2777
2789
عنوان

ایده جالب عشقولانه وجذاب برا متفاوت شدن زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 506667 بازدید | 3009 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطمه عااااالی بود. آفرین خانوم نمونه. من واسه عیدی روز عید فطر یه جعبه کادوی بزرگ خریدم. توشو پر از پوشال کردم. بعد یه عطر کوچیک( میگم کوچیک خودتون تصور کنید منظورم چیه. ازین کوچیکا که ظرفش هم ساده و معمولیه. از این ده تومنیا ) انداختم توش و دادم به آقامون. عطر انقدر کوچیک بود لای پوشالا گم شده بود. خودمم کلی گشتم تا پیداش کردم. ولی خوب بود. خیلی شیک رفته بود سر کار فکر میکرد تو اون جعبه چه هدیه خفنی دارم.

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

خخخخ هم آبنبات چوبی هم لُپ لُپ

اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸     چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸

امروز کنار غذاتون این یادداشت رو بذارین: ذره ذره قلبمو قاطی مواد این غذا کردم و واست غذا درست کردم.

فاطمه جون عالی بود فکر کنم قیافه ی شوهرت دیدنی بوده میگم اون بادکنکه رو توضیح میدی؟ خوشم اومد من ده روز دیگه سالگرد ازدواجمونه شوهرم کادومو پیشاپیش داده.
تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
ممنونم هورام جان .آره خیلی جا خوردن وقتی دیدن .به خصوص وقتی فهمیدن خودم درست کردم .تا چند روز همش صحبتشو می کردند.یه بادکنک خیلی بزرگ خریدم سربادکنک رو با دوتا دستم باز نگه داشتم فقط خیلی آهسته که سوراخ نشه ‌.بعد از یه نفر دیگه خواستم لباس های روبان پیچ رو داخل بادکنک کنه که یه خورده سخت بود .آخرم بادکنک رو باد کردم .ایده اش رو از همین جا برداشتم عزیزم.سؤالی بود در خدمتم.
اللهم عجل لولیک الفرج
ایده بابادک خیلی عالیه من خوشم میاد ولی خیلی سخته
باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....
بچه هاهروقت مراسمی چیزی دارین چه کاریه همش توخونه باشین وکلی زحمت بکشین وخودتونو خسته کنید از قبل تدارک ببینین واسه یه رستوران ومیز رزرو کنی واونجا کیک ببرین وتولد بگیرن که هم دوتایی میشل وهم با دوستان
باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....
برای تنوع خوبه اما هزین بره شاید همه نتونن
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2810