2777
2789
عنوان

با خواستگاری با این شرایط چیکار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 92 پست
موندم چطوری مطرح کنم که تو دید اول پررو بنظر نیام

بگو من ترجیح میدم مستقل زندگی کنم تا مشکلی پیش نیاد خدایی نکرده.

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ته تغاریا معمولا از مادر یا پدرشون باید مراقبت کنن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

برا باباش زن بگیر😂

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
چطوری بگم؟؟به خودش بگم یا خانواده اش؟؟

به خودش.ایشون اگر قراره همسر شما بشن شما باید بتونی از الان همه خواسته هات رو بدون نگرانی بهش بگی.مقدمه چینی کن و دلایلتو بگو ولی نه جوری که جبهه بگیره که آره شما نیومده علیه خانوادش گارد گرفتی.مثلا بگو استقلال از همه جنبه ها براتون مهمه.و این مستقل بودن شامل خونه مستقل هم میشه.بگید نگرانید که بعدها یک موضوعی پیش بیاد خدایی نکرده باعث ب وجود اومدن سو تفاهم و ناراحتی بشه

دل مرنجان که ز هر دل به خـدا راهی هست🍁🍁هر که را هیچ به کف نیست، به دل آهی هست...😊💔