2777
2789
عنوان

خانم خوشگلایی که میخوان عشق رو دوباره تو زندگیشون بیارن بیان یه لحظه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 222496 بازدید | 8202 پست
درود عزیزم  چرا میخوای جواب همه رو بدی ؟ چرا باید جواب همه چیز رو  بدی؟ اتفاقا دلیل این ...

عزیزم بحث جواب دادن نیس موضوع خیلی بزرگ تر از این حرفاست من قصدم جواب دادن به همه نیس و اکثرا شخص خاصی هس که وقتی نمیتونم قاطع جواب اونو بدم بعدش روی زندگیم و رابطه ی من و همسرم به شدت تاثیر میزاره وقتی هم که رو موضوع زوم نمیکنم فراموش میکنم که اگه این سری اون فرد دخالت کرد چی بهش بگم یا چی کار کنم شوهرم هم اصلا نمیخوام جلو بندازم

عزیزم بحث جواب دادن نیس موضوع خیلی بزرگ تر از این حرفاست من قصدم جواب دادن به همه نیس و اکثرا شخص خا ...

عزیزم پستت خیلی گنگ هست 

خوب فرق میکنه اون شخص کی باشه 

چه سنی داره 

هر کس رفتار خاصی رو میطلبه

گاهی باید طرف رو نادیده بگیری 

اگه پدر و مادر باشه احترام باعث میشه جور دیگه برخورد کرد 

ولی هر جور شما توجیهش کنی 

من احساس میکنم خودتو خیلی درگیرش کردی 

شایدم بخاطر بارداری حساس شدی روی مسائل 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پستت خیلی گنگ هست  خوب فرق میکنه اون شخص کی باشه  چه سنی داره  هر کس رفتار خ ...

نمیدونم واقعا منظور مادرشوهرمه عزیزم چی بگم یه خورده که وامیدم وبه اسم احترام چیزی بهش نمیگم برا آب خوردنم هم تعیین تکلیف میکنه من هم که نمیتونم مثل خودشون قاطع حرفم رو بزنم

نمیدونم واقعا منظور مادرشوهرمه عزیزم چی بگم یه خورده که وامیدم وبه اسم احترام چیزی بهش نمیگم برا آب ...

خوب چرا دوست نداری شوهرت جوابشو بده 

نمیگم ایراد بگیری و گله کنی 

از جانب خودت بیانش کن 

کم کم شوهرت خودش جوابشو میده

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
بیشتر ببینید
خوب چرا دوست نداری شوهرت جوابشو بده  نمیگم ایراد بگیری و گله کنی  از جانب خودت بیانش کن& ...

درسته عزیزم باید این کارو بکنم خسته شدم از این همه تنش و استرس احساس میکنم وقتی من مشغول جواب دادن به مادر شوهر هستم از شوهرم کلا غافل میشم و اونم به قول خودت بر میگرده به تنظیمات کارخانه😥😥😥

درود عزیزم  چرا میخوای جواب همه رو بدی ؟ چرا باید جواب همه چیز رو  بدی؟ اتفاقا دلیل این ...

رویاجون منم  😞نمتونم جواب اعصابم خوردمیش احساس میکنم میگن بی زبونه هی خودمو باجاریم مقایسه میکنم 😕

هی فک میکنم میگن زرنگ نی 

راه حلی ندارین😭

خسته نباشی عزیز دلم  حتما یه تایمی بعد از ظهر برای استراحتت بزار مریم جان

سلام عزیز منم امدم توتاپیکتون میشه بهم کمک کنید خیلی مشکل دارم درخواست دوستی هم دادم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
خوب چرا دوست نداری شوهرت جوابشو بده  نمیگم ایراد بگیری و گله کنی  از جانب خودت بیانش کن& ...

سلام رویاجان خسته نباشید اگر میشه کمکم کنید خیلی مشکل دارم تاپیک شماروهم خوندم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

سلام گلبوته خانم عزیز، ی دنیا بابت این تایپیک های عالیییییی تون ممنون واقعا ❤️ یه سوال داشتم ازتون. اگه میشه دوستی منو قبول کنین 🦋💫

خوشکل خانوما میشه یه صلوات مهمونم کنین ،بگین بهم تا منم بفرستم براتون 😚♥️

سلام

اينقدر حالم خرابه و اينقدر غرورم له شده ك باورم نميشه

من ب شوهرم شايد حق بدم ولي پس حق من چي؟

تا حالا چندين بار گفته فقط ب خاطر بچه داره اين زندگي رو تحمل ميكنه ديشب بهم ميگه حتي از حرف زدنت حالم ب هم ميخوره

برام كم ميزاره احساسي خيلي زياد

من بهش وابسته ام و اين باعث شده طوري رفتار كنم ك هيچ ارزشي برام قائل نباشه 

سلام گلبوته جون خيلي خوشحالم که ديدم تاپيک زدي و بخاطر همين امروز عضو شدم ممنون ميشم منم تو جمعتون ق ...

سلام جانم خوش اومدید به جمعمون 

تو تاپیک زیر فعالیت داریم ، بیا اونجا گل دختر ❤

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2672460/برنامه-ی-روزانه-برای-ملکه-ها?postId=156775126

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂
عزیزم پستت خیلی گنگ هست  خوب فرق میکنه اون شخص کی باشه  چه سنی داره  هر کس رفتار خ ...

رویا جان گلبوته جان میشه لطفا به منم کمک کنید دیگه داره همه چی تموم میشه

تو پست قبلیم گفتم شوهرم منو سیاهو کبود کرد ولی نرفتم پزشک قانونی الان چند روزه خونه غذا نمیخوره امروزم رفت خونه مادرش غذا بخوره 

همش تهدیدم میکنه که طلاقت میدم اما هنوز ب هیچکس نگفته حتی خانواه خودش 

من فقط صبحا براش لقمه میگیرم ومیخوره اما ناهار اینا درست میکردم نمیخورد منم دیدم داره هی حروم میشه دیگه درست نکردم 

رویا جان من اصلا خانوادم حمایتم نمیکنند واون اینو فهمیده میگه من طلاقت میدم خانوادت از خونه میندازنت بیرون 

من خیلی نادون بودم تا الان اصلا هیچ کدوم از چیزایی ک میگید رو حد کم هم انجام ندادم خیلی ساده بودم من اول اشنایمون تو نگاه اول اصلا ازش خوشم نیومد ولی اون عاشقم شد وبعدش کم کم منم بش علاقه مند شدم اما الان دوتامون از هم متنفر شدیم توروخدا بگو چیکار کنم داره همه چی از هم میپاشه فک کنم اینبار تصمیمش جدی باشه برا طلاق 

نمیدونم چیکار کنم حالم خوب نیست 

توروخدا بگید چیکار کنم ؟؟