2777
2789

بدون نیاز به همسرت شاد باش.کم کم روت حساس میشه.اینکه مثه کنه به من چسبیده بود چی شده یه مدتیه.شک نکن شک نکن اکه ساعتهای زیاد او اتاق بوده حالا میاد تو سالن کنارت‌‌.یه جورایی میخواد خیالش راحت بشه تو هنوزم همونی.برات مهم نباشه فیلم دیدنش.ببین نصایحت در این زمینه فقط ارج و احترامت رو از بین میبره‌اون خودش خوب میدونه چقد بده نیازی به گفتن تو نیست.تو فقط به فکر خودت باش‌.خودخواهانه شاد باش،مغرور.اینقدی برات بی ارزش باشه که آب دماغت بی ارزشه‌.فکر کن دوست پسرته اینقد گیر نده‌‌.میدونی ته این گیر دادنا چی میشه‌‌.میره خونه ی مامانش  به بهانه ی سرزدن ساعتها میشینه نگا میکنه.بعد هم فیلم میبینه هم مامان کرامشون تو زندگیتون سوهان روح میشه.مشکلاتت دوبرابرمیشه‌‌.میدونم سخته.من خودم زنم‌ولی فکر کن ۷۰ درصد مشکل منو دارن‌.اونوقت برات خیلی راحت میشه‌‌.مردا رو به حال خودشون بزارین کاهی ....برای بدنتون بی نهایت بی نهایت احترام قایل باشین.اکر آدم حسدودی هستی هیچ وقت باهاش فیلم نکاه نکن.تحملش سختر میشه.فقط رو عزت نفست کار کن.یه بار که مچش رو گرفتی خیلی آروم منطقی و جدی بگو بد نیست یکم احترام منو دلشته باشی ،دیگه ازم توقعی تداشته باش.تمام بقیه ی حرفا همش الکیه.فیلم ها رو حذف نکن‌.وارد خلوتش نشو‌.بااین کارا فقط خودت رو تحقیر میکنی.جاش فقط روی بانکداریه عاطفی کار کن.بشو صمیمی ترین دوستش.کاری به خلوتش نداشته باش.اشکالی نداره یه بار بگی این فیلما بده دو بار بگی بده ولی زیاد نگو.توجه رو گدایی نکن

حرف اونایی که می گن ماهم با شوهرامون نگاه می کنیم اصلا" برای من قابل هضم نیست به نظر من محیط خونه خی ...

عزیزم خیلی وقته از موضوعت میگذره.

من الان دچارش شدم وچندین بارم باهاش دعوا کردم ،فایده نداره.شما راهی پیدا کردی؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدون نیاز به همسرت شاد باش.کم کم روت حساس میشه.اینکه مثه کنه به من چسبیده بود چی شده یه مدتیه.شک نکن ...

من 10ساله این مشکلو دارم... حرفاتون رو با هق هق خوندم... به نظرم راست میگین... من خودمو فراموش کردم... به خاطر اشتباه اون چه کارها که نکردم.... منو به خودم آوردی... حتما انجام میدم عزیزم.... این دردیه که به کسی نمیتونی بگی... خواهرانه حرفات به دلم نشست... 

سلام.منم همین مشکلو دارم.قبلاتاوقت گیر میورد تو گوشیش فیلمای سوپر میدید شوهرم.بازبون خوش.علمی غیر عل ...

مطمئن باش وقتى شوهرت ميگه گوشى شخصيه با زن ديگه داره بهت خيانت ميكنه خيالت راحت

من هركيو ديدم شوهرش گفته بهش گوشى خصوصيه داشته خيانت ميكرده براى منم اين اتفاق افتاد

به نظر من اصلا" اصلا" لزومی نداره یه مرد متاهل این جور فیلم ها رو ببینه حالا می خواد رابطش رو بهتر ک ...

گند بزن به خلوتش

تنهاش نزار 

حتی وقتی داری بکارات میرسی از بالاسرش رد شو بزا استرس داشته باشه

در ضمن نشون دادن حسادت هم مردا رو سرد میکنه‌خیلی راحت با اعتماد به نفس بالا‌ از کنارش رد شین‌.شما دق ...

آفتاب جون میشه درخواست دوستیمو قبول کنی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️