2777
2789
عنوان

خانم خوشگلایی که میخوان عشق رو دوباره تو زندگیشون بیارن بیان یه لحظه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 222469 بازدید | 8202 پست
سلام من ۲۱سالمه و پنج ساله ازدواج کردم 😍😍😍 و تازه باردار هستم 😇 توی این پنج سال بالا پایین های ...

خواهش میکنم 

باعث افتخار منه در کنار شما بودن 

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂

سلام گلبوته جون چقدر خوشحال شدم که تایپیک شما دیدیم من همیشه شما رو خاموش میخوندم تازه یه هفته عضو شدم چون یه مشورت های رو از رویا جون میخواستم و خیلیی بهم کمک کرد 

منم از شمالم 

یه پسر ۱۸ ماه دارم  و ۴ ساله ازدواج کردم

میخوام باشی باشم❤تا دم مرررگ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مثلا بغلم کنی و کنار گوشم آهسته بگویی:

بیخیالِ تقویم ها نازخاتونم!

دامن گلدارت را که بپوشی، بهار می شود...

روسریِ‌ آبیت را که سر کنی، بهارتر!

مثلا سر روی شانه ات بگذارم و با ناز بگویم:

فروردین و مهر و اسفندش چه فرقی دارد وقتی بهار آغوش شماست آقا، اصلا به رفت و آمدِ این فصل ها اعتباری نیست، بهار خودِ خودِ شمایی حضرت دلبر!

مثلا یک عمر بهارم باشی...

مثلا چهارفصل بهارت باشم

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
بیشتر ببینید
نه خوب نمیشه 15سال هرچی بدی هم میکنن بازم عاشقشونه توهمه سختیاش کنارش بودم ولی هیچ وقت ندیده خیلی دخ ...

من بعد از تغییر سعی کردم محیط زندگیم رو شاد کنم 

بی نهایت به همسرم احترام گذاشتم 

هر روز بهش گفتم که بهش افتخار میکنم 

رفت و آند با خانواده همسرم رو رفته رفته کمتر کردم ولی تلفنی کم و بیش جویای احوالشون بودم که فکر نکنن ناراحتی ای وسط هست 

هر وقت میرفتم خونشون دیگه مثل سابق پرحرفی نمیکردم ، یه گوشه مینشستم و با لبخند شنونده حرفاشون بودم 

اصلا اظهار نظر نمیکردم 

تا ازم سوال نمیپرسیدن حرفی نمیزدم .از خانوادم میپرسیدن فقط میگفتم شکر خوبن سلام دارن خدمتتون 

در حد لزوم کمک میکردم ، از اول هیچ وقت با کار کردن خونه اقوام شوهر هلاک نکردم 

سعی میکردم با دخترم بازی کنم و باهاش سرگرم باشم تا ساعت بگذره برگردم تونه 

این رفتاری که پیش رو گرفتم باعث شد متلک گفتن ها کمتر بشه و از هر رفتارشون ناراحت نشم یا بهم برنخوره 

اگر هم چیزی ناراحتم میکرد به خودم قول داد از شوهرم تقاص پس نگیرم 

سعی میکردم فراموش کنم ، نیام خونه که چرا خواهرت بهم اخم کرد یا مادرت بهم محل نزاشت 

و این باعث میشد دعوا ها و بحث هامون به حداقل برسه

من بعد از تغییر سعی کردم محیط زندگیم رو شاد کنم  بی نهایت به همسرم احترام گذاشتم  هر روز ...

من ۱۰روز باید اونجا بمونم .دیسک کمر دارم خداشاهده ظرفاشونو من میشورم اینبار انقد فشار اوند بخم نشستم سیر سیر گریه کروم

گلبوته عزیز خوشحالم دوباره تاپیک زدی من از بهمن پارسال با تاپیک شما پیش رفتم.با اینکه ازدواجم عاشقانه بود ولی کمی احساس سردی بینمون بود .اما وقتی با خانم خوشکلا پیش رفتم منو شوهرم برگشتیم به یازده سال پیش همون قدر عشقو علاقه.فقط میخواستم از صمیم قلبم ازت تشکر کنم بدون اینکه بدونی زندگیای زیادی رو تغییر دادی.امیدوارم زندگیت پر از سلامتی و عشق باشه

سلام گلبوته جون چقدر خوشحال شدم که تایپیک شما دیدیم من همیشه شما رو خاموش میخوندم تازه یه هفته عضو ش ...

سلام زهرا جان خوشبختم از آشنایی  با شما بانو 

رویا جون واقعا نعمتی برای همه ی ماست ، امیدوارم هم خودشون هم خانواده ی عزیزشون در سلامتی و خوشبختی کامل باشن 

و امیدوارم باز هم مثل همیشه کنارمون باشن ❤

@roya_am    بزرگوار میدونین که تاپیک های ما بدون شما لطفی نداره 🌹