2777
2789
عنوان

خانم خوشگلایی که میخوان عشق رو دوباره تو زندگیشون بیارن بیان یه لحظه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 222473 بازدید | 8202 پست
گلی جونم از کی ان شاءالله برنامه میذاری؟ 

خیلی زود 

ولی خب دوست دارم بدونم بچه ها دوست دارن چه کارهایی انجام بدن 

دوست چالش ها چی باشه 

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂
خیلی زود  ولی خب دوست دارم بدونم بچه ها دوست دارن چه کارهایی انجام بدن  دوست چالش ها چی ...

ان شاءالله گلم 

منتظرم  ان شاءالله با برنامه هاتون بتونم خودمو درست کنم عزیزم 

😘😘😘😘

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی زود  ولی خب دوست دارم بدونم بچه ها دوست دارن چه کارهایی انجام بدن  دوست چالش ها چی ...

گلبوته جان برای فردا برنامه نمیذاری؟بنظرم تاانگیزه داریم شروع کنیم😍

ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚

سلام دوستای گلم انشالله همتون خوشبخت بشیددوستان من 4ساله ازدواج کردم ویه دختر3ساله ام دارم مشکلم اینه که شوهرم هرازگاهی متلایه هفته 10روزخونه میمونه وسرکارنمیره بااین حال که قبل ازعروسی مرتب سرکارمیرفت نمیدونم مشکل چیه همین سرکارنرفتن باعت دعواودلخوری وقهرمیشه لطفا کسی راهکارمیدونه کمکم کنه ممنون

فاطمه جان من هر کاری از دستم بر بیاد برای کمک به شما انجام  میدم  اگر دوست داری و امکانش ...

همسرم ۲۶ منم ۱۹

راستش اوضاع من خیلی پیچیده س....همیشه تا دیروقت میموند پیش دوستاش گاها منو تا ساعت سه نصفه شب ول میکرد نمیومد.... ببخشید میگم اما مثلا مواد مصرف میکرد بهونه ش هم این بود برای رابطه می‌کشه بازم معذرت میخام رک میگم....یا خرجی نمیداد خسیس بود.‌.بددهنه بشدددت....پیش پدرش کار میکنه اما نه پولی میگیره نه به من پولی میده اعتراضی هم کردنی میگه تو کار منو پدرم دخالت نکن....دیگه تو تل.گرام دیدم با دخترا چت می‌کنه....دفعه اخرم دختر ابجیاش خونه ما بودن گفتن بیاید سر به سر دایی بذاریم منم میخواستم ببینم بازم خیانت میکنه یانه (اخه قول داده بود دیگه تکرار نکنه)که دیدم نه بدترم شد... هرچند که میزنع زیرش میگه فهمیدم شما بودید...به هرحال با بزرگتر هاش اومد....گفتن درست میشه...الان مشکلم اینه که فقط بحث میکنیم باهم...عادی حرف میرنیم صدامون می‌ره بالا...دیگه مواد نمی‌کشه تا دیروقت هم بیرون نمیمونه خسیسی هم نمیکنه تو این یک هفته

💙کنکوری1400✌🤓
همینکه بحث ندارید خیلی خوبه  مستقل شدنتونم نشون میده شما پیروز شدی  کافیه سعی نکنی بینشو ...

عزیزم اون که تیکه میندازه به من اما من یا جواب نمی‌دم یا تو یه موقعیت که حالش خوبه جواب میدم ،واااای شما چه قدر قشنگ حرف میزنید من اگه اینارو که شما گفتید انجام بدم همسرم خیلی خوب میشه،اما میدونی چیه دوستم مادرشوهرم خیلی رو زندگیم تسلط داره مثلا تو این اوضاع زنگ میزنه به همسرم که پدرت میگه بچه رو که نمیارید حداقل خودت بیا سر بزنم همین باعث میشه همسرم هزار تا فکر کنه آخرشم با من دعوا کنه واقعااا درمونده شدم،ما از زمان کرونا تا الان یعنی از 2 اسفند تا الان نرفتیم اونجا و خونه مادرم 

تیکر تولده دخترم⁦❤️⁩
سلاااااااام به دوستان عزیز و دوست داشتنیم💓💓💓 من نازی هستم 26 ساله یعنی چند ماه دیگه میشم 27 سال ...

البته اینم اضافه کنم 

من از وقتی با تاپیک های گلی جون آشنا شدم خیییییییلی فرق کردم خداروشکر چند ماهه زندگیم اونی که میخواستم شده ان شاءالله بتونم روز به روز بیشتر تلاش کنم و با کمکتون بتونم از وقتم استفاده کنم و شوهرمم خوشحال کنم 🤗🤗🤗🤗🤗

گلی جون ممممممممنون 😘😘😘😘

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓

برنامه فردا🔴🔵⚪🔴🔵⚪🔴🔵⚪

حتما سعی کنید صبح ها زود بیدار شید تا بهش عادت کنید ⏰

خدارو شکر کنید به خاطر داشته هاتون، بخاطر سلامتیتون🙏

شستن صورت 

مسواک 

لباس شیک 👗

موها آراسته 👩

بدلیجات و طلاهاتون رو بزارید💍📿

با خط چشم یا ریمل و رژ لب کمی جلوه بدین به صورتتون💄

و خودتون رو با عطر و ادکلن خوشبو کنید 

صندل یا روفرشی یادتون نره 👡

بعد از صرف صبحانه همراه با شوخی و خنده ، همسر رو با بوس و بغل و آیه الکرسی راهی کنید .

راستی حتما یادتون باشه که بهشون بگید دوسشون دارین 👨‍👩‍👧‍👦💏

خب حالا قبل از هر کاری یه آهنگ شاد بزارید و باهاش حسابی برقصید که هم ورزش باشه و هم انرژی بگیرید ، یک آهنگ کافیه 💃

تا اینجا کارهاییه که هر روز باید انجام بدید

حالا برید سراغ اون کاغذی که دیشب برنامه هارو روش یادداشت کردید🚶‍♀️

هر کاری که انجام دادید روش خط بکشید

- نیم ساعت ورزش یا رقص

- خواندن قرآن روزی از یک تا پنج صفحه

- خوردن ۸ لیوان آب در طی روز ( من توی برگم هشت تا دایره کشیدم ○ و هر لیوان آبی که میخورم توی اون دایره یک ضربدر × میزنم )

- مطالعه کتاب ، حتما روزی چند صفحه کتاب مطالعه داشته باشید ، کتاب های مفید و کاربردی

- تمرین زبان انگلیسی از روی اپلیکیشن learnit ( اپلیکیشن خوبیه ، نصبش کنید و فردا فصل اولش رو کامل یاد بگیرید)

روزی یه فصل و هر روز ده لغت انگلیسی رو روی کاغذ با معنیه فارسی یادداشت کنید و بچسبونید پشت سینک و پشت گاز روی دیوار 

و موقع آشپزی و ظرف شستن سعی کنید حفظشون کنید . اینجوری هم انگلیسی یاد میگیرید و هم به مسائل منفی فکر نمیکنید .

- نظافت ، روزی یک ساعت برای نظافت در نظر گرفته شده 

پیشنهاد من اینه که هر روز گاز و سینک رو باید تمیز کنید ، رخت چرک هارو بشورید و لباس های خشک رو جمع کنید و حالا برنامه ی اصلی👇👇👇

خواهشا خانم ها طبق برنامه پیش بیاید ، تا آخر هفته خونه هاتون تمیز و مرتب میشه ، خودتون رو با کار خونه خسته نکنید 🙏🙏

نظافت روز دوشنبه : 

جارو برقی کل خونه ، حسابی جارو برقی بکشید ، حتی لبه های فرش رو بلند کنید زیرشو جارو کنید 

روی مبل ها، صندلی های ناهارخوری ، زیر میز تلویزیون ، همه جارو حسابی جارو برقی بکشید

بعد از جارو برقی با برس فرش کل فرشاتون رو برس بکشید و هر چی مو چسبیده به فرش رو جمع کنید

ماسک صورت : هر ماسکی که دوست دارید به صورتتون بزارین 

به ناخون دست و پاتون روغن زیتون یا روغن بادوم یا روغن نارگیل بزنید (بهتره موقع خواب اینکارو انجام بدید)

-یه مرطوب کننده تو آشپزخونه و اتاق خواب داشته باشید و دست هاتون رو مرطوب کنید بعد از هر شست و شو 

- در همه حال از دستکش و پیشبند استفاده کنید 

-غذاهاتون رو حتما دیزاین کنید 

-تو بهترین ظرف هاتون غذا سرو کنید 

-سفره خوشگلاتون رو پهن کنید 

شما بیشتر از هر کس دیگه ای لایق بهترین های خونتون هستین 

پس با خانواده لذت ببرید از بهترین ها 😍🌹🌹🌹🌹🌹

دسر : آموزش شیرینی پاپاتیا رو تو تاپیک گذاشتم ، اگر دوست داشتید حتما درست کنید چون خیلی راحته و عکسشو به اشتراک بزارید ، اینم چالش فردا 😍

کتاب هایی که مفیده معرفی بشه 

تجربه های کاربردی گفته بشه 

خواهش میکنم بحث به بیراهه کشیده نشه 

هر صحبت غیر مرتبط در تاپیک ، عزیزان دیگه تذکر نمیدم لطفا رعایت کنید که هدفمند جلو بریم 

و نکته ی دیگه اینکه هر روز گزارش بدید از برنامه روزانه و بقیه ی دوستان فقط لایک کنن، ریپلای نیاز نیست 

خانم ها خواهش میکنم رعایت کنید 🙏🙏🙏

روز خوبی رو براتون آرزو می کنم ❤❤❤❤

سلام به همگی دوستان  و گلبوته ی عزیز  

لیلی هستم ۴۰ سالم تموم شده ولی چون هنوز یه ماه نشده که رفتم تو ۴۱ شما همون چهل حساب کنین تشکر  تقریبا ۱۸سالی هست ازدواج کردم

یه گل پسر دارم که چند روز دیگه میره تویازده سال 

تهران زندگی میکنم 

خوشحالم که تو جمع خانومای بااراده و دوست داشتنی هستم  

عزیزم اون که تیکه میندازه به من اما من یا جواب نمی‌دم یا تو یه موقعیت که حالش خوبه جواب میدم ،واااای ...

نورا جان حتما برگرد و از اول تاپیک رو بخون 

خط به خط چیزایی که گفتم رو انجام بده 

بدون لحظه ای تردید 

در اولین فرصت تو خصوصی باهم بیشتر حرف میزنیم 

من دوست دارم بشنوم که هر کی میاد تاپیکم بگه میدونم موفق میشم و یه یاعلی بگه و بلند شه 

کسایی که کنارم موندم همونایی هستن که یا علی گفتن 

من بالای چند هزار نفر اومدن تاپیکمو رفتن

فقط کسایی موندن که با اراده جنگیدن 

کسایی که در جواب بگن نه نمیشه ، من میدونم اگر اینکارو کنم اون اون کارو میکنه 

من اینو بگم اون اونو میگه ....  اینا دنبال بهونه هستن 

چون قدم گذاشتن تو این راه خیلی سخته و ارادا فولادین میخواد 

چون میدونن آدم جنگ نیستن سعی میکنن با دوتا بهونه و توجیه وجدان خودشون رو آروم کنن و بگن من اگر تلاشی هم میکردم فایده نداشت 

مشکل شما اصلت مسئله حادی نیست ، خیلی راحت میشه حلش کرد 

فقط کافیه بخوای

همسرم ۲۶ منم ۱۹ راستش اوضاع من خیلی پیچیده س....همیشه تا دیروقت میموند پیش دوستاش گاها منو تا ساعت ...

عزیز دلم 

تو این سن کم شرایط سختی رو گذروندی 

شاید من هیچ کدوم از این مشکلات رو تجربه نکردم و واقعا شاید نتونم درکت کنم که چه حس و حالی داری

من تو این دوسال فهمیدم با بحث و دعوا هیچی عوض نمیشه 

فهمیدم باید از راه محبت وارد شد 

فهمیدم باید خودمو بزارم تو الویت 

اول حال خودمو خوب کنم تا بتونم زندگیمو عوض کنم 

شما سعی کن قدم به قدم با اهداف تاپیک پیش بری و باهامون تو هر قدم مشورت کنی 

شاید با توکل به خدا به روز های خوب برسی ❤🌹