برنامه فردا🔴🔵⚪🔴🔵⚪🔴🔵⚪
حتما سعی کنید صبح ها زود بیدار شید تا بهش عادت کنید ⏰
خدارو شکر کنید به خاطر داشته هاتون، بخاطر سلامتیتون🙏
شستن صورت
مسواک
لباس شیک 👗
موها آراسته 👩
بدلیجات و طلاهاتون رو بزارید💍📿
با خط چشم یا ریمل و رژ لب کمی جلوه بدین به صورتتون💄
و خودتون رو با عطر و ادکلن خوشبو کنید
صندل یا روفرشی یادتون نره 👡
بعد از صرف صبحانه همراه با شوخی و خنده ، همسر رو با بوس و بغل و آیه الکرسی راهی کنید .
راستی حتما یادتون باشه که بهشون بگید دوسشون دارین 👨👩👧👦💏
خب حالا قبل از هر کاری یه آهنگ شاد بزارید و باهاش حسابی برقصید که هم ورزش باشه و هم انرژی بگیرید ، یک آهنگ کافیه 💃
تا اینجا کارهاییه که هر روز باید انجام بدید
حالا برید سراغ اون کاغذی که دیشب برنامه هارو روش یادداشت کردید🚶♀️
هر کاری که انجام دادید روش خط بکشید
- نیم ساعت ورزش یا رقص
- خواندن قرآن روزی از یک تا پنج صفحه
- خوردن ۸ لیوان آب در طی روز ( من توی برگم هشت تا دایره کشیدم ○ و هر لیوان آبی که میخورم توی اون دایره یک ضربدر × میزنم )
- مطالعه کتاب ، حتما روزی چند صفحه کتاب مطالعه داشته باشید ، کتاب های مفید و کاربردی
- تمرین زبان انگلیسی از روی اپلیکیشن learnit ( اپلیکیشن خوبیه ، نصبش کنید و فردا فصل اولش رو کامل یاد بگیرید)
روزی یه فصل و هر روز ده لغت انگلیسی رو روی کاغذ با معنیه فارسی یادداشت کنید و بچسبونید پشت سینک و پشت گاز روی دیوار
و موقع آشپزی و ظرف شستن سعی کنید حفظشون کنید . اینجوری هم انگلیسی یاد میگیرید و هم به مسائل منفی فکر نمیکنید .
- نظافت ، روزی یک ساعت برای نظافت در نظر گرفته شده
پیشنهاد من اینه که هر روز گاز و سینک رو باید تمیز کنید ، رخت چرک هارو بشورید و لباس های خشک رو جمع کنید و حالا برنامه ی اصلی👇👇👇
خواهشا خانم ها طبق برنامه پیش بیاید ، تا آخر هفته خونه هاتون تمیز و مرتب میشه ، خودتون رو با کار خونه خسته نکنید 🙏🙏
نظافت روز دوشنبه :
جارو برقی کل خونه ، حسابی جارو برقی بکشید ، حتی لبه های فرش رو بلند کنید زیرشو جارو کنید
روی مبل ها، صندلی های ناهارخوری ، زیر میز تلویزیون ، همه جارو حسابی جارو برقی بکشید
بعد از جارو برقی با برس فرش کل فرشاتون رو برس بکشید و هر چی مو چسبیده به فرش رو جمع کنید
ماسک صورت : هر ماسکی که دوست دارید به صورتتون بزارین
به ناخون دست و پاتون روغن زیتون یا روغن بادوم یا روغن نارگیل بزنید (بهتره موقع خواب اینکارو انجام بدید)
-یه مرطوب کننده تو آشپزخونه و اتاق خواب داشته باشید و دست هاتون رو مرطوب کنید بعد از هر شست و شو
- در همه حال از دستکش و پیشبند استفاده کنید
-غذاهاتون رو حتما دیزاین کنید
-تو بهترین ظرف هاتون غذا سرو کنید
-سفره خوشگلاتون رو پهن کنید
شما بیشتر از هر کس دیگه ای لایق بهترین های خونتون هستین
پس با خانواده لذت ببرید از بهترین ها 😍🌹🌹🌹🌹🌹
دسر : آموزش شیرینی پاپاتیا رو تو تاپیک گذاشتم ، اگر دوست داشتید حتما درست کنید چون خیلی راحته و عکسشو به اشتراک بزارید ، اینم چالش فردا 😍
کتاب هایی که مفیده معرفی بشه
تجربه های کاربردی گفته بشه
خواهش میکنم بحث به بیراهه کشیده نشه
هر صحبت غیر مرتبط در تاپیک ، عزیزان دیگه تذکر نمیدم لطفا رعایت کنید که هدفمند جلو بریم
و نکته ی دیگه اینکه هر روز گزارش بدید از برنامه روزانه و بقیه ی دوستان فقط لایک کنن، ریپلای نیاز نیست
خانم ها خواهش میکنم رعایت کنید 🙏🙏🙏
روز خوبی رو براتون آرزو می کنم ❤❤❤❤