2777
2789
هر ایده و هر پوشش جذابی هم بگید داشتم کلا" مشکل درونی داره می دونم خودشم بدش می یاد و یه جور عادت شده واسش تو مجردیش چون تو قید و بند بوده با این جور چیزا خود ارضایی می کرده ولی چه فایده دکترم که نمی یاد می گه من خوبم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بعضی مردها ذاته اینجورین
من یه دوست داشتم که هیچی کم نداشت خوشکل.تحصیلات بالا.هیچ چیز هم برای شوهرش کم نمی ذاشت
اما یه سال پیش شوهرش با یه خانوم به شمال رفته بود که لو رفتند و الان با یه بچه از هم جدا شدند
همسر عزیزم.بدون گذرنامه از خیالم عبور خواهی کرد،مهربانیت را مرزی نیست …********

دختر و پسر گلم شما بزرگترین هدیه خداوند به زندگیمان بودید.خدایا شکرت.
حالا خداروشکر با زنای دیگه رابطه نداره

من یکی رو میشناسم که هم با زنای دیگه اس هم فیلم و عکس می بینه تازه زنش عینه ماه می مونه
کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

من هیچ وقت شوهرم رو به خاطر این کاراش که تو روح و روان من تاثیر گذاشته نمیبخشم.خیلی هم پررو هست که چرا این حرفها رو به من میگی.
وقتی قلبت کوه آتشفشان است چگونه انتظار داری در دستانت گل بروید؟
ولی به نظر من هر چی آدم سخت بگیره بیشتر طرفش می ره
باید منطقی بهش حالی کنه که درست نیست

تیرامیسو شوهر من هم مشکل زودانزالی داره
اما هیچ موقع از این فیلمها نمی بینه
وقتی خسته نباشه و حوصله داشته باشه اصلا برام کم نمی ذاره
سعی می کنه اول من و بعد خودش

بله عزیزم من هم این مشکل رو دارم خیلی روم تاثیر گذاشته ولی چیزی که اذیتم میکنه پررو بودن شوهرم هست که هیچ وقت قبول نداره که کار اشتباهی میکنه.تحصیل کرده هم هست باور کنید هر وقت میره پای لب تاپ من تمام بدنم میلرزه.خیلی داغونم.
وقتی قلبت کوه آتشفشان است چگونه انتظار داری در دستانت گل بروید؟
2810