سلااااااااااااام دوستان ...
شما تا حالا کاری کردین که همسرتون خیییییلللللیییی خوشحال بشه؟ یک کار جدید و غیر عادی؟
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
جشن گرفتن در ذهن اکثریت ما به معنی خرج کردن پول هنگفت و خریدن هدیههای گرانقیمت و کیک و …. است. اما تجربه ثابت کرده است که اتفاقا پول در این نوع مراسم در درجه دوم قرار دارد، اصل حس درونی شما نسبت به آن، انگیزه و اشتیاقتان برای انجام کارها و خلاقیت و هنری است که در آن به کار میبرید. با کمی فکر کردن و صبر، هنر و حوصله به خرج دادن میتوانید جشنی به یاد ماندنی و تا ابد خاطره انگیز برای همسرتان ترتیب دهید.
نمیدونم تاپیک کوثر جون را یادتونه یا نه....
میخوام خلاصه تاپیک را براتون بزارم چون الان تاپیکش حذف شده
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
من خیلی دوست دارم توی زندگی دو طرف همدیگرو سوپرایز کنن یا کاری کنن که از خمودی و بی حوصلگی زندگیشون دربیاد و زندگی هیجانی بشه در کل زندگی روتین نشه بیاین اگه شما هم میتونین کمک کنیم ایده هایی که به ذهنمون میرسه یا انجامش دادیم بذاریم برای هم که کلا متفاوت باشیم
توی اجرای ایده ها بیش از هرچیزی باید صبور بود توقع نداشته باشید عکس العمل همسرتون ب یک شکل باشه عوامل مختلفی تاثیر داره ،محیطی ک بزرگ شدن، نوع تعاملی ک تا الان باهم داشتین و...همه ی اینها باعث میشه واکنش همسرتون متفاوت باشه
ما اینجاهستیم تا خودمون عشق ورزی و بیاموزیم و تمرین کنیم بیشتر از اینکه واکنش دیگران چی باشه عشق ورزی ما مهمه
"""" دوستان پست های اضافی حذف میشه """""
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ...
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️
خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
یه ایده عااااالی برای سالگرد ازدواج سفارش بدید که روی دوتا لیوان، اسم و تاریخ سالگرد ازدواجتون رو ثبت کنن. بعد برید توی رستوران یا کافی شاپ و از قبل هماهنگ کنید که تو لیوان های مخصوصتون نوشیدنی بیارن. نظاره گر خوشحالی همسری باشید. یه روز به یاد ماندنی و یه یادگاری عالی برای همسری!
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️
خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
این متن رو با یه تصویر قشنگ برای همسراتون نت کنید , امام علی(ع) فرمودند : زنان، نزد شما امانت های خدا هستند، آزارشان نرسانید و بر آنها سخت نگیرید. مستدرک جلد2، صفحه551
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️
می تونید عکساتونو کارتونی کنید و راحت نقاشیش کنید (نرم افزارهایی در این مورد وجود داره) یا چاپش کنید روی لیوان یا لباس یه حتی قابش کنید ! این دیگه به درجه خلاقیت و هنرو سلیقه خودتون بستگی داره
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️
اول صبح بزارین کنار همسرتون قرارمان سر میز صبحانه من عشق مے آورم و تو عســـل من مرباے بهــار کنار نان میگـــذارم توچند بیت غزل☘ با دوفنجان چاے که دم بکشد در نگاهمان
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️
من موقعی که عشقولانه هام رو برای (اسم همسر) می فرستم (اسم همسر)وقتی می بینه من منتظر پاسخ :اول این شکلیکم کم این شکلیبعد این شکلی😞وقتی (اسم همسر)جواب نمیده! اما وقتی جواب میده این شکلی میشم اخر شب که میاد خونه این شکلیمیشم. ❤️ پیامک جهت ترغیب همسر به پاسخ دادن به پیامکهای عشقولی تون اگه "" تازه "" شروع به ارسال پیامک های عاشقانه کردین و هنوز جواب نگرفتین اینو فعلا نفرستین. ❣بی بهانه به او بگویید دوستش دارید❣موفق باشین دوست جونیا
ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... !
ﻭﺍﻻ!!
☝️
دیروز قول یه بوس گنده بهش داده بودم ولی فراموش کردم .یه بار بهم یادآوری کرد ولی خب نشد که نشد .بایدسعی کنم یادم بمونه .به نظر مردها این قولها رو خیلی مهم میدونن :))
من یه نقاشی از صورت شوهرم کشیدم زیرش هم نوشتم: آدم باس مــَــــــــرد باشه! مث تو. بعد در ادامه اش نوشتم " با صدای بم و کلفت بخون" بعد شوهرم زیر یکی از عکسام نوشت: زن باید فرشته مهربون باشه مثل تو و در ادامه نوشت" با صدای جیغ و نازک بخون" و فرستاد تو دایرکت اینستام.
اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸 چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸
کیا تا حالا بازی اسپری و آتیش رو انجام دادن؟ خیلی خیلی مواظب باشید. خیلی خیلی خطرناکه ولی یکی از تفریحات منو شوهرم این بازیه.
اللهم احفظ قائدنا و سیدنا و مولانا و مرجعنا امام خامنه ای🌸 دستمو بگیر نزار اشتباه برم جز در خونت تو بگو کجا برم، بی قرارتم ای همه قرار من، تو بی کسی هام عشق تو تبار من. 🌸 🌸 🌸 چه چیزی تو عمقه چشاته که من یک نگاهه تو رو به یه دنیا نمیدم، که بعد از تماشای چشمای تو از زمینو زمان عاشقانه بریدم...اومدی تا بره فصل دیوونگی ،شدی آرامش کل این زندگی، با تو هر ثانیه عاشقانست برام، آرزوهامو از کی به جز تو بخوام 🌸🌸🌸
حالا فردا پانشید برید این بازیو بکنین یه بلایی سر خودتون بیارین بعد بگین حلما گفت. من بهتون اخطار دادم که خطرناکه و باید مواظب باشین.