2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست
ميگم كه اگه دارو مصرف كني شايد برگردي سين يك و نياز ب عمل هم نداشته باشي، هرچند خود من از دارو خوردن ...

دارو نمی‌دونم چقدر اثر داره

ولی به قول تو من ترجیح میدم یکم برداره با جراحی 

مخصوصا ک الان یکسال از زایمان میگذره و هنوز اچ پی وی مثبت هستم و دفع نکردم 

منم پی سی او بودم بیشتر از ده سال ال دی خوردم 

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
دارو نمی‌دونم چقدر اثر داره ولی به قول تو من ترجیح میدم یکم برداره با جراحی  مخصوصا ک الان یک ...

الان هنوزم ال دي ميخوري؟ واس تنظيمت چيكار ميكني؟ من سيپروترون كامپاند ميخوردم الانم مدروفم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارو نمی‌دونم چقدر اثر داره ولی به قول تو من ترجیح میدم یکم برداره با جراحی  مخصوصا ک الان یک ...

اينجا ي عطاري هست بنام طيراني خيلي تو مشهد معروفه و واس خيليا معجزه كرده از جمله مادرشوهر خودم بخاطر كيست  و خونريزي ميخاستن عملش كنن ولي با داروهاي اين بعد ي مدت خوب شده، ب من گفت اصلا خودتو دست دكترا نسپار بهم روغن زنبق داد گفت با سرنگ تو رحم تزريق كن و برو كلپو  بهت ميگه هيچي نيست ، حالا گزاشتم اول نتيجه پاتولوژيم بياد بعد شايد اينكارم بكنم چون ديدم كسايي كه ازش نتيجه گرفتن

شاید چون اینقدر ال دی خوردی دفع نکردی.من ۱جا دیدم که همزمانی اچ پی وی با تبخاله تناسلی باعث موندگاریه عفونت میشه..اسن دوست پسر آخری من همه چیو با هم داشت لعنتی...خسته شدم دیگه.یعنی ممکنه بدن من دفع نکنه؟

حالم خو بود هااا.وقتی خوندم ممکنه هرپس پایدارش کنه کلا نا امید شدم

ببين انقد بخودت سخت نگير تو كلا يه تايپ داري كه اونم خطرناك نيست راحت ميتوني با تقويت ايمني دفعش كني و اون زيگيلاي خارجيتم ليزر كن ، انقد ب خودت سخت نگير اگه جاي من بودي چ ميكردي كه چندنوع پرخطر دارم 

چقدر الان ناراحتم.هیچکی حالمو نمیفهمه

من ميفهمتت عزيزم ولي تو نسبت ب خيليا شرايطتت بهتره پس ناشكر نباش و بفكر درمانت باش تو ارامش 

من خودم الان از تو خيلي بدترم و فردا جواب پاتولوژيم ميخاد بياد نميدونم چي ميشه فقط توكلم بخداس

من ميفهمتت عزيزم ولي تو نسبت ب خيليا شرايطتت بهتره پس ناشكر نباش و بفكر درمانت باش تو ارامش  م ...

آخه من تبخال تناسلی هم دارم.دیدم تو کلیپ این دکترا که میگن مثلا اگه اچ پی وی با تبخال همراه باشه ممکنه عفونت پایدار بشه

شما چه تایپی داشتی؟

من ميفهمتت عزيزم ولي تو نسبت ب خيليا شرايطتت بهتره پس ناشكر نباش و بفكر درمانت باش تو ارامش  م ...

جدی جدی میخوام رو بیارم به تمرین های یوگا.مدیتیشن و شفای ذهن میگن خیلی تاثیر گذاره.مامان دوستم سرطانش با این کارو مخصوصا مدیتیشن درمان شد.دیگه این که چیری نیست

ببين انقد بخودت سخت نگير تو كلا يه تايپ داري كه اونم خطرناك نيست راحت ميتوني با تقويت ايمني دفعش كني ...

واقعا باید روی خودم کار کنم.بابا دوست من تایپ ۱۶ و ۱۸ داشت ۱ساله دفع کرد

منم هجده و چندتاي ديگه رو دارم  خوشبحالش چيكار كرده؟ مجرده يا متاهل؟

مجرده.میگه فقط سیستم ایمنی تقویت کردم.سیگار قلیون کامل قطع کردم.۱سال فقط خودمو تقویت کردم.بعد ۱سال تستش منفی شده

2810