2777
2789
عنوان

خبر خوش برای کسایی ک زگیل پوستی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 152755 بازدید | 118 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چکارکنم پس فریز کنم یانه   یا لیزر هرکی یه چیز میگه

نمیدونم عزیزم .. ولی از من زیاد شدن با هیچی ام نمیرن سرکه سیب هم میزنم . دوباره دکتر رفتم هیچکاری نکرد  از من تیره هم هستن خیلی ضایع ان ☹

میشه برا خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین .. ۸ ساله ازدواج کردیم خونه نداریم

منم مشکل تو رو داشتم خیلی زیاد شده بود 

با شیره ی انجیر حل شد و کلا رفت 

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 
نمیدونم عزیزم .. ولی از من زیاد شدن با هیچی ام نمیرن سرکه سیب هم میزنم . دوباره دکتر رفتم هیچکاری نک ...

برا من فقط سه تا قسمت مقعد هست، دکتره دیروز گفت بیا بسوزن هفتصد ،امروز برم جای دیگه ببینم چی میگه ،شما تا بحال کدومو انجام دادی

برا من فقط سه تا قسمت مقعد هست، دکتره دیروز گفت بیا بسوزن هفتصد ،امروز برم جای دیگه ببینم چی میگه ،ش ...

من دوبار فریز کردم 

میشه برا خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین .. ۸ ساله ازدواج کردیم خونه نداریم

من زگیل روی واژن داشتم داخل نبود ولی دوتا هم بود هر جا رفتم گفتن فریز و لیزر اخرش خواهرم به پزشک بهم معرفی کردن رفتم اول روی پوستم بی حسی زد که خییییییل درد داشت  بعدشم واسم با کاتر درشون اورد.....و من راحت شدم خدا خیرش بده کلا واسه دوتا زگیلم 150 گرفت

برای از ببن بردن زگیل از سرکه سیب استفاده کنید با پنبه هر روز به زگیلتون بزنید تا پاک شه،یه کم طول میکشه ولی میره،اگه زگیل روی پاهاتونه و خیلی درشته از قطره سالیسیلیک اسید استفاده کنید،البته قبلش دور تا دورش رو با پماد زینک اکساید چرب کنید که پوست اطراف اسیب نبینه 

منم زگیل مسطح دارم دور تا دور ابروهام... لیزر رفتم  فریز کردم اما خوب نشد چیکار کنم نا امید شدم ...

سلام گلم منم دخترن پیشونیش داره فریز لیزر انجام دادبرگشت شما نتیجه گرفتین ازچیزی؟