2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست
عمل آسون بود با بیهوشی کامل  یک شب بیمارستان خوابیدم  خونریزی خیلی کم و در حد لک تا یک ...

عزیزم با چه دکتری عمل کردی؟ من سین دو م نمیدونم پیش کی برم که کارش خوب باشه اذیت نشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمها من ٣٦ سالمه hpv نوع ١٦ دارم،cin3  تقريبا يكماه پيش عمل ليپ انجام دادم بيمارستا ...

سلام منم اچ پی وی ۱۶ م و سین ۲-۳ شده جواب ازمایشم 

از دکتر فاطمه چراغی وقت گرفتم راضی نبودی یعنی از عملش؟

وای منم ۳۱ دارم ولی من فوری تا مبتلا شدم فهمیذم و پاور فیت میخورم و کولپو گردم منفی بود هیچی نبود من ...

سلام دوسته عزيزم

شما كسيو ميشناسيد كه از عملش كثلا ٣-٤ سال گذشته باشه؟ و ويروس توو بدنش باشه؟ در نهايت چي ميشه ؟ بعد از ١٠سال ٢٠ سال؟؟؟ 

اميدوارم كه ٦ ماه ديگه پسرفت كنه و جوابت عالي بشه، استرس نداشته باش و به خودت برس ، به نظر من قرص لا ...

سلام دوسته عزيز، كسي رو ميناسيد ك از عملش مثلا ٣-٤ سال گذشته باشه؟ در چ وضعيتيه؟ در نهايت بعد از ١٠-٢٠ سال چي ميشه؟؟؟؟ 

عزیزم دکتر شیما محمدیان تهران هستن...تو زمینه ی اچ پی وی خیلی تخصص دارن و جراحی های زیادی انجام دادن استادیار دانشگاه هستن 

یه دکتر دیگه هم هست تو اینستا دیدم دکتر ابراهیمی ولی آیدی پیجش دقیق یادم نیست خیلی راحت و روان درمورد اچ پی وی صحبت میکنه و میگه با کمک دارو میتونن بیماری رو کنترل کنن 

پیجش رو تو اینستا دیدم میام اینجا مینویسم...از تمام شهرها بیمار داره ...نگران هیچی نباش

والا من یه اشنا دارم بیمارستان زنان یاس هست، اونجا بهترین دکترهای زنان کار میکنن. ازش میپرسم بهت میگم.

ولی دکتر خوب در زمینه انکولوژی زنان، دکتر سهیلا امینی مقدم هست، که عالیه واقعا.

در زمینه بارداری فاطمه داوری تنها.

ولی با توجه به شرایط خاصی که داری من دکتر امینی مقدم رو بهت پیشنهاد میکنم. خیلی جراح خبره ایه. کارش درسته

2810