2777
2789
عنوان

خانم خوشگلایی که میخوان عشق رو دوباره تو زندگیشون بیارن بیان یه لحظه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 222319 بازدید | 8202 پست
من بعد از تغییر سعی کردم محیط زندگیم رو شاد کنم  بی نهایت به همسرم احترام گذاشتم  هر روز ...

سلام گلبوته جان خوب هستین،برای منی که باخانواده شوهریجازندگی میکنم چه راهکاری دارین

عشقای زندگیم همسرمودخترم😘😘❤❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام اگر کسی هست به منم کمک کنه

من اوایل زندگی هزار و یک مشکل داشتم من و‌شوهرم با عشق ازدواج کردیم اما شوهرم از روز اول عقد رفتارش تغییر کرد و تا سه سال با بی توجهی، دعوا و دروغ و خیانت منو اذیت کرد الان خیلی بهتر شده فقط یه مشکل بزرگ دارم اونم اینه که حتی هزارتومن به من پول نمیده من باید کار کنم و خودم پول در بیارم در غیر این صورت هیچی پول ندارم حتی برای رفت و آمد یا خرج های ضروری...چه کار کنم؟!من دلم میخواد مثل بقیه زندگی کنم دلم میخواد کار نکنم و بتونم بچه بیارم چطوری ازش پول بگیرم همه راه ها رو هم رفتم حتی مشاوره

یه مدت کار نکردم،یه مدت قهر کردم، گفتم طلاق، یه مدت مهربون شدم و هرکاری واسش انجام دادم هیچ کدوم جواب نداد

#سیاست_خانومی

خیلی از خانما  میگن که ما با مادر شوهرمون مشکل داریم ،توی زندگیمون دخالت میکنه  و یا میگن که پشت سرمون حرف میزنن یا جلوی شوهرمون  یه چیزی میگن که باعث ناراحتی میشه ولی نمیتونیم چیزی بگیم و یا.......😊

اول اینکه شما باید سیاست زنانه رفتار کنی عزیزم تو جمع که نباید یهو بپری به مادر شوهر جواب بدی یا حرررررص بخوری که ایجور شد اوجور شد!

اصلا هرچی که شدا شما احترام نگه دار هیچی نگوووو🚫 .

چرا ؟؟؟؟ 👇👇👇

اگه بخواین فوری جواب بدید و جبهه بگیرید اونوقته که شوهرتونم میگه که بلهههههه مادرمون یه حرفی و زد و ببین زنمون نتونس یکم جلو خودشو بگیره و بگه بزرگتره !!!😡

اینجور میره طرف مادرش و اونوقته که شما میاین از شوهرتون گله میکنید ...😔

.  چیزی نگیییید تا همسرتون بفهمه که مادرش داره اشتباه میکنههههه❤❤

. 👈 کلاااااا سعی کنین تو زندگی زیاد حرص نخورین

این ضعف ماست که نسبت به خانواده شوهر حساسیت نشون بدیم ...

. . 👈بزارین پشت سرتون حرف بزنن خانما جای کسی که پشت سر ادم حرف میزنه دقیقا همون جاست،پشت سر ادم!!!!!!❤❤

این پست رو فقط برای خانم هایی گذاشتم که مادر شوهرشون واقعا توی مسائل زندگیشون دخالت میکنه 💞💞

من مجردم اما ان شالله پدرم راضی بشه عشقم بیاد خواستگاری منم به جمع متاهل می پیوندم😅😅

این تاپیک خیلی خوب بود ذخیره کردم ان شالله سر وقت بخونم برای اینده 😍

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
نورا جان حتما برگرد و از اول تاپیک رو بخون  خط به خط چیزایی که گفتم رو انجام بده  بدون ل ...

گولبوته جان سلام اگر هنوز هم تو نی نی سایت موندی ازت خواهش میکنم جوابم رو بده و درخواست دوستیم رو قبول کن چون واقعا بهت نیاز دارم 

این نیز بگذرد