2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دو بار فهمیدم که شوهرم عکس ناجور نگاه میکنه بار اول به روی خودم نیاوردم ولی بار دوم باهاش حسابی صحبت کردم و ازش توضیح خواستم البته بدون دعوا.اونم گفت فقط از روی کنجکاوی و دیدن مدل های مختلف س ک س این عکسارو دیدم و گفت چون تو ناراحت شدی دیگه نمیبینم بارها امتحانش کردم ولی دیگه نمیبینه
من و خداوند هر روز صبح فراموش می کنیم.. "او" خطاهای من را و"من"لطف او را!!

سلام دوستان من تو ماه پنجم حاملگیم هستم دوساله ازدواج کردم و شوهرم معتاد فیلم پ.ورن دیدنه وضعیت بارداری منم دشواره و دکتر رابطه جنسیو واسم منع کرده  الان شوهرم بدتر از اول شده و فقط کافیه نت داشته باشه که تو هر سوراخ سمبه ایی حتی شده دستشویی بره فیلم ببینه خودارضایی کنه تو اوج خستگیش و اوج بیکاریش میبینه با اینکه وقتی رابطه جنسی داشتیم انقدر هار نبود الان واقعا من اذیتم تو رو خدا بگید با این حال و اوضاع اخه من چ کنم؟

سلام تیرامیسو ببخشید من یه مشکل داشتم  تو اینترنت سرچش کردم دیدم شماهم مشکل منو داشتین و اینجا گذاشتین .با مشکل همسرتون چطور کنار اومدین .شوهر منم مثل همسر شماست مدام فیلم های سوپر میبینه ما۶سال ازدواج کردیم از اول مشکل رابطه نداشتیم اما حدود دوسسال رابطمون کمتر شده .بارها میگه اشتباه کردم درستش میکنم اما بازم میبینم فیلم دانلود کرده .یه پسر ۵ماهه دارم وگرنه دیگه کوتاه نمیومدم .اصلا ازین وضع راضی نیستم

واااااي سرم درد گرفت دوست منم اين مشكل داره ميگه با شوهرم دعوا كردم يكدفعه رفتم تو اتاق ديدم با گوشيش داره ميبينه از دستش ناراحت شده اومده بيرون شوهرشم گفته مقصر تويي كه من اين فيلم ميبينم 

زنده باد عشق❤️

اين كار از نظر من يك خيانت كه مردا بلدن خوب تو جيه كنن و بندازن گردن زنشون كه بگن چون تو نياز من و برطرف نكردي من اين فيلم ميبينم پس زنم ميتونه به خاطره رفع خيلي از نيازهاش دست به هركاري بزنه و مقصر شوهرش بدونه اينا همش تو جيه 

زنده باد عشق❤️
خصوصا" اینکه با دیدن اونها لذت می بره ولی موقع خوابیدن به زنش پشت می کنه

سلام. این سرآغاز یک انحراف بزرگ جنسیه. چشم و ذهن مدتها به صورت مصنوعی تحریک و تطمیع شده متاسفانه از راه طبیعی و قانونی ارضا نخواهد شد. در صنعت پ و ر ن همه چیز صد برابر جلوه داده شده و هیچ چیز طبیعی نیست. تنها راه حل مشکل شما مراجعه به دکتر س ک س تراپ هستو خجالت را کنار گذاشته و سریعا مراجعه کنید. نکته اخر با یک فرد بیمار هیچ وقت دعوا نمیکنند که چرا مریض شده ای به او کمک میکنند تا مدوا شود.

من ٢٠ روزه عقد كردم من و شوهرم دوست دختر دوس پسر بوديم و همكلاسي بوديم،وقتي مجرد بود خودارضايي ميكرد و فيلم بد ميديد تا حرف ميزدم ميگفت تو كه كنارم نيستي منم حقميدادم بهش اما الان شده يه عادت بعد از عقد وقتي نگاه كرد موقعي بود كه خين رابطه بوديم و منم يهو زدم زير گريه احساس كردم دو دستي خودمو بدبخت كردم و خيلي دلم شكست اونم عذرخواهي كرد گفت تكرار نميكنم اما بعدا همين ديروز يه بحث كوچيك كرديم و از قصد سر صبح دوباره فيلم مستحجن ديد كه من گريه كنم

اما من وسايلمو جمع كردم با چمدونم رفتم خونه رفيقمبعد از چند ساعت همه شروع كردن به زنگ زدن منم تك تك بهشون گفتم احمد فيلماي مستحجن نگاه ميكنه و از دختراي ديگه خوشش مياد و هيزه باباش گفت برگرد خونه من آدمش ميكنم گفتم نه بابا اين مشكل حل شدني نيست . شوهرمم ٥ساعت تو خيابونا داشت دنبالم ميگشت اما من نگفتم كجا هستم تا بلاخره بابا و مامانم گفتن ما دنبالت اونديم و منم باهاشون رفتم خلاصه همه حق دادن بهم و اون الان توي قيافس

تازه طلبكارم هست😏

اگه كسي راه حل اين داستان رو داره لطفا بگه

من ٢٠ روزه عقد كردم من و شوهرم دوست دختر دوس پسر بوديم و همكلاسي بوديم،وقتي مجرد بود خودارضايي ...

الان به هممممه گفتی ابروشو بردی که .....

فک کنم اینکه همه فهمیدن خیلی بد شد

راضیش میکردی بیاد مَشاوره

سلام دوستان 

چند وقته تو گوشي شوهرم فيلم و عكسهاي ناجور ميبينم 

همه اش هم دوستاش براش تو واتس آپ ميفرستن 

اوايل در حد جوك بود 

بعدا به عكس و فيلم رسيد 

منم خيلي ناراحتم 

نخواستم به روش بيارم ولي وقتي باهم تو گوشيش بوديم اشتباهي دستش خورد به يه فيلم و من گفتم چرا گفت برا خنده اس،،البته فيلمش زياد ناجور نبود. منم يكم ناراحت شدم . ديشب دوباره ديدم تو گوشيش فيلم هس و دوستش فرستاده ولي فيلمش خيلي بد بود 

ناراحتم 

چيكار كنم؟!؟! رابطمون هم هفته اي يه بار يا ٢هفته يه باره 

من گرمم،،اونم گرم بود ولي به بهانه شلوغي كار سرد شد و اينكه وقت ندارم و خستم . الانم به همين بهانه سردههه 

منم خيلي ناراحتم

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.

شوهر منم از این فیلما میبینه و وقتی ازش میپرسم میگه دیدن این فیلما منو بیشتر تحریک میکنه میگه سرد مزاجم و با دیدن فیلم خیلی تحریک میشم ولی من اصلا با این حرفش قانع نمیشم میگم من جنس مخالفتم منو نگاه کن تحریک بشی میگه هر کی یهرجور تحریک میشه ومن اینطوری ب اوج میرسم بعد فقط به تو فکر میکنم 

سلام دوستان  چند وقته تو گوشي شوهرم فيلم و عكسهاي ناجور ميبينم  همه اش هم دوستاش براش تو ...

منم مشکل تو رودارم منم گرمم شوهرمم اولا خوب بود ولی الان میگه فقط با فیلم تحریک میشم و وقتی رابطه میخوام تو ذوقم میزنه میگه خستم واین حرفا نمیدونم داره چ به سر م میاد من که خیلی از دست شوهرم عصبانی هستم 

2810