2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506675 بازدید | 3009 پست
میتونید یه آهنگایی رو که شوهرتون خیلی دوستشون داره روی فلش یا حالا هرچی تو ماشین استفاده میکنه بزنید و وقتی گوششون بده متوجه میشه شما اون کار کردیده نمیخواد خودتون بهش بگید... یا روز مرد و روز تولدش آهنگی همخوانی داشته باشه و بسلیقه خودتون باشه بذارید تا ضبظ روشن کرد پلی بشه
لطفاً انرژی مثبت بفرستید دوقلوی سالم باردار بشم  ...  تو نیکی می کن و در دجله انداز خداوند در بیابانت دهد باز ...خدایا شکرت ☺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُمَ ☺ و آدمی که خدا دارد چه غم دارد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اندفعه گفت قیافه "ت خ م ی ت " ، بپر "ت خ م ش " رو بگیر و بگو کجاش شبیه؟؟؟؟ چند بار اینکارو کنی دیگه از این واژه استفاده نمیکنه
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
عزیزم شمارشون نگفتم که ... دوستی ک مثل برادر باشه حداقل روزی یبار بهش سر میزنه و مدام ... من برای پیست از گوشی شوهرم زنگ زدم زدم به پسرعموش... نگفتم عین من انجام بدید... احساس میکنم حرفا من زیادی توی فاز منفیش برداشت میکنید .... من دیگه نظر نمیدم.
لطفاً انرژی مثبت بفرستید دوقلوی سالم باردار بشم  ...  تو نیکی می کن و در دجله انداز خداوند در بیابانت دهد باز ...خدایا شکرت ☺اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُمَ ☺ و آدمی که خدا دارد چه غم دارد...
نه جدی کاری به حرفا شما ندارم هااا...خدایی کارت خیلی جالب بود من خیلی خوشم اومد...بعدشم رفیق اقای تو میتونه داداشت باشه...کلا من نمیتونم ازین سوپرایزا برا اقام ترتیب بدم
فعلا امضام نمیاد[smiley]s/sm80.gif[/smiley]
ماهک حساس شدیا! بخیال اینکه چقد و چجور تشکر میکنه تو به روی خودت نیار درست میشه، یا با لوسی بگو خودم میدونم خیلی خوشمزه بود! کلا خیلی چیزا رو میشه با لحن بچگانه و لوسی گفت که هم برداشت بد نکنن هم اثر بذاره! دماغت هم شوهرت خوشش میاد دیگه برا کی میخوای بری تغییرش بدی؟!؟! شاید خیلی توی عمل نشون ندادی که حرفش و نظراش چقد برات مهمه، فک میکنم بااینکه ایشون توی ذهنت خیلی اولویت داره توی عمل اکثر مواقع برعکس عمل کردی! ایندفه بنظرم برا موهات عذرخواهی کن ببین چی مشه!
اگر هوشیار نباشید، رسانه ها شما را وا می دارند که از "ستم دیدگان" متنفر؛ و دوستدار "ستم گران" باشید.
خب نارنجی وقتی دوستی که انقدر صمیمی باشه و برادر صداش کنه ، نداره برا خودش تنها برنامه ریزی کن...ک گند زدی فقط خودش باشه خخخخخخخ
بچها یبار اوایل عقدمون با اقام رفتیم ی روستا بیرون شهر خیابونه خیلی خلوت بود بعد مثلا میخاستم سوپرایزش کنم پریدم بوسش کنم....بوسیدن همانا شونم خورد به اینه جلو از جا کنده شد...اقامم ک کلا غلط میزد رو زمین...منم اعصاب خرد نگاش میکردم تا خنده هاش تموم شه هنوزم ی وقتایی برمیگرده میگه یادته زدی اینه ماشینو از جا کندی
فعلا امضام نمیاد[smiley]s/sm80.gif[/smiley]
سلااااام . خواستم بگم یادداشت عاشقانه پشت ساعت ها چسبوندم و هنوز زنده ام خوب پیش رفت
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
2810