2777
2789

والا من يه برادر زاده دارم ٦ سالشه هنو پوشكش ميكنن شبا😐🤢

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دارم عزیزم اما اینو نمیدونم اخه کوچولون

ولی من تا سه چهار سالگی میخام پوشک باشن 

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...
خدا برات نگهشون داره  جنسیتشون چیه  چهارسال خیلیه

مرسی خوشکلم همچنین شما 

پسرن عزیزم 

اره زیاده شاید فقط شبا پوشک کردم 

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...
خدا نگهش داره  ولی 6سال خیلییییه

اره خب وقتي شاشو و بي عرضس مجبورن ديگه

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘
هم بازی پسرای منن.

😍ای جانم 

اسم گل پسرات چیه 

علی و عباس 🤩🤩🤩

زنده باشن انشالله 😍😍

ابجی شما بازم قصد دارین بعد ک بزرگ شدن باردار شی ؟؟؟

نههههههههههه  زیر همین دو تا روزی 1000بار زایمان طبیعی میکنم

😂😂😂عزیززززم

من اینقدر دختر دوس دارم ک نگووو

😄😅اگ یکی بودن قطعا زودی یکی دیگه میاوردم دختر شه