2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان 

من دقیقا چندماه بعد از جدایی از همسرم دچار زگیل تناسلی شدم چون بشدت سیستم بدنم ضعیف شده بود و تماما اواخر ازدواجم اضطراب داشتم . و یادمه از سه سال بعد ازدواجم مدام درد لگن و زیر شکم داشتم اما هر دکتری رفتم گفتن تخمدانت چسبندگی داره و هیچیت نیست .هیچکدوم نگفتن پاپ اسمیر بده یا hpv  . خلاصه که بعد انجام ازمایشات hpv16 و انواع پرخطر مثبت شد .cin3 جراحی کردم و منتظر جواب پاتولوژی هستم . ولی یک سوال دارم در جواب کولپوسکوپی بعد ۶ ماه از تست اولیه hpv نتایج شد ۳۹، ۶۶، ۵۶ ... این تغییر چیه ؟؟ دکترم گفت نه هنوزم ۱۶ رو داری ولی در جواب کولپو ۱۶ نیست. دلیلش چیه ؟ 

درد ها دادی و درمانی هنور 📚
سلام دوستان  من دقیقا چندماه بعد از جدایی از همسرم دچار زگیل تناسلی شدم چون بشدت سیستم بدنم ضع ...

از دکتر نپرسیدی چطور تغییر تایپ داشتی؟؟ بعد از جدایی از همسرت رابطه جدید داشتی؟؟ شاید اگه داشتی اونجور تایپ جدید گرفتی،، دکترا میگن تغییر تایپ امکان نداره، یا شاید آزمایشگاه خطا میزنه

بهر حال با تقویت سیستم ایمنی دفع میشه

جواب پاتولوژیت چی بود؟ همه ناحیه درگیر و برداشتن ؟؟ 

دوستانی که چند ساله دفع کردن میشه بگید الان در چه حالی هستین ؟ همچنان منفی هستید ؟؟ و چند سال باید منفی باشیم تا مطمئن باشیم کامل دفع شده؟؟؟ 

و آیا مسی از مسئله تغییر تایپ که بعضی از دوستان گفتن تغییر تایپ داشتن اطلاعی داره؟؟ 

از دکتر نپرسیدی چطور تغییر تایپ داشتی؟؟ بعد از جدایی از همسرت رابطه جدید داشتی؟؟ شاید اگه داشتی اونج ...

پرسیدم گفت این مهم نیست و به نتایج استناد نکن . خیر رابطه جنسی اصلا نداشتم .من تا جدا شدم بخاطر استرس و فشار عصبی بدنم بشدت ضعیف شد شاید ۳ ماه بعد جدایی ود یکبار غش کردم و دکترا گفتن توی خون عفونت دیده شده 

و دونه ها ریخت بیرون . دکتر با توجه به اینکه cin3 بودم گفت خیلی وقته در بدنته . چرا تغییر تایپ امکان پذیره . یا بار ویروسی کم شده و یا اینکه تایپ های دیگه در بدن بوده و ظهور کردن حالا .جواب پاتولوژی هنوز نیامده . فعلا منتظرم 

از دکتر نپرسیدی چطور تغییر تایپ داشتی؟؟ بعد از جدایی از همسرت رابطه جدید داشتی؟؟ شاید اگه داشتی اونج ...

من چت های ازمایشگاه نیلو رو میخوندم و همینطور دکتر انتظاری تغییر تایپ امکان پذیره 

من چت های ازمایشگاه نیلو رو میخوندم و همینطور دکتر انتظاری تغییر تایپ امکان پذیره 

چیزی که خیلی خوب متوجه شدم استرس و فشار عصبیه ... مثل زهر می مونه ... و باز هم خداراشاکرم که دونه ریخت بیرون و عفونت در خون دیده شد وگرنه نمیدونستم چه دردی در بدنمه . من پیش خانوادم زندگی میکنم و مقید هستم ولی هنوز نمیدونم این چه دردی بود که ظهور کرد . 

من يكسال پيش تست hpv دادم و ١٦ داشتم  نتيجه پاپ اسميرم توش نوشته بود كه hpv دارم كولپو كردم و ...

سلام چند ساله از این پستی که گذاشتین میگذره. کاش بشه جواب بدبن که الان حالتون چطوره؟ اچ پی وی درمان شد؟ بعد از عمل مشکلت خل شد؟؟ منم همین مشکل و دارم و خیلی نگرانم 

من پارسال ۵۲ و ۱۶ مثبت شدم بعد کلپو شدم و دیدیم  cin ۲ هستم و  مخروط برداری انجام دادم و ۳ ماه پیش مجدد تست اچ پی وی دادم و جواب آزمایش پاپ اسمیرم و اچ پی ویم منفی شد . ولی هنوز بعد از عملم کلپو نشدم و استرس دارم . حس میکنم دهانه رحمم میسوزه . 

دکتر میر حسین کاظمی:

درمان قطعی زگیل تناسلی :

سریع ترین و بهترین روش درمان زگیل تناسلی 

زگیل تناسلی یکی از بیماری های مقاربتی است که در دراز مدت احتمال تبدیل به سرطان را دارد.

اما درمان آن به سبک دکتر میر حسین کاظمی به راحتی میتواند اتفاق بیافتد.

جهت مشاوره و شروع درمان تماس بگیرید:

09367461816

2810