2777
2789
عنوان

بچه ها شده ی مردیو خیلی دوس داشته باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 54 پست

نه واقعاا ندیدم تو سرنوشت من هرچی مرده میرهه رل خواستگار عسق که رفت بماند دوماه برادرخوندمم نامرذی کرد گذاشت رفت دلم خونه دارم روانی میشم اخهه برادر برهه خیلی حرفه از بقیه انتظاری ندارم 😭😭

نائب،استیجاری                                                          خانما اگه کسی خواست  من برای تمامی ذکر ختم وچله ها نائب میشم برای امرار معاش با کمترین هزینهه وگزارش خوندن هم داده میشه                                                      خودتونم نیاز نداشتین به بقیه معرفیم کنید اجرتون بامادر سادات مجردم بیکارخرجیم دربیادایدی ایتا وتلگرام برای هماهنگی :misleni0@

بیشتر ببینید
نه نشده من يكي اول غاشقم شد تلاش كرد محبت كرد من ديوانه وار عاشقش شدم ولم كرد گفتم چرا؟اون همه فيلم ...

واای چقدر مثل منه سرنوشتت

اکثر ما برای چیزهایی میجنگیم که ابتدایی ترین داشته های دیگرانه و این یه تراژدیه :)

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوش بحالت مرد حامی بهت بهترین احساس هارو میده احساس لطافت احساس زنانگی احساس شاد بودنبهش گفته بودی ا ...

اره تو شرایط بدم کنارم بود همه چیو میدونس فقط میترسید بهم بگه دوسم داره ک بعد چند روز فهمیدم اکسم هم با من بوده هم با یه دختر دیگه ک کلا از ذهنمم پاک شد و با خیال راحت اومد بهم گف که دوستم داره،اره واقعا مرد حامی زندگیه یه دخترو تغییر میده،از وقتی ک باهاش اشنا شدم تا همین الان حسمون نسبت بهم تغییری نکرده و مثل روز اولیم،مرد حامی باعث میشه خودتو دوست داشته باشی:))

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.

تو گروه تلگرام اشنا شدیم،من حالم اوکی نبود یه رابطه سمی رو‌تموم کرده بودم ودوسالی بود داشتم با خودم ...

منو همیشه سرزنش میکرد یعنی هرکاری میخواستم بکنم نه میاورد فقط بلد بود بگه نه نه نه نه نه

زنانگی و لطافتو در من نابود کرد 

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم   

بیشتر ببینید
منو همیشه سرزنش میکرد یعنی هرکاری میخواستم بکنم نه میاورد فقط بلد بود بگه نه نه نه نه نهزنانگی و لطا ...

همچین ادمای سمیی چون خودشون تو زندگیشون هیچی نیستن باعث میشن اطرافیانشونم همین حسو داشته باشن،نباید اجازه همچین رفتاریو بدی ب هر ننه قمری.

نه نشده من يكي اول غاشقم شد تلاش كرد محبت كرد من ديوانه وار عاشقش شدم ولم كرد گفتم چرا؟اون همه فيلم ...

وای وای قیافه ممد امد جلو چشممم وایییی تازه فکر کن یه بار تب داشت منه خر پاشویش کردم😐

اره تو شرایط بدم کنارم بود همه چیو میدونس فقط میترسید بهم بگه دوسم داره ک بعد چند روز فهمیدم اکسم هم ...

واقعاااااا خوشبحالت ک مرد حامی کنارته

طرف من یک خودشیفته به تمام معنا

اقایون شعور داشته باشن وقتی میام اینجا دردو دل میکنم درخواست دوستی ندن وگرنه عکس میفرستم میدم نی نی یار تعلیقتون کنه  خوش رقصی و حمایتای بی کران ی سری خانمای اینجا در دفاع از پسربچه های فیک خاله زنک متوهم اینجا هم ک سالهاست منشاش رو میدونیم پس ب هیچ وجه اینجورزنا منو ریپلای نکنن چون فکرای خوبی راجبشون نمیکنم البته ی دوست عزیزی کلمه خوش رقصی رو اینجا واسشون بکار برد و من یاد گرفتم قبل از اون خودم ی کلمه دیگه میگفتم   

بیشتر ببینید
هنوز باهاشی؟

کات کردم باهاش از سر اجبار

تا اخر عمر ک نمیتونم هرروز گریه کنم 

گریه از بی عاطفه بودنش 

از سرد بودنش

از بی توجهی هاش

از پیام ندادناش

کلا هیچ کاری برای رابطمون نکرد هیچکاری

بیشتر ببینید
کات کردم باهاش از سر اجبارتا اخر عمر ک نمیتونم هرروز گریه کنم گریه از بی عاطفه بودنش از سرد بودنشاز ...

وقتی هیچ تلاشی برای رابطتون نکرد و تنهایی جنگیدی ینی دوستت نداشته،وقتی یکی دوست داشته باشه هیچوق دلش نمیخاد ناراحت باشی،بلدته،از ادمای سمی دوری کن،دقیقا نمیشه همش گریه کرد نبودنش یروزی تموم میشه ولی بودنش و هرلحظه اذیت شدن ارزششو نداره.

من ۵ شنبه بیاد میشه ۳ هفته که کات کردش باهام

از همه جا بلاکم عکسام بیو همه چی ورداشته شده

تو فامیلشون همه منو نامزدش میدونن خیر ندیده 

فقط سر اینکه با رفیقای دوزاریش بیشتر باشه اسبشو فروخت باهاش ده تا خر خرید دورش شلوغه ولی با خر

بدیش اینجاس اول اون منو میخواس:)

حالا این ادم تو روی من حالم ازت بهم میخوره حال دلم باهات خوب نیس دست سرم ور دار منو تو اخلاقامون بهم نمیخوره

مامانش پریروز دعوتم کرد خونشون نهار اینا بخوریم خودش مغازه بود گفتم مامان نهارو بده من ببرم براش زنگ زد بهش 

گفت داره برات میاره از پشت گوشی یجور گفت نه نه نه 

دختری ام نیومده تو زندگیش بگم خیانته یا نه چون ادم بشدت پول دوستو رفیق بازیه مطمعنم اگه انور بود همجنسگرا میشد😂

یه چک ۸۰۰ میلیونی داشت هی نگران اون بود 

بخاطر غرای من کات کردیم

اخه به من میگفت حال ندارم باهات بیام بیرون بعد یک ساعت دیگه با رفیقاش دم مغازه خوب زورم میومد میگم حال نداشته باشی باید برای همه نداشته باشی  

من ۵ شنبه بیاد میشه ۳ هفته که کات کردش باهاماز همه جا بلاکم عکسام بیو همه چی ورداشته شدهتو فامیلشون ...

کیس من از مال تو ام سمی تر بود بخدا

بیشتر ببینید
ماله تو چندوقته رفته

چند روزی میشه خودم کات کردم دیگ

یک هفته حدودا

ولی قبلش هزاران بار کات کرده بودیم من ساده دلتنگش میشدم پیام میدادم

بیشتر ببینید