2777
2789
عنوان

با خواستگاری با این شرایط چیکار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 92 پست

نمیدونم....باید فکر همه جاش کنی...

فردا پس فردا پدرش پیر میشه نیاز ب نگهداری داره اونوقت از تو توقع دارن ک نگهداریش کنی

لباس باید بشوریی،غذا بزاری جلوش....😑

بعد حالا اگ پدر شوهرت فضول هم باشه ک تو زندگیت دخالت کنه نابود میشی😩

من باشم قبول نمیکنم چون داشتن خونه مستقل و بدون سربار جزو ملاکای اصلیمه واسه ازدواج

میشه برای حل مشکلاتم 5 تا صلوات مهمونم کنی؟💚     وزن شروع70 وزن جدید55  وزن هدف 50  قد157.#من_میتوانم💪💪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله درسته جنگ اول به از صلح آخر منم دارم درس میخونم صد در صد قراره شاغل بشم من نمیدونم فردا قراره ...

زرنگ باش بعد رفتنت برا پدر زن بگیر اینجوری هم کارای اون از سرت باز میشه هم پدر شوهرت دوست داره 

بله درسته جنگ اول به از صلح آخر منم دارم درس میخونم صد در صد قراره شاغل بشم من نمیدونم فردا قراره ...

عزیزم به نظر من اول با این آقک مدتی صبحت کن اخلاق شخصیت و همه شرایطشونو بررسی کن اگه مورد قبولتون بود  بحث استقلال محل زندگیتونو مطرح کن اگه قبول کردن که هیچی خوشبخت باشید اگه نه به نظر من شمام قبول نکن چون هرچقدرم خونواده موجه و خوبی باشن زندگی این شکلی پر دردسر هست

منم از این موضوعش بدم میاد

نه بابا برعکس ته تغاریا خیلیم مهربونن خوشبخت بشین انشالله🙏

انسان خوبی باش ولی وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂ الهی یهویی همونی ک دلتون❤میخواد بشه                                اگه ی وقت حرفی چیزی گفتم ک ناراحتتون کردم بدونید بی منظور بوده و بادلای مهربونتون ببخشیدم🤦‍♂️🌹🙏

والا زندگی تو یه خونه با مادر شوهر یا پدر شوهر به هر حال سختی داره چون به هر حال انتظارا از تو بالا میره.به خصوص که خواستگارتم تا الان با پدرش بوده.بگو اگه امکان داره خونه جدا بگیره.البته خوبه بتونی محبت کنی ولی متاسفانه بقیه پرو میشن.اگه یه موقع نتونی دلخور میشن.

اگه شرایطش خوبه قبول کن از اول هم رودست بقیه نده وقتی بچه هاش میان خودشون بپزن بخورن وجمع کنن وقتی تنهاس شما غذا براش ببر.سعی کن زنش بدین پیرمرد هم بدشنمیاد هم شماراحت میشین هم پیرمرد

یا رب العالمین
منم از این موضوع نگرانم

قبل از این چکار میکردند ؟ دو تا مرد بودند دیگه . اگه از دختر و پسرهای خودش اومدند که حتما خوشون میپزن و میخورند . اگرم غریبه اومد زنگ بزن به دختراش بگو مهمون برای پدرتون اومده من بلد نیستم برای چند نفر غذا بپزم یا خونه نیستم بیان کمک پدرتون . اون ها اگه خانواده فهمیده ای باشند خودشون میدونن که وظیفه عروس نیست ولی به هرحال بعضی کارها گردن تو میافته چون نزدیک پدرشون زندگی میکنی . فکر کن پدر خودته تا حدی کمک کن ولی جوری که وظیفه نشه برات 

پدرش لابد ازدواج میکنه ولی درکل تو یه ساختمون زندگی کردن خوب نیست بخوای نخوای درگیر میشی 

به خودش.ایشون اگر قراره همسر شما بشن شما باید بتونی از الان همه خواسته هات رو بدون نگرانی بهش بگی.مق ...

ممنون از راهنماییت عزیزمصد در صد اینطوری براشون عنوان میکنم

امیدوارم هرچی به صلاحه همون بشه