو سال پیش به تشخیص نادرست یه دکتر فریز کردم .بعد از یک سال ،پارسال تست پاپ اسمیر من مثبت شد و با ازمایش ها معلوم شد که ویروس hpvشماره١٦دارم.دکتر زنانم گفت باید دهانه رحم رو لایه ای ازش برداره ولی متخصص انکولوژی فعلا گفت دست نگه دار تا چهار ماه یکبار تست می گیریم.به من گفتن حامله شو. چون بچه ندارم و ٣١سالمه.ایا کسی مشکل من رو داره و می تونه راهنمایی کنه در مورد درمان و دکتر خوب معرفی کنه؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دارو نمیدونم چقدر اثر داره ولی به قول تو من ترجیح میدم یکم برداره با جراحی مخصوصا ک الان یک ...
اينجا ي عطاري هست بنام طيراني خيلي تو مشهد معروفه و واس خيليا معجزه كرده از جمله مادرشوهر خودم بخاطر كيست و خونريزي ميخاستن عملش كنن ولي با داروهاي اين بعد ي مدت خوب شده، ب من گفت اصلا خودتو دست دكترا نسپار بهم روغن زنبق داد گفت با سرنگ تو رحم تزريق كن و برو كلپو بهت ميگه هيچي نيست ، حالا گزاشتم اول نتيجه پاتولوژيم بياد بعد شايد اينكارم بكنم چون ديدم كسايي كه ازش نتيجه گرفتن
دارو نمیدونم چقدر اثر داره ولی به قول تو من ترجیح میدم یکم برداره با جراحی مخصوصا ک الان یک ...
شاید چون اینقدر ال دی خوردی دفع نکردی.من ۱جا دیدم که همزمانی اچ پی وی با تبخاله تناسلی باعث موندگاریه عفونت میشه..اسن دوست پسر آخری من همه چیو با هم داشت لعنتی...خسته شدم دیگه.یعنی ممکنه بدن من دفع نکنه؟
من ميفهمتت عزيزم ولي تو نسبت ب خيليا شرايطتت بهتره پس ناشكر نباش و بفكر درمانت باش تو ارامش م ...
جدی جدی میخوام رو بیارم به تمرین های یوگا.مدیتیشن و شفای ذهن میگن خیلی تاثیر گذاره.مامان دوستم سرطانش با این کارو مخصوصا مدیتیشن درمان شد.دیگه این که چیری نیست